|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Garaż GLIWICE całość za 140 zł |
| Autor |
Wiadomość |
koza27

Motocykl: Yamaha Virago 535
Imię: Wiktor
|
Wysłany: 2012-06-21, 19:41 Garaż GLIWICE całość za 140 zł
|
|
|
Witam, poszukuje kompanów do trzymania motocykli w garazu w Gliwicach na osiedlu Sikornik. Facet chce 140 zł, wiec 2 osoby to juz bedą mniejsze koszta. Dokładnych informacji dowiem sie 28 czerwca, ale niech pisze kazdy zainteresowany.
[ Dodano: 2012-06-21, 20:00 ]
P.S fotek co prawda nie ma ale gwarantuje ze garaz jest w dobrym stanie ma nawet kanał ;p no i rozpowiadac innym, zalezy mi na tym bo to moje pierwsze moto i zal mi go trzymac pod chmurką |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-06-21, 23:35
|
|
|
| świetnie ciesze się ze masz pierwsze moto ale dla twojego tematu jest inny dział przeznaczony Pozdro |
|
|
|
 |
koza27

|
Wysłany: 2012-06-22, 12:14
|
|
|
| No tak, tam tez zamiesciłem posta powitalnego. I sądze że dział "szukasz pomocy?" jest do tego odpowiedni, gdyż własnie jej potrzebuje. Jestem jeszcze zarejestrowany na forum fanów Virago. Po tym jak sie przywitałem pytałem o pomoc bo mam problez z moim moto w innym dziale do tego przeznaczonym i jakos nikt nie zwracał mi uwagi. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-06-22, 14:33
|
|
|
koza27, nie przejmuj się nim .. są na tym forum osoby które chyba bardzo by chciały być moderatorami a nie są ...i czepiają się każdego nowego który się pojawi |
|
|
|
 |
koza27

|
Wysłany: 2012-06-26, 19:17
|
|
|
| okazuje sie ze własciciel garazu ma umowe z najemcą do konca tego roku, wiec dopero od stycznia bedze mozna korzystac. Krotko mowiąc jestem w d...e. Jezel ktos jest z okolic Glwic, prosze o kontak, musze gdzies trzymac przez zime moje moto bo az szkoda. |
|
|
|
 |
pszemek7

Motocykl: xtz750
Imię: Przemcia
Wiek: 36 Dołączył: 22 Kwi 2012 Posty: 54 Skąd: ja sie tu wzioł?
|
|
|
|
 |
Peter6969
Motocykl: VFR V-TEC GSF600S na wydaniu
Imię: PIOTR
|
Wysłany: 2012-07-22, 22:05
|
|
|
| koza27 napisał/a: | | okazuje sie ze własciciel garazu ma umowe z najemcą do konca tego roku, wiec dopero od stycznia bedze mozna korzystac. Krotko mowiąc jestem w d...e. Jezel ktos jest z okolic Glwic, prosze o kontak, musze gdzies trzymac przez zime moje moto bo az szkoda. |
Jeśli chodzi o zime to ja mam miejscówke na moto też jest to na sikorniku.Podczas sezonu stoja tam moto a na zime je zabieraja |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-24, 23:34
|
|
|
na zime chyba u nas bedzie jedno miejsce a raczej napewno o ile nie wypowiedzą nam umowy
myśle że nawet jakby co przezimować w piątkę da rade choc było by to 2 virago w stajni
| mg1989sos napisał/a: | są na tym forum osoby które chyba bardzo by chciały być moderatorami a nie są ...i czepiają się każdego nowego który się pojawi | admin pilnuj kurwo porządku a nie baw sie aluzjami bo jak zle je zrozumiem to bedziesz kły z zoli zbierał i koszukla Ci nie pomoże Weź sie do roboty leniu smierdzący bo nie ogarniasz burdelu |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2012-07-24, 23:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |