|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Przesunięty przez: Karolina 2012-08-26, 00:30 |
Do odciecia... |
| Autor |
Wiadomość |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2010-11-27, 19:30
|
|
|
| edierlan napisał/a: | | Wydawało mi się ze podczas odcinki powinno coś strzelić albo coś sie dziać, a tu nic |
A co Ty chciałeś z wydechu strzelać? |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-11-27, 19:31
|
|
|
| edierlan napisał/a: | | . Dowiem się od was czy mam szykować się na jakieś wydatki przez te odcięcia? |
kup jakies dobre gumy zeby cie lachony spod dyskoteki na ciaze nie wziely. |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-27, 19:32
|
|
|
@edierlan
Czyli mamy rozumieć, że chciałeś się nam po prostu pochwalić, że masz tyle kapuchy (od tatusia...) że możesz sobie pozwolić na zarzynanie takiego moto? Bo ja w tych twoich 'odcinkach' nie widzę zupełnie nic ambitnego/fajnego/zapierającego dech, a to co widzę, to się nie nadaje do publikacji Pokręcić rozumiem, jak każdy, ale po co do odcięcia?
A jak masz kapuchę i chcesz świecić czymś naprawdę fajnym to przerób go na stunt'a i naucz się jakichś fajniejszych rzeczy niż zarzynanie serducha, niepotrzebne z resztą To takie moje zdanie. |
|
|
|
 |
marlon777

Motocykl: Suzuki DL 1000 Vstrom
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2010-11-27, 19:55
|
|
|
| TNT napisał/a: | @edierlan
Czyli mamy rozumieć, że chciałeś się nam po prostu pochwalić, że masz tyle kapuchy (od tatusia...) że możesz sobie pozwolić na zarzynanie takiego moto? Bo ja w tych twoich 'odcinkach' nie widzę zupełnie nic ambitnego/fajnego/zapierającego dech, a to co widzę, to się nie nadaje do publikacji Pokręcić rozumiem, jak każdy, ale po co do odcięcia?
A jak masz kapuchę i chcesz świecić czymś naprawdę fajnym to przerób go na stunt'a i naucz się jakichś fajniejszych rzeczy niż zarzynanie serducha, niepotrzebne z resztą To takie moje zdanie. |
po co tak dosadnie i brutalnie?
pozdro |
_________________ Mariusz |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-27, 21:55
|
|
|
Czy ja wiem... całokształt mnie jakoś podirytował. Jeszcze to 18tki nie ma, a chwali się że 10lat jeździ - bo chyba wliczając chodzik, wózek dziecięcy, hulajnogę i BMX'a - choć tak naprawdę pewnie nie umiałby sam w tym nawet oleju wymienić, o ile by wiedział gdzie w ogóle szukać korka spustowego, bo jak to by było możliwe, skoro zadaje głupie pytania czy zarżnie silnik kręcąc po czerwonej skali? Jak zajedzie to sobie kupi nowy Niektórzy marzą o jakimkolwiek moto i umieliby o nie zadbać. Pominę w ogóle kwestię prawka, a raczej jego braku... |
|
|
|
 |
edierlan
Motocykl: Honda hornet 600
Imię: JA
|
Wysłany: 2010-11-28, 21:52
|
|
|
Nie chwale się ze śmigam 10lat po drugie miałem masę 50,125... Podałem info ze, robiłem odcinke koło 2s z silnikiem nic się narazie nie dzieje. I tu było do was moje pytanie. Bo wydaje mi się ze w czasie odcięcia coś powinno pier... ale nic nie jebło, skoro nic nie jebło to nie mam sie czym "przejmować" bo z tłokami wszystko ok. Temat też jest w dziale ogolne, wiec troche tak jakby na luzie, przynajmniej moim zdaniem. Co do stuntu to r1 sie w zupełności nie nadaje i nie mam zamiaru zmieniać jej pięknie bijące serduszka |
|
|
|
 |
Marcelek
Motocykl: S1000RR
Imię: Marcelek
|
Wysłany: 2010-11-28, 21:55
|
|
|
| pokaż to R1 |
|
|
|
 |
edierlan
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:02
|
|
|
Jest ktoś z Krakowa chętny na jazdy jak tylko śnieg (odkryje drogę) Prędkość przelotowa dowolna żeby nie było... Odrazy można luknąć na rozklekotany silnik r1 |
|
|
|
 |
lpt
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:04
|
|
|
No to ja jestem chętny Cię na obidowej oblecieć. Daj foty tak żeby było opony widać |
_________________ ...jakaś idiotyczna sentencja o życiu, motocyklu, umieraniu, marzeniach, snach, miłości, wierze, nonkonformiźmie, krytyce władzy/opozycji, ulubionym zespole, artyście, czy żart strasburgera... |
|
|
|
 |
edierlan
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:06
|
|
|
"Ipt"
boisz sie ze nie nadążysz w zakrętach?
yamaha naprawdę normalnie użytkowana, fotek niestety nie mam |
| Ostatnio zmieniony przez edierlan 2010-11-28, 22:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lpt
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:10
|
|
|
| Obawiam się że nie masz pojęcia o winklach;) Dlatego wcześniej chętnie zobaczymy Twoje Rjedynkowskie pozamykane 100 razy oponki... są ? |
_________________ ...jakaś idiotyczna sentencja o życiu, motocyklu, umieraniu, marzeniach, snach, miłości, wierze, nonkonformiźmie, krytyce władzy/opozycji, ulubionym zespole, artyście, czy żart strasburgera... |
|
|
|
 |
edierlan
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:16
|
|
|
Robimy zakład zamknięty Staniątki? nie mam zdartych ani kocówek ochraniaczy od kolan, ani krawędzi opon ale możemy sie spróbować? |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:19
|
|
|
| edierlan napisał/a: | Robimy zakład ...... ale możemy sie spróbować? |
no to bedzie juz drugie forumowe starcie.
porobcie jakies zdjecia |
|
|
|
 |
edierlan
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:22
|
|
|
W sobotę często są panowie z ostrej jazdy wiec sobota jest jak najbardziej ok, jakby ktoś był chętny na Staniątki to pisać na forum. Bardzo chciałbym żeby ktoś zerkną na moja "jedynke"
"ipt'
i się wylogował:P Przecież nie musimy się odrazu ścigać |
| Ostatnio zmieniony przez edierlan 2010-11-28, 22:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-11-28, 22:26
|
|
|
| tylko uważaj zeby Ci pasek rozrządu nie przeskoczył przy odcince, bo będzie bieda.. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |