|
MOTOGP 2011 |
| Autor |
Wiadomość |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
|
Wysłany: 2011-03-18, 11:22 MOTOGP 2011
|
|
|
Zaczynamy zabawę w MotogGP. Mamy teraz baardzo ciekawy układ z niesamowicie silną Hondą (patrz wyniki testów zimowych i po FP 1 w Katarze), szukającym złotego środka i kiełznającym sztywnego potwora Rossim, Spiesem i Lorenzo ciągle groźnymi...do tego Simoncelli (rozjebałą mnie znowu jego szopa na zdjęciu klasowym - tylką ją widać z daleka ) nowicjusze też niczego sobie... Co do Moto2 to ja jestem ciekawy jak pokaże się Marc Marquez. Czekałem na naszego zawodnika a tu kupa jak to u nas zwykle bywa i jakieś tłumaczenia o problemach z wizą, sprzętem itd...nie będę krakał ale...
A Wy jakie macie typy? Na kogo stawiacie? |
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-03-18, 13:52
|
|
|
Obawiam się, że niestety w 1 rundzie będziemy mieli show Hondy. Stoner jak się nie zagotuje to powinien bez większych trudności wygrać. Bardzo ciekawy jestem jazdy Spiesa i Simoncelliego. Ubolewam natomiast nad Ducati i Rossim bo to nie tak powinno wyglądać. Szkoda, że nie jest ani w pełni zdrowy, ani przez to w pełni przygotowany. Mimo wszystko miejmy nadzieję na dobry show i niezłą walkę |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
ElectroOne
People can fly

Motocykl: GSX-R 1000 K9
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-03-19, 15:35
|
|
|
| Czołem. Dawno mnie nie było bo musiałem dojść do siebie po przeczytaniu postów kilku debili. Już jutro pierwszy wyścig. Zobaczymy kto rozda karty. Swoją drogą Yamaha w tym sezonie prezentuje się wyjątkowo paskudnie w nowym malowaniu. |
_________________ Owner of the Top Performer 600K6=>1000K7=>1000L0
 |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
|
Wysłany: 2011-03-19, 18:32
|
|
|
| na którym kanale TV jest transmisja? |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2011-03-19, 18:40
|
|
|
| pewnie na €sporcie bedzie. |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
|
Wysłany: 2011-03-19, 19:37
|
|
|
| slusar_o2 napisał/a: | | na sportklubie. Na eurosporcie leci SBK |
Faktycznie na Sportklubie
THX |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
karel01

Motocykl: Honda CBR 600 F3
Imię: Andrzej
Wiek: 38 Dołączył: 16 Lis 2010 Posty: 5 Skąd: Górki Śląskie
|
Wysłany: 2011-03-19, 20:12
|
|
|
Ktoś wie, co jaka dokładnie była przyczyna niewystartowania Łukasza Wargały?
Dlaczego nie jest listowany już na stronie MotoGP w liście zawodników Moto2?
Pozdro! |
_________________ RybnikRiders - RybnikRiders.pl |
|
|
|
 |
Burst

|
Wysłany: 2011-03-19, 20:28
|
|
|
| karel01 napisał/a: | | Ktoś wie, co jaka dokładnie była przyczyna niewystartowania Łukasza Wargały? |
"Z przyczyn technicznych" cokolwiek to znaczy. Poza tym pech z wizą i kiedy chłopaki upalali w pierwszym treningu on podobno dopiero "był w drodze". Tyle Mick wytłumaczył na antenie Sporklubu. Poza tym on się nazywa Wargala
PO KWALIFIKACJACH:
1. Stoner - miazga....
2. Dani - pewnie i tak 1 w 1 zakręcie także ok
3. Lizak - jak dla mnie na miarę obecnych możliwości M1
9. Rossi - słabo, bardzo słabo. Przed nimi jest nawet niefabryczna maszyna.
Liczę na dobry wyścig i walkę o 2 wolne miejsca na podium bo na 1 to chyba wiadomo kto będzie stał
EDIT:
Ciekawe info dla tych, którzy nie oglądali kwalifikacji. Mick mówił, że na przestrzeni weekendu Stoner poprawił się ok. 0.8s Pedrosa 1,2 etc. a Rossi 0.150s - 0.200s..... |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
| Ostatnio zmieniony przez Burst 2011-03-19, 22:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tweety

Motocykl: Yamaha
Imię: Gosia
|
Wysłany: 2011-03-19, 22:00
|
|
|
Honda będzie groźna w tym sezonie, Lorenzo będzie miał nie mały zgryz :-).
Rossi no cóż dalej walczy z ustawieniami ale mam nadziej że będzie dobrze , a co do jutrzejszego wyścigu to już sie doczekać nie moge , bo treningi czy kwali to nie to samo co wyścig :-). |
_________________ A w sercu wyryte tych 6 magicznych liter i kamertonów znak co przysłania cały świat.... |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2011-03-19, 23:51
|
|
|
Dziś próbowałem oglądać to motoGP ... ale jak dla mnie to nuda jak ch***
Może jestem ignorantem, ale najciekawsze to były ubrania tych koleżków. Nie wiem co Wy w tym widzicie ? |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-03-20, 01:11
|
|
|
moto gp to pokaz sił Warto oglądać niższe klasy, bo tam dużo więcej się dzieje. Ja osobiście zawsze przekładałem 250cc/moto2/supersporty ponad główne klasy, czyli 500cc/moto gp/SBK. Młodzi gniewni robią więcej zamieszania i emocji niż ich starsi wyrachowani koledzy. Jednak nie warto oceniać wyścigów po kwalifikacjach moto gp też potrafi być bardzo ciekawe. |
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

|
Wysłany: 2011-03-22, 20:49
|
|
|
Ten wyścig pokazał, że w tym sezonie warto oglądać wszystkie klasy ! Górna stawka wyrównana, nie ma tylko jednego lidera... moim zdanie bomba.. Start atomowy i kapitalne parcie na metę W moto 2 szkoda mi marqueza, ale i tak jest niesamowity jak na debiutanta w nowej dla niego klasie. Zajebisty sezon będzie i tyle, bez odstawania od Superbików, jak to miał miejsce w poprzednich latach |
|
 |
Burst

|
Wysłany: 2011-03-22, 22:29
|
|
|
Szkoda tylko, że nie wszyscy są w pełni zdrowi bo wtedy to dopiero byłby sezon ! Tak to bez Rossiego i być może jeszcze parę razy się zdarzy, że Dani będzie w połowie wyścigu tracił z powodu zdrowia. Jak to mówią "nie można mieć wszystkiego" |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

|
Wysłany: 2011-04-01, 23:34
|
|
|
No i zaczynamy kolejną rundę GRAN PREMIO bwin DE ESPANIA na torze w Jerez. Po 2 ch FP Hondy jadą jak zaczarowane, raz Stoner raz Pedrosa. Ale nie brakuje czarnych koni, patrz Wielka Szopa, czy też Afroman Ja osobiście mam nadzieję, że Ducati pod 46 zacznie jechać (tak jak FP 1), a w Moto2 MarQuez nie glebnie w trakcie wyścigu.
Mam propozycję - nie że kopiuję z Motosp, bo u nas na razie byłoby bez nagród (a może w przyszłości dało by radę coś zmontować? ) ale może zabawimy się w typowanie pierwszej 5 tki w wyścigu MotoGP? Jak myślicie? |
|
 |
|
|