|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Chowana tablica rejestracyjna |
| Autor |
Wiadomość |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 36 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-02-09, 09:01
|
|
|
manka strach nieee ... ale skoro wprowadzają już u nas fotoradary, które robią zdjęcia z tyłu, to wolałbym sobie w tym czasie poskładać tablice zamiast zwalniać .
Bo policji się nie boje zawsze zatrzumuje się do kontroli dla miłej pogawędki i czasem gadżeta |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2011-02-09, 10:39
|
|
|
A ja mam takie pytanie. Jaka jest średnia wieku osób zaginających/chowających tablice i jak już wyjdzie wam wynik to zastanówcie się czym to jest powodowane |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
Jaro

Motocykl: SUZUKI VL 1500 BOULEVARD
Imię: Jarek
|
Wysłany: 2011-02-09, 12:19
|
|
|
| Fajny gadżet,ale czy opłacalny?Ile może kosztować ujawnienie tego faktu przy rutynowej kontroli,nie mówiąc o złapaniu na "gorącym uczynku" |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-02-09, 13:13
|
|
|
| a jak dla mnie calkowicie zbedny gadzet, wystarczy odpowiednio głeboko pod siedzeniem zamocowac tablice rej i zaden fotoradar cie nie dziabnie, nie trzeba kombinowac z odginaniem czy brudzeniem. |
|
|
|
 |
jaras111x
Motocykl: 900rr sc33/DRZ400 Y
Imię: Jaro
Wiek: 46 Dołączył: 08 Lut 2011 Posty: 34 Skąd: Knurów,Opole
|
Wysłany: 2011-02-09, 21:04
|
|
|
to urządzenie można zmówić z diodą która informuje nas o położeniu tablicy więc niema mowy o zapomnieniu i jechaniu przez przypadek na schowanej Zakupiłem to przede wszystkim na fotoradary(widzisz-chowasz-mijasz-podnosisz) kupiłem to po tym jak ostatnio dostałem mandat i punkty jadąc autem z prędkością większą o 33km/h.Niektóre osoby polecają to też na kierowców nie używających lusterek |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |