|
XENA zabezpieczenie na tarczę hamulcową |
| Autor |
Wiadomość |
thrillco
remember the name

Motocykl: cbr xx whitebird
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-02-12, 13:48
|
|
|
haha ciekawe jak kiedyś na winklu ten przełącznik zgasi silnik |
_________________ Lepiej na HONDZIE niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300-sta. |
|
|
|
 |
Drzewo
Drzewo
Motocykl: HH919
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2012-02-12, 14:20
|
|
|
| Mdevil napisał/a: | :D z widzenia zlodzieja... odpala sobie motor z bananem na dziubie chowie stopke wciepuje bieg i uja moto gasnie;P |
Chyba rzadko złodzieje moto bawią się w jego odpalanie. Prędzej wyciągają do jakichś busów itp. Wtedy właśnie dobrze działa taka blokada. |
_________________ http://www.moto-opinie.info/ - opinie na temat kurtek, kasków, opon i akcesoriów motocyklowych. |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-02-12, 14:35
|
|
|
| no to moze inaczej:D masz moto odpalone rozgrzewasz je i zlodziej chetny na twoje moto podbiega chce juz odjechac i lipa moto gasnie a ty mu w pape;D |
_________________ ni |
|
|
|
 |
thrillco
remember the name

Motocykl: cbr xx whitebird
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-02-12, 14:37
|
|
|
Mdevil jak często takie sytuacje sie zdarzaja? raz na 10tys kradzieży?
najcześciej kradna z garaży, z pod bloku, z parkingów. |
_________________ Lepiej na HONDZIE niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300-sta. |
|
|
|
 |
Mdevil

Motocykl: Kawasaki ZX10R 2007
Imię: Mateusz
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1185 Skąd: WRM MC POLAND
|
Wysłany: 2012-02-12, 16:03
|
|
|
| to prawda cholerne zbuje;p |
_________________ ni |
|
|
|
 |
Filip

Motocykl: Yamaha R1 i Yamaha Drag Star Tuning !!!
Imię: Filip
Wiek: 48 Dołączył: 31 Paź 2011 Posty: 326 Skąd: Śląsk Koło Kopca :)
|
Wysłany: 2012-02-12, 19:53
|
|
|
Może taki by był dobry ! Takiemu baterie nie padną |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-02-12, 20:10
|
|
|
| Filip napisał/a: | | Takiemu baterie nie padną |
ale jest ryzyko że sie obesra na siedzenie
a chodzi o to żeby plusy nie przesłoniły nam minusów |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-02-13, 23:34
|
|
|
| benzin napisał/a: |
...ja uwazam ze alarmy nie daja absolutnie nic tak w aucie jak i w moto
bo jak wyje alarm to i tak nikt nie wie czyj i w autach na parkingu potrafi wyc pol nocy i kazdy ma to w dupie taka prawda |
Może i jak wyje w aucie to każdy olewa , ale jak 4 ludzi będzie tachać moto z wyjacym alarmem do busa to połowa z widzów /np parking pod marketem/ zwróci uwage , a jeżeli wśród nich jakiś motocyklista , to zadzwoni na 997.
Albo postawmy koło siebie gdzieś na uboczu 2 sprzęty jeden z wyjcem i blokadą, drugi Benzina bez, ...kto pierszwy założy temat "ukradli mi moto?"
A co do xeny
http://www.honda-cbr.pl/f...stwo-t1699.html |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-02-14, 01:01
|
|
|
| Wszystkie zabezpieczenia mają na celu nic innego jak tylko utrudnienie kradzieży a nie uniemożliwienie jej... Wszelkiego rodzaju blokady, łańcuchy itp. nigdy nie dadzą 100% ochrony. Maa robić dym,huk wyć i prądem kopać byle lepkie łapki stracił kilka sekund a nóż uda się dobiec do garaż. Głupio mówić ale trafisz na odpowiedniego złodzieja to i schron nie pomoże... |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-02-16, 18:59
|
|
|
| thrillco napisał/a: | | mam blokade Oxford Screamer - dobry sprzęt jak za takie pieniądze, głośno wyje. wada: 6 małych baterii które szybko sie rozładowuja. |
Muszę Cię zmartwić oxford screamer to kicha, miałem go 3dni i oddałem do sklepu, obudowa alarmu z plastiku, ja ....., pęka od samego patrzenia. Solidny kopniak załatwi sprawę zanim screamer piśnie, a potem można go juz po cichu obrabiać |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|