|
Co kupić ? |
| Autor |
Wiadomość |
adanior
adanior

Motocykl: zielona cebula
Imię: Adam
|
Wysłany: 2011-05-09, 22:25
|
|
|
| emil napisał/a: | dojebane rajstopy!! szkoda że taki brzydki motor do nich dorzucają |
Kurde, poplułem się ze śmiechu |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-05-09, 22:36
|
|
|
| adanior napisał/a: | | Kurde, poplułem się ze śmiechu |
no ale osoozi? |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-05-10, 23:30 Re: Co kupić ?
|
|
|
| marcin93 napisał/a: | | Cześć wszystkim.Nazywam się Marcin i jestem nowy na forum.Niedługo będę miał 18 urodziny i tata obiecał kupić mi pierwszy porządny motocykl. Niestety w salonach nie mogę wypróbować żadnego motocykla bo nie mam prawka, a zawsze o nie proszą przed jazdą próbną.Dlatego zwracam się do was z prośbą o doradzenie co kupić.Motocykl maksymalnie do 20 tys zł więc raczej używany. Myślałem nad CBR 600 RR ale boję się że za szybko mi się znudzi, więc raczej coś typu R1, CBR 1000 RR. Który z takich motocykli polecacie ? |
brak słów tatuś cię chyba nie kocha za mocno moim zdaniem wręcz chce się Ciebie pozbyć a poco wypychać przez okno za dużo szumu później i telewizja będzie , wpadł na lepszy pomysł ( bez obrazy ) , poczekaj może chwilę będzie bardziej zdesperowany to dorzuci z dyszkę albo dwie będzie porządniejsze moto |
|
|
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2011-05-11, 21:16 Re: Co kupić ?
|
|
|
| marcin93 napisał/a: | | Cześć wszystkim.Nazywam się Marcin i jestem nowy na forum.Niedługo będę miał 18 urodziny i tata obiecał kupić mi pierwszy porządny motocykl. Niestety w salonach nie mogę wypróbować żadnego motocykla bo nie mam prawka, a zawsze o nie proszą przed jazdą próbną.Dlatego zwracam się do was z prośbą o doradzenie co kupić.Motocykl maksymalnie do 20 tys zł więc raczej używany. Myślałem nad CBR 600 RR ale boję się że za szybko mi się znudzi, więc raczej coś typu R1, CBR 1000 RR. Który z takich motocykli polecacie ? |
Powiem Ci ,że kupiłem R6 i strasznie żałuję.Muł jak cholera.Na twoim miejscu kupiłbym R1 , ale tylko i wyłącznie z zamontowanym power commanderem Bez tego gadżetu po tygodniu odczujesz brak mocy |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=kpiKHdqps1I |
|
|
|
 |
marcin93
Motocykl: będzie niedługo :D
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-05-12, 08:10
|
|
|
| Witam. Odpisuję dopiero teraz ponieważ byłem za granicą w ostatnim czasie. Przeczytałem te wszystkie posty i mam wrażenie że nie traktujecie mnie poważnie. No i nie rozumiem dlaczego, opisałem sytuacje tak jak wygląda naprawdę a wy się nabijacie. Mógłbym napisać że mam parę lat więcej, że jeżdżę teraz na 600 i chce wymienić na mocniejszy, i wtedy byście mi pomogli tak ? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-12, 08:41
|
|
|
marcin93, za duzo sie slyszy o nastolatkach ktorzy za kase z komunii kupili mega szybkie motocykle i pokonczyli na drzewach albo pod kolami.
Poza tym takie tematy wpadaja co kilka miesiecy i w wiekszosci sa tanimi prowokacjami. Nie dziw sie ze kolejny taki temat jest traktowany z przymrozeniem oka.
Moja rada: poczytaj wiecej o szescsetkach. Przytoczona przez Ciebie xj-ota nie ma nic wspolnego ze sportowa szescsetka. Jezeli juz przejechales te 10 tys km (zakladam ze nie koloryzowales bo jezeli tak to oszukujesz siebie a nie nas) to moze pomysl o cbr 600. Te motocykle nie maja ze soba nic wspolnego a oba to szescsetki.
do moderatora: jako bezstronny uczestnik dyskusji moglbys (moglabys) zadbac o kulture wypowiedzi uzytkownikow bo zaczyna sie robic niesmacznie gdy sie kogos wyzywa od gowniazy a jego rodzicow od debili. |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-05-12, 10:05
|
|
|
marcin93 jeśli faktycznie sprawy się tak mają, to jak coś nie ten teges na pisałam wcześniej to sorki
co do sprzęta to pomyśl poważnie nad CBR600 albo Fireblade (jak chcesz już coś mocniejszego) lub Kawa Ninja ZX6
wiekiem aż tak bardzo się nie różnimy, a z doświadczenia wiem że jak się ma pod sobą moc ... to na prostych się nie odpuszcza |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-12, 14:04
|
|
|
| Nie słuchaj ich młody kupuj litra z minimum 150 końmi. Skoro nawet nie rozumiesz o co wszystkim chodzi to znaczy, że nadajesz się co najwyżej na mizerię a że mizerię robi się a ogórków to znaczy, że nie ma dla ciebie już zastosowania we wszechświecie. Jeśli tata bez zawahania chce Ci wyłożyć kasę na motocykl to znaczy, że pewne cechy odziedziczyłeś po nim tyle, że on przynajmniej robi fajne dzieci więc może i Ty się tym zajmij zamiast marnować czas na motocykle. |
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-05-12, 15:06
|
|
|
| 150 koni?????? znudzi mu sie zaraz... ja bym na jego miejscu szedl juz pod 200 bo po co ma za pare miesiecy znowu zmieniac takiego muła ..... |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-05-12, 19:46
|
|
|
chłopcy dajcie spokój! może faktycznie ma normalnego ojca |
|
|
|
 |
vfrr
Motocykl: vfr 800
Imię: krzysiek
|
Wysłany: 2011-05-12, 22:36
|
|
|
| mlody skoro jestes taki normalny razem z tata to moze by tak na chwile zapomniec o moto a pomysleć o prawku hmm?? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|