|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Otwarty przez: Piwowarek 2013-05-10, 22:46 |
...3,14 i reszta |
| Autor |
Wiadomość |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2012-05-12, 09:24
|
|
|
armor, święte słowa grześ Wasze zdrowie moi mili |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
armor

Motocykl: Suzuki GS500F
Imię: Monika
|
Wysłany: 2012-05-12, 09:30
|
|
|
Bass wiedziałam, ze mogę liczyć na Twoje wsparcie w tej kwestii |
|
|
|
 |
Mec
Adwokat Diavla

Motocykl: Ducati Panigale Tricolore, Multistrada 1200s
Imię: Andrzej
Wiek: 53 Dołączył: 27 Wrz 2011 Posty: 1407 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-05-12, 09:35
|
|
|
Armor nie wywołuj wilka z lasu! |
_________________ Niech MoTóR będzie z Wami!
 |
|
|
|
 |
Stig

Motocykl: Papuć i drzetka
Imię: Stig
|
Wysłany: 2012-05-12, 10:17
|
|
|
| Bass giździe dziś będzie padać więc jest okazja rukkę wyczyścić |
_________________ Świnia i Transalp |
|
|
|
 |
Dzik

Motocykl: Na 4 kołach :/
Imię: Wyśmienite
|
Wysłany: 2012-05-12, 12:46
|
|
|
| Hej zmotyzowani! : ) |
_________________ Gdyby kobiety rządziły światem, to nie byłoby wojen. Byłaby tylko kupa zazdrosnych krajów nie odzywających się do siebie.
Kobiety kłamią, ale mają cycki, a my lubimy cycki!
Kochajmy i szanujmy kobiety, tylko one mają cycki. |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

Motocykl: BMW R1200GS LC
Imię: Pshemas
|
Wysłany: 2012-05-12, 13:06
|
|
|
Dzik, cóż się stało, że się odezwałeś? Święto mamy jakieś? |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
|
|
|
 |
Biały
Biały

Motocykl: Honda 1000rr
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2012-05-12, 14:40
|
|
|
| Piwowarek, Napisałem to w wątku ...3,14 i reszta nie po to, że czuje się urażony, spływa to po mnie, ale usunąłeś dwie osoby w grudniu bez wiedzy innych członków grupy nie przestrzegając regulaminu. Inni nie udziejają się w ogóle, ani nie jeżdżą, a na liście grupy dalej widnieją. Kiedy rozmawiałem z innymi byli bardzo zdziwieni ponieważ podobno ustalone było że zadzwonisz do wszystkich i do czerwca mają czas. Ja żadnego telefonu od Ciebie nie dostałem tylko postanowiłeś usunąć i mimo że miałem problemy z moto i nadgarstkiem z grupą jeździłem do końca. Piszę na forum, a nie na PW, bo zdaje się, że inni też mają prawo głosu a o tym nic nie wiedzieli. Czy może są nowe zasady i tylko Ty sobie decydujesz jak Ci się podoba, a inni nie mają nic do powiedzenia? |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki można włożyć kobiecie między nogi ...... ;]
 |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-05-12, 15:03
|
|
|
| Biały napisał/a: | | usunąłeś dwie osoby w grudniu bez wiedzy innych członków grupy nie przestrzegając regulaminu |
Bzdura totalna, wasze skreślenie z listy członków było omawiane.
| Biały napisał/a: | | Ja żadnego telefonu od Ciebie nie dostałem tylko postanowiłeś usunąć i mimo że miałem problemy z moto i nadgarstkiem z grupą jeździłem do końca |
Telefonu nie dostałeś bo to nie T-Mobile, ja wykonałem jak dobrze pamiętam trzy połączenia telefoniczne do Ciebie pod koniec roku o rożnych porach lecz ani jednego połączenia nie odebrałeś i nie oddzwoniłeś.
| Biały napisał/a: | | Inni nie udziejają się w ogóle, ani nie jeżdżą, a na liście grupy dalej widnieją. |
Jak to określiłeś "inni" odebrali ode mnie telefon i przeprowadziłem z nimi rozmowę.
| Biały napisał/a: | | Piszę na forum, a nie na PW, bo zdaje się, że inni też mają prawo głosu a o tym nic nie wiedzieli. |
Masz rację bo PW nie czytałeś od bardzo długiego czasu, a również do Ciebie pisałem. Np w temacie imprezy na zakończenie sezonu 2011.
| Biały napisał/a: | | Napisałem to w wątku ...3,14 i reszta nie po to, że czuje się urażony, spływa to po mnie |
Właśnie widzę jak bardzo nie czujesz się "urażony" I jak bardzo to po Tobie spływa. Sam fakt, iż dopiero teraz zorientowałeś się, że nie jesteś członkiem Grupy świadczy o tym jak jesteś na bieżąco.
Wybacz kolego, ale Twoja obecność jako członka Grupy skupiała się jedynie na tym, że widniałeś na liście, pomijam tych parę wypadów w ubiegłym roku po których przepadłeś jak kamień w wodę, ujawniając się teraz i mając pretensję do całego świata , że Twój nick nie jest już granatowy. Jakoś inni potrafią poświęcić trochę czasu na spotkania i nie tylko na moto lecz również w zimę. Ty nie wykazywałeś inicjatywy w ogóle.
Decyzja o usunięciu między innymi Ciebie z listy członków Grupy, była nie tylko moja lecz skonsultowana z osobami których staż w Grupie jest znacznie dłuższy i barwniejszy od Twojego.
Tym samym śle pozdrowienia i życzę przyczepności bo dziś trochę ślisko.
Piwowarek |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Piwowarek 2012-05-12, 15:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Dzik

|
Wysłany: 2012-05-12, 15:20
|
|
|
Piwowarek, Stęskniłem się : )) Jakiś czas temu spotkałem Maćka, wczoraj Ali'ego z żoną w Katowicach i mnie natchnęło Poza tym, zmieniłem pracę na nieco lepszą godzinowo i zaczynam powoli znowu "dziczeć" : )) Na przyszły rok są ambitne plany kupienia jakiegoś plastika i wrócić do jeżdżenia. Wiem, że mam gruuube plecy w tym, co się działo w braci ale wiem ,że nadrobię Także wracam na dobre - proszę o przesyłanie info. nt nalotów Zmieniłem nr tel: 697 866 099 ( play ) Póki co będę podróżował puszką, więc jeśli ktoś nie będzie w stanie jechać moto ( pogoda, złamanie paznokcia czy inne cuda ) dawać znać |
_________________ Gdyby kobiety rządziły światem, to nie byłoby wojen. Byłaby tylko kupa zazdrosnych krajów nie odzywających się do siebie.
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-05-12, 15:25
|
|
|
Dzik, cieszy mnie ta informacja Telefon już zapisuję. |
|
|
|
 |
Dzik

|
Wysłany: 2012-05-12, 15:31
|
|
|
Może mi ktoś streścić Co się działo przez ostatnie 2 lata? Będę wdzięczny, bo zatrzymałem się na jakiejś 300 stronie : ) |
|
|
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2012-05-12, 15:35
|
|
|
| Dzik napisał/a: | ( pogoda, złamanie paznokcia czy inne cuda ) dawać znać |
zabiłeś mnie
Siema dzikusie :* stęskniłam sie za Tobą i tymi trawiastymi zapasami |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
|
|
|
 |
Dzik

|
Wysłany: 2012-05-12, 15:41
|
|
|
eve, Dawno nie trenowałem, więc biorę pod uwagę to, że ostro przeorasz mną pole Choć będę stawiał mocny opór |
|
|
|
 |
Seldon

Motocykl: SSB 1800 w. turbine
Imię: Seldon
|
Wysłany: 2012-05-12, 15:42
|
|
|
Mogę potwierdzić, że Biały latał z nami na koniec ubiegłego sezonu i w tym roku w maju.
Widzę, że kilku 'śpiochów' się obudziło po poruszeniu tematu przez Białego. Proponuję ustalić jakieś jasne zasady, tak jak mamy z adeptami, tak co robimy z osobami mniej lub wcale aktywnymi, blokada 'za kulisami' i stają się np. 'przyjaciel grupy.'
Na 100% info o propozycji zmiany statusu osoby powinna być na forum w osobnym temacie, co by każdy widział sprawę i mogł się wypowiedzieć.
Szczerze mocno się zdziwiłem, że Biały zostal usunięty z grupy bez informacji na ten temat, dla nas i dla niego.
Zibi, Dzik witajcie po długiej przerwie. |
| Ostatnio zmieniony przez Seldon 2012-05-12, 15:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

|
Wysłany: 2012-05-12, 15:55
|
|
|
| Seldon napisał/a: | | Proponuję ustalić jakieś jasne zasady, tak jak mamy z adeptami, tak co robimy z osobami mniej lub wcale aktywnymi, blokada 'za kulisami' i stają się np. 'przyjaciel grupy.' |
Grupa rozwija się z każdym miesiącem dlatego widzę, że koniecznością jest stworzenie ścisłego i bardziej klarownego regulaminu dotyczącego zarówno adeptów i członków. Prace zostały rozpoczęte. |
| Ostatnio zmieniony przez Piwowarek 2012-05-12, 15:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |