|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Kupno motocykla - Rybnik (pomocy) |
| Autor |
Wiadomość |
adanior
adanior

Motocykl: zielona cebula
Imię: Adam
|
Wysłany: 2011-09-15, 22:53
|
|
|
Co za różnica jaki przebieg. Ja miałem 20 letnie cbr f2 z przebiegiem pewnie kosmicznym (chociaż na blacie 50 tyś ) a moto latało jak nowe. Palił od strzała, grama oleju nie brał. Na youtube jest filmik gościa który swoją f4i nakulał
200 000 tyś MIL ! i nic się nie działo. Jak moto trafi na prawdziwego kata to po kliku tysiącach zrobi z niego złoma. Jak kupisz skręcony licznik ale w dobrym stanie to przynajmniej ze sprzedażą będziesz miał mniejszy problem, bo pomimo iż wszyscy wiedzą że w 10 letnim moto przebiegi rzędu 20 ty są nierealne to każdy takich przebiegów szuka |
|
|
|
 |
hardattack
Motocykl: F4i
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-15, 23:40
|
|
|
Jak myślicie wybierać się do krakowa moim zdaniem dość ciekawa oferta:
http://allegro.pl/honda-c...1802273362.html |
_________________ Pamiętaj do CZERWONEGO pola na każdym biegu bo inaczej będziesz jeździć SKUTEREM....!!! |
|
|
|
 |
d1abol
czerwony dioboł
Motocykl: CBR F4i FS
Imię: Mateusz
|
Wysłany: 2011-09-16, 11:08
|
|
|
Sa zalozone crashpady, a niestety w tym modelu producent nie przewidzial takiej opcji bez przewiercania owiewek co znaczy, ze sobie ich juz nie wyregulujesz jak cos sie stanie. A tutaj widac ze gosciu zostawil sobie troche duze szpary przy polaczeniu z czacha. Nie wrzucil tez foty z calym lewym bokiem, wiec nie wiadomo jak to tam wyglada... a na pewno jest tam lewy set zgiety, moze byc pierdola ale lepiej wiedziec jak tam sie sprawy maja ... no i 1 srobka na czaszy przy mocowaniu z szybka jest nie z komplety, do tego dosc brzydka a poza tym wyglada ladnie. |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-09-16, 12:22
|
|
|
| No stary, ale to trzeba zacząć jeździć za motocyklami, a nie tylko bombardować nas ogłoszeniami z allegro. Samo się nie kupi. Bierzesz kumpli/mechanika i jeździcie. |
|
 |
hardattack
Motocykl: F4i
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-16, 13:19
|
|
|
| slusar_o2 napisał/a: | | No stary, ale to trzeba zacząć jeździć za motocyklami, a nie tylko bombardować nas ogłoszeniami z allegro. Samo się nie kupi. Bierzesz kumpli/mechanika i jeździcie. | tak masz rację i zgadzam się z tobą ale 85% tych linków które wysłałem coś nie grało dla mnie było ok ale np d1abol dopatrzył się że tam się coś nie składa to do tego nie pasuje itd. nie mam tak wprawnego oka jak on a nie widzi mi się jechać 100-200km żeby oglądać coś co nie jest tego warte. A wasze opinie w znacznym stopniu mi to ułatwiają
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |