Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Karolina
2012-08-26, 00:30
Do odciecia...
Autor Wiadomość
Patra 

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
Wysłany: 2010-11-27, 19:30   

edierlan napisał/a:
Wydawało mi się ze podczas odcinki powinno coś strzelić albo coś sie dziać, a tu nic

A co Ty chciałeś z wydechu strzelać?

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-11-27, 19:31   

edierlan napisał/a:
. Dowiem się od was czy mam szykować się na jakieś wydatki przez te odcięcia?

kup jakies dobre gumy zeby cie lachony spod dyskoteki na ciaze nie wziely.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-27, 19:32   

@edierlan

Czyli mamy rozumieć, że chciałeś się nam po prostu pochwalić, że masz tyle kapuchy (od tatusia...) że możesz sobie pozwolić na zarzynanie takiego moto? Bo ja w tych twoich 'odcinkach' nie widzę zupełnie nic ambitnego/fajnego/zapierającego dech, a to co widzę, to się nie nadaje do publikacji :) Pokręcić rozumiem, jak każdy, ale po co do odcięcia?

A jak masz kapuchę i chcesz świecić czymś naprawdę fajnym to przerób go na stunt'a i naucz się jakichś fajniejszych rzeczy niż zarzynanie serducha, niepotrzebne z resztą B) To takie moje zdanie.

marlon777 

Motocykl: Suzuki DL 1000 Vstrom
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-11-27, 19:55   

TNT napisał/a:
@edierlan

Czyli mamy rozumieć, że chciałeś się nam po prostu pochwalić, że masz tyle kapuchy (od tatusia...) że możesz sobie pozwolić na zarzynanie takiego moto? Bo ja w tych twoich 'odcinkach' nie widzę zupełnie nic ambitnego/fajnego/zapierającego dech, a to co widzę, to się nie nadaje do publikacji :) Pokręcić rozumiem, jak każdy, ale po co do odcięcia?

A jak masz kapuchę i chcesz świecić czymś naprawdę fajnym to przerób go na stunt'a i naucz się jakichś fajniejszych rzeczy niż zarzynanie serducha, niepotrzebne z resztą B) To takie moje zdanie.

po co tak dosadnie i brutalnie? ;)
pozdro

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-27, 21:55   

Czy ja wiem... całokształt mnie jakoś podirytował. Jeszcze to 18tki nie ma, a chwali się że 10lat jeździ - bo chyba wliczając chodzik, wózek dziecięcy, hulajnogę i BMX'a - choć tak naprawdę pewnie nie umiałby sam w tym nawet oleju wymienić, o ile by wiedział gdzie w ogóle szukać korka spustowego, bo jak to by było możliwe, skoro zadaje głupie pytania czy zarżnie silnik kręcąc po czerwonej skali? Jak zajedzie to sobie kupi nowy :D Niektórzy marzą o jakimkolwiek moto i umieliby o nie zadbać. Pominę w ogóle kwestię prawka, a raczej jego braku...

edierlan 

Motocykl: Honda hornet 600
Imię: JA
Wysłany: 2010-11-28, 21:52   

Nie chwale się ze śmigam 10lat po drugie miałem masę 50,125... Podałem info ze, robiłem odcinke koło 2s z silnikiem nic się narazie nie dzieje. I tu było do was moje pytanie. Bo wydaje mi się ze w czasie odcięcia coś powinno pier... ale nic nie jebło, skoro nic nie jebło to nie mam sie czym "przejmować" bo z tłokami wszystko ok. Temat też jest w dziale ogolne, wiec troche tak jakby na luzie, przynajmniej moim zdaniem. Co do stuntu to r1 sie w zupełności nie nadaje i nie mam zamiaru zmieniać jej pięknie bijące serduszka :D

Marcelek 

Motocykl: S1000RR
Imię: Marcelek
Wysłany: 2010-11-28, 21:55   

pokaż to R1

edierlan 

Wysłany: 2010-11-28, 22:02   

Jest ktoś z Krakowa chętny na jazdy jak tylko śnieg (odkryje drogę) Prędkość przelotowa dowolna żeby nie było... Odrazy można luknąć na rozklekotany silnik r1 :)

lpt 
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
Wysłany: 2010-11-28, 22:04   

No to ja jestem chętny Cię na obidowej oblecieć. Daj foty tak żeby było opony widać :>

edierlan 

Wysłany: 2010-11-28, 22:06   

"Ipt"
boisz sie ze nie nadążysz w zakrętach? :>

yamaha naprawdę normalnie użytkowana, fotek niestety nie mam
Ostatnio zmieniony przez edierlan 2010-11-28, 22:12, w całości zmieniany 1 raz  

lpt 
svłowiec

Motocykl: sv1k/m620
Imię: Paweł
Wysłany: 2010-11-28, 22:10   

Obawiam się że nie masz pojęcia o winklach;) Dlatego wcześniej chętnie zobaczymy Twoje Rjedynkowskie pozamykane 100 razy oponki... są ?

edierlan 

Wysłany: 2010-11-28, 22:16   

Robimy zakład ;) zamknięty Staniątki? nie mam zdartych ani kocówek ochraniaczy od kolan, ani krawędzi opon ale możemy sie spróbować?

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-28, 22:19   

edierlan napisał/a:
Robimy zakład ;) ...... ale możemy sie spróbować?

no to bedzie juz drugie forumowe starcie.
porobcie jakies zdjecia

edierlan 

Wysłany: 2010-11-28, 22:22   

W sobotę często są panowie z ostrej jazdy :) wiec sobota jest jak najbardziej ok, jakby ktoś był chętny na Staniątki to pisać na forum. Bardzo chciałbym żeby ktoś zerkną na moja "jedynke"

"ipt'
i się wylogował:P Przecież nie musimy się odrazu ścigać
Ostatnio zmieniony przez edierlan 2010-11-28, 22:30, w całości zmieniany 1 raz  

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2010-11-28, 22:26   

tylko uważaj zeby Ci pasek rozrządu nie przeskoczył przy odcince, bo będzie bieda..

Odpowiedz do tematu