|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
nie pali moja R6 2002 |
| Autor |
Wiadomość |
fasola

Motocykl: cbr900
Imię: fasola
|
Wysłany: 2011-04-11, 16:01
|
|
|
| jesli masz tylko 1.7 v to moze akum odmowił wspołpracy.sprawdz miernikiem ile ma volt.jesli niemasz drugiego aku podłacz prąd na kable z auta i zobacz co sie dzieje.na kablach sie raczej nie stracił jest jescze opcja ze zjeb@&$ stacyjka no ale to musisz pospradzac lub odpiac kostke ze stacyjki i podłaczyc na krótko |
_________________ loud pipes saves lives |
|
|
|
 |
bodziocbr
Motocykl: cbr f4
Imię: bodzio
|
Wysłany: 2011-04-11, 18:16
|
|
|
| ja mialem taka samą sytuacje w CeBRze pompka chodziła iskra była , i niechcial za nic odpalic i okazało sie że PRZEKAŹNIK IMMOBILIZERA sie spalił.. |
|
|
|
 |
glajdak
Motocykl: R6
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-04-11, 19:51
|
|
|
dziwi mnie to ze w tej kostce przy akumulatorze jest 1,7 a w innych 9 a mógł paś moduł na jakiej zasadzie on działa
[ Dodano: 2011-04-16, 12:07 ]
witam sprawa jest taka ze jednak rozrząd przeskoczył powiedzcie mi jak teraz się robi żeby go dobrze ustawić jak powinny być tłoki ustawione bo teraz się potraciłem bo cechy mi się nie zgadzają
[ Dodano: 2011-04-26, 12:12 ]
motor zrobiony ale nie chce zapalić kręcę i z rury szczela co to może być |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |