|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
WMMP |
| Autor |
Wiadomość |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-04-13, 23:02 WMMP
|
|
|
| Z racji tego, że 1 runda ma odbył się w Modlinie i wiązane są z nią spore plany - transmisja tv itp. chciałbym zapytać czy ktoś się wybiera bądź w ogóle rozważa taki wyjazd. Cenny biletów, harmonogram itp np. tutaj KLIK |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
|
Wysłany: 2010-04-14, 00:08
|
|
|
Zapowiada się ciekawie i z rozmachem...juz sam fakt, że są bilety wstępu i imprezy towarzyszące...ja z WojtkiemA4 lecimy na treningi w tym czasie tak?e nie damy rady, ale fajnie będzie poczytać u nas na forum co tam się działo |
|
 |
Boban
Brygada RR

Motocykl: Ruda sc-33
Imię: Kamil
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2010-04-14, 00:12
|
|
|
a wie ktos cos o jakis zawodach dla amatorow czy cos w tym stylu?? |
_________________ Rude jest piękne
 |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
|
|
|
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-05-02, 19:49
|
|
|
Całe szczęście, że jednak nie pojechałem i nie musiałem oglądać tego co tam się działo. Z tego co czytam na temat tej rundy wynika jasno - miało by jak nigdy a wyszło jak zawsze.... Szkoda, że to był niewypał bo teraz jeszcze ciężej będzie o jakieś media na zawodach czy sponsorów. Runda z takimi cyrkami nie służy też przewietrzeniu dosyć gęstego powietrza w WMMP. Przykro... |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |