Przesunięty przez: Patra 2012-02-12, 15:03 |
dobry serwis na Śląsku (w przyzwoitej cenie) |
| Autor |
Wiadomość |
accent [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-13, 19:08
|
|
|
| Mocieek16 napisał/a: | Dziękuje bardzo za wyczerpujące wypowiedzi... z tego wynika ze jest dobry Janek a kiedy oddałeś do niego motor... zapewne przed sezonem co ? |
tak i się zastanawiam czy w tym roku też im nie oddać - mam blisko i mają historie mojej maszyny - co było robione - więc to jest jakiś plus |
|
|
|
 |
Esperak

Motocykl: Rocket III
Imię: Adam
|
Wysłany: 2012-04-01, 22:32
|
|
|
Ja też mogę polecić Boostera mam doświadczenia z różnych serwisów i oni ogólnie dobrze ogarniają temat można się umówić na godzinę chłopaki są elastyczni jak nie miałem transportu to dali zastępczego sprzeta na czas serwisu aczkolwiek to chyba tylko opcja dla klientów nowych maszyn ale gdzie indziej tego niema ja jestem zadowolony serwisuje u nich tez inne moto ceny bardzo przystępne również te na gwarancji nie zdzierają skóry z klientów....
Zadzwoń pogadaj na pewno się dogadasz. |
_________________ Czarny ciągnik daje rade;) |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2012-04-01, 23:03
|
|
|
| ja polecam grześka dudka w mysłowicach na giełdzie... |
_________________ www.motoautostrada.pl
Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów. |
|
|
|
 |
bankus

Motocykl: Honda CBF500
Imię: Mirek
|
|
|
|
 |
miras1970
Motocykl: Pszczółka 600
|
Wysłany: 2016-06-16, 15:05
|
|
|
| Mefisto motocykle-512-998-486-Mysłowice. |
_________________ robak mnie toczy pusty jestem a jednak trwam |
|
|
|
 |
Fikus
Motocykl: Yamaha FZ6 Fazer
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2016-07-01, 15:14
|
|
|
Polecam AP -Moto, zawitałem do nich po kiepskiej obsłudze w innym Katowickim serwisie, ( nazwa poruszona już w postach). Serwis mega profesjonalny oraz fachowcy w każdym calu.
Miłym zaskoczeniem było, że z powodu godzin mojej pracy nie mogłem zgrać się z serwisem Pan Artur zaproponował przyjazd po Motocykl i również go odwiózł po serwisie. Tylko musiałem organizować kogoś, kto otworzył garaż.
Polecam i z pewnością każdy motocykl trafi w ich ręce
Ceny chyba jak wszedzie. |
|
|
|
 |
bankus

Motocykl: Honda CBF500
|
Wysłany: 2016-07-04, 09:59
|
|
|
| no to jest pocieszające info, bo chyba bede musiał skorzystać. Rozrusznik padł. Nie jesteś pierwszy który ich chwali. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|