|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Kupno motocykla - film !! |
| Autor |
Wiadomość |
franc [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-19, 21:28 Kupno motocykla - film !!
|
|
|
Panowie no i na pewno Panie - mamy na forum samouków a i mechaników motocyklowych posiadaj±cych w³asne warsztaty, mo¿e siê w kilku zbierzemy i nakrêcimy filmik co i jak sprawdzaæ przy kupnie motocykla
Przewa¿nie zawsze podajemy listê w punktach co i jak ale nie wszyscy musz± znaæ terminologii motocyklowej przy kupnie pierwszego pierdafona i to ¿e leje na lagach to nie mówi takiemu nowicjuszowi nic ale jak mu siê poka¿e gdzie te lagi s± to juz bêdzie wiedzia³.
Taki pogl±dowy filmik Co o tym pomy¶le powiecie |
|
|
|
 |
pytlos

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wiek: 49 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 207 Skąd: Chorzow/Bytom
|
Wysłany: 2010-05-20, 10:14
|
|
|
ja poproszê aby na filmie by³o gdzie jest wydech, gdzie dupê posadziæ a gdzie za kierownicê z³apaæ
ty tak na powa¿nie? chcesz wyhodowaæ kolejnych niemy¶l±cych debili??
lepiej chyba ¿eby kto¶ kto kupuje moto mia³ o tym pojêcie a nie film dla ciemnej masyi potem je¿d¿± tacy w autach i na moto i trzeba siê z nimi u¿eraæ na ulicach
moim zdaniem pomys³ do koñca g³upi
jak kto¶ nie ma wiedzy to musi mieæ pieni±dze |
_________________ Nie jestem leniwy, tylko energooszczedny. |
| Ostatnio zmieniony przez pytlos 2010-05-20, 10:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-05-20, 10:33
|
|
|
tez mi sie wydaje ze taka kinomatografia sie nie sprawdzi.
raz ze w programach : motocyklicznie i monoslad sa tego typu informacje
dwa ze na np scigacz.pl jest artykul mowiacy o tym co trzeba sprawdzic kupujac moto - przygotowane do wydruku. |
|
|
|
 |
pytlos

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wiek: 49 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 207 Skąd: Chorzow/Bytom
|
Wysłany: 2010-05-20, 10:41
|
|
|
jak ju¿ maj± siê na niczym nie znaæ - niech przynajmniej naucz± siê szukaæ tego czego potrzeba
nikt nie musi wiedzieæ wszystkiego - wa¿ne ¿e wie gdzie szukaæ |
_________________ Nie jestem leniwy, tylko energooszczedny. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-20, 22:02
|
|
|
| ja uwa¿am podobnie jak reszta, franc... jak kto¶ nie wie co to s± lagi to nie powinien siadaæ na moto. a na kursie ucz± przeciez co nale¿y sprawdziæ zanim si±dziesz i pojedziesz. poza tym uwa¿am , ¿e jak siê na czym¶ nie znam to jadê ogl±dac z kim¶ kto siê zna, kupuje flaszkê i proszê o przys³ugê. jak kto¶ nie ma nawet o tym pojêcia to mo¿e niech lepiej nie je¼dzi, mniej dawców. |
|
|
|
 |
franc [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-20, 22:41
|
|
|
| spoko to tylko taki ma³y pomys³ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |