|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
klucz do Âświec |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-05-19, 23:40
|
|
|
| Zabierz ze sob± 10z³ id¼ do castoramy podejd¼ do cz³owieczka w niebiesko ¿ó³tym kubraczku powiedz ¿eby pokaza³ gdzie le¿± tulejowane nasadki 16'tki we¼ jedn± id¼ z ni± do kasy. Resztê ju¿ chyba ogarniesz. I bêdziesz móg³ odkrêcaæ i dokrêcaæ do woli a¿ ten klucz ukrêcisz albo gwinty w g³owicy pozrywasz. |
|
|
|
 |
franc [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-05-20, 08:50
|
|
|
| A dziêkujê ja mam klucz do ¶wiec i gedory wszelkiej ma¶ci te¿ wiêc nie muszê tam pomykaæ! |
|
|
|
 |
taiszio

Motocykl: RF 600R
Imię: Łukasz
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-05-20, 13:00
|
|
|
Tylko to jest badziewie nie ma sensu tego kupowaæ za te same pieni±dze lepiej kupiæ 1/2" pokrêt³o + 3 nasadki na sztuki i przed³u¿ki wszystko z chromowanadowej stali firmowe wtedy mo¿na normalne nakrêtki tym odkrêcaæ a takie chiñskie grzechotki jak ta rozpadaj± siê w rêkach przy byle robocie nie wspominaj±c ju¿ o tych nasadkach, które pêkaj±. To to jest jako¶æ taka jak te klucze Drop Forget które idzie powyginaæ w rêkach. |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2010-07-27, 10:07
|
|
|
| zmieĂą moÂże nazwĂŞ tematu na naprawa zerwanego gwintu bo w chodzi o gwint od gÂłowicy niÂż od Âświecy a tak temat bĂŞdzie o gwincie ogĂłlnie |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |