Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Garaż GLIWICE całość za 140 zł
Autor Wiadomość
koza27 

Motocykl: Yamaha Virago 535
Imię: Wiktor
Wysłany: 2012-06-21, 19:41   Garaż GLIWICE całość za 140 zł

Witam, poszukuje kompanów do trzymania motocykli w garazu w Gliwicach na osiedlu Sikornik. Facet chce 140 zł, wiec 2 osoby to juz bedą mniejsze koszta. Dokładnych informacji dowiem sie 28 czerwca, ale niech pisze kazdy zainteresowany.

[ Dodano: 2012-06-21, 20:00 ]
P.S fotek co prawda nie ma ale gwarantuje ze garaz jest w dobrym stanie :) ma nawet kanał ;p no i rozpowiadac innym, zalezy mi na tym bo to moje pierwsze moto i zal mi go trzymac pod chmurką

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2012-06-21, 23:35   

świetnie ciesze się ze masz pierwsze moto ale dla twojego tematu jest inny dział przeznaczony Pozdro

koza27 

Wysłany: 2012-06-22, 12:14   

No tak, tam tez zamiesciłem posta powitalnego. I sądze że dział "szukasz pomocy?" jest do tego odpowiedni, gdyż własnie jej potrzebuje. Jestem jeszcze zarejestrowany na forum fanów Virago. Po tym jak sie przywitałem pytałem o pomoc bo mam problez z moim moto w innym dziale do tego przeznaczonym i jakos nikt nie zwracał mi uwagi.

mg1989sos 
Założyciel

Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wysłany: 2012-06-22, 14:33   

koza27, nie przejmuj się nim .. są na tym forum osoby które chyba bardzo by chciały być moderatorami a nie są ...i czepiają się każdego nowego który się pojawi :D
Profil Facebook

koza27 

Wysłany: 2012-06-26, 19:17   

okazuje sie ze własciciel garazu ma umowe z najemcą do konca tego roku, wiec dopero od stycznia bedze mozna korzystac. Krotko mowiąc jestem w d...e. Jezel ktos jest z okolic Glwic, prosze o kontak, musze gdzies trzymac przez zime moje moto bo az szkoda.

pszemek7 

Motocykl: xtz750
Imię: Przemcia
Wysłany: 2012-07-22, 13:33   

a garaż w zabrzu Cie interesuje?

Peter6969 

Motocykl: VFR V-TEC GSF600S na wydaniu
Imię: PIOTR
Wysłany: 2012-07-22, 22:05   

koza27 napisał/a:
okazuje sie ze własciciel garazu ma umowe z najemcą do konca tego roku, wiec dopero od stycznia bedze mozna korzystac. Krotko mowiąc jestem w d...e. Jezel ktos jest z okolic Glwic, prosze o kontak, musze gdzies trzymac przez zime moje moto bo az szkoda.

Jeśli chodzi o zime to ja mam miejscówke na moto też jest to na sikorniku.Podczas sezonu stoja tam moto a na zime je zabieraja

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2012-07-24, 23:34   

na zime chyba u nas bedzie jedno miejsce a raczej napewno o ile nie wypowiedzą nam umowy
myśle że nawet jakby co przezimować w piątkę da rade choc było by to 2 virago w stajni
mg1989sos napisał/a:
są na tym forum osoby które chyba bardzo by chciały być moderatorami a nie są ...i czepiają się każdego nowego który się pojawi :D
admin pilnuj kurwo porządku a nie baw sie aluzjami bo jak zle je zrozumiem to bedziesz kły z zoli zbierał i koszukla Ci nie pomoże Weź sie do roboty leniu smierdzący bo nie ogarniasz burdelu
Ostatnio zmieniony przez magik 2012-07-24, 23:35, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu