|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
DB KILLER |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-05-05, 07:38
|
|
|
| engra napisał/a: | jojek jak sie nie boisz utraty dowodu rejstracyjnego to smigaj i bez db killera, twardym trzeba byc! |
to jest do czasu , bo nasze pały też się szkolą w temacie i mają po leku do tego sprzęt . A już jak pojedziesz do Reichu czy Włoch to na zicher będziesz miał przygodę z panami . I wszystkim mądralom i krzykaczom mówię z góry , że nic nie da gadanie że motocykl ma przegląd w Polsce . Przepisy i są takie że tak jest , ale Niemiecki gliniarz ci zaraz pokaże jakie są przepisy w tej akurat kwestii w Polsce i potem z uśmiechem ci dowali tak że sobie po motocykl pojedziesz z lawetą ! Jedynym ratunkiem jest w takim przypadku właśnie wyjęcie z plecaka kilera , bez dyskusyjne go założenie i zrobienie maślanych ocząt . Można uniknąć wtedy nawet mandatu . Radzę temat przemyśleć i kupić sobie jednak to ustrojstwo .
A tak w ogóle to też mam Remusa i pod niego ustawiony silnik ( bo tak sprzęta kupiłem ) ale najchętniej bym go wypierd*lił bo zwyczajnie to wkur*ia , a różnica w mocy jest taka że prawie nie czuć . Nie wiem co to za szpas , z tym całym larmowaniem . Do dupy to jest .
Mieszkam też w takim miejscu że mi czasem pod oknami po kilkadziesiąt razy dziennie przelatują tacy na pustych kominach i rozumiem tych co się na to wkur*iają . No ale ja już stary jestem i sie nie znom . |
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 35 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-05-05, 07:53
|
|
|
| DB juz zamowiony , tak jak giemul pisal - nie zawsze go miec zalzonego ale aby miec przy sobie w razie W. |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 45 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 35 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-05-05, 20:49
|
|
|
| dzisiej chopcy ( i dziewczęta:D zeby nie bylo. . ) mogly uslyszec ten cichy szmer z tłumika.. DB killer potrzebny jak nic.. . na dniach bede sie mogl wypowiedziec czy warto czy nie:) |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2012-05-14, 11:38
|
|
|
jaki jest koszt zrobienia dbkillera ?
bo moje wydechy są teraz dosyć głośne i w dłuższej jeździe mi to zaczyna przeszkadzać
a stopery w uszach sa mało wygodne |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
| Ostatnio zmieniony przez benzin 2012-05-14, 11:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-05-14, 20:17
|
|
|
[quote="benzin"]jaki jest koszt zrobienia dbkillera ?
bo moje wydechy są teraz dosyć głośne i w dłuższej jeździe mi to zaczyna przeszkadzać
a stopery w uszach sa mało wygodne[/quo
jeden sezon pouzywasz stopery i sie przyzwyczaisz;p;p |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |