Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ZGINĄŁ RATUJĄC DZIECKO
Autor Wiadomość
soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2010-12-19, 14:04   ZGINĄŁ RATUJĄC DZIECKO

UWAGA:

Na innym forum znalazłam infor,mację o motocykliście, który poświęcił życie ratując swoje dziecko z płonącego domu więcej info tutaj:
http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.html

Kontakt z osobą organizującą pomoc nawiązany, potrzebne są ubrania dla dwóch chłopców w wieku 8 i 3 lata (kto mieszka blisko mnie to można dostarczyć) mamy telewizor od Dydzia zawieziemy (będzie potrzebny transport bo jest to dyży telewizor z wielkim zadkiem) chyba, że dostanę info, że już mają, można też wysyłać co kto może pod adres:

Wszelka pomoc rzeczowa ma być przesłana na adres:

Auto-Serwis Łódź 93-172 ul Rzgowska 44 z dopiskiem "DLA Agnieszki"

Jedynym numerem konta, na które można dokonywać wpłat, jest:
Maciejewska Mariola
ul.Hortensji 15
91-480 Łódź

11 1020 3408 0000 4102 0026 7369
W polu "tytuł wpłaty" proszę wpisać "DLA Agnieszki"
info pobrane ze strony www.knightriders.pl

Jeśli będą jakieś rzeczy i ten telewizor do zawiezienia to zapraszam osoby chętne do pomocy.

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-06, 10:40   

UWAGA!!!
Wiem już dokładniej, że pogorzelcy potrzebują wszystkiego(bo wszystko spłonęło) mamy już obiecany zestaw kina domowego i dodatkowy telewizor, potrzebne są jeszcze ubrania dla chłopców o razmiarach 140 i około 104 (mogą być troszkę większe) i zabawki bo nic nie mają, wiem, że starszy chłopiec bardzo kochał ojca i jego pasję (prosił mamę aby nie sprzedawała moto taty bo chce mieć po nim pamiątkę)i pomyślałam, że może ktoś ma jakiś model motocykla i wogóle jakieś zabawki dla chłopców w tym wieku (ja mam córki więc nic nie pasuje). Jeśli coś macie bądź zdobędziecie to pisać na pw.
Wiem, że maja problem z ubezpieczeniem (cholera jak zwykle) bo czekają na wypłatę z ubezpieczenia a wszystko się przeciaga z powodu braku opinii o winie, no i ciężko im też finansowo więc jeśli możecie lub macie gest proszę wpłaćcie jakąś kasę na konto na pewno do nich dotrze. I jeszcze ta cholerna zima buuuuu.
Pozdrawiam Ewa.

pytlos 

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wysłany: 2011-01-07, 15:32   

to komu wysyłać te rzeczy? na adres podany przy rachunku bankowym?

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-07, 15:49   

Pomoc rzeczową należy wysyłać pod ten adres:

Auto-Serwis Łódź 93-172 ul Rzgowska 44 z dopiskiem "DLA Agnieszki"

Jest to zaufane miejsce i wszystko na pewno trafi w odpowiednie ręce.

pytlos 

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wysłany: 2011-01-07, 16:05   

ok dzięki
wyślemy z żoną zabawki i ubranka dla młodszego chłopaka, nasz syn jest nieco starszy

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-13, 13:16   

Przypominam się jeszcze raz.
Pierwszy transport darów(pojedzie zestaw kina i troche drobnych rzeczy,meble pojadą następnym transportem) dla tej rodziny jedzie bardzo wcześnie w sobotę możemy zabrać drobniejsze rzeczy więc jeśli ktoś jeszcze coś ma dla nich i jest z okolic sosnowca to proszę o kontakt na pw bo musimy to kierowcy przekazać o godz. 20 w piątek w Sosnowcu.

mrowa66 

Motocykl: drag star1100
Imię: Slawek
Wysłany: 2011-01-14, 11:34   

Mam markowe ciuchy dla dzieci ze zbiurki w Przychodni w Wojkowicach tam gdzie pracoje .Jest tego troszke.Pojedzie pierwszym transportem jutro rano.pozdro

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-15, 18:23   

No i pierwsza dostawa z darami pojechała i dojechała na miejsce :) :) :)
Dziękuję serdecznie komuś kto nie chce się ujawniać a zawiózł wszystko na miejsce oraz tym co to wszystko podarowali. :) :) :)

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2011-01-20, 10:02   

Wklejam teskt ICEMANA człowieka z klubu Knight Riders, który zajmował się pomocą dla tej rodziny zamieszczony na forum Miłośników Virago:

Dziękujemy za Wspaniałą Pomoc rodzinie Arka która naprawdę wywołała dużo radości i wiary w lepsze jutro.

Dzięki Waszej pomocy wczoraj przekazalismy dostarczone dary gdzie ogromną radością cieszył sie SUPER TV który natychmaist został podłaczony.
Pozostałe rzeczy również stały się bardzo przydatne : ubrania, magnetowid, gry a także słodkości dla najmłodszych.

Osobno zostanie przekazny model motocykla HONDA na ręce starszego syna wraz z barwami Klubu które zsotały nadane na Kongresie.
Zebranie odbedzie się 3 lutego.

Ustalilismy jeszcze dostarczenie biurek dla chłopców od Was i chcielibysmy na tym zakończyć zbiórkę.

Ponieważ dzięki wspólnej akcji udało się przekazać częściowo sprzęt AGD, RTV, meble, dywany, ubrania oraz środki finansowe mogące zrealizować część potrzeb.

WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJEMY ZA POMOC jak również oferujemy Swoją w tak tragicznych sytauacjach.

Zapraszamy na Zlot w czerwcu k/Tarnowa gdzie osobiście bedziemy mogli podziękować za wspólną akcję.

ICEMAN
KNIGHT RIDERS

Odpowiedz do tematu