|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
czym wyczyścić kropki asfaltu z ramy i nie tylko? |
| Autor |
Wiadomość |
DAVID87
Wesoły masorz

Motocykl: VFR800 V-TEC /CBR XX1100
Imię: DAWID
Wiek: 38 Dołączył: 16 Gru 2010 Posty: 171 Skąd: okol.Rybnik
|
Wysłany: 2011-01-18, 20:54
|
|
|
Rewelacyjny jest też do tego typu zabiegów zmywacz do gaźników w sprayu! Super sprawa, w żaden sposób nie ingeruje w lakier i schodzi wszystko idealnie :)Można też stosować go do czyszczenia napędu,idealnie czysci i nie niszczy go.Oczywiscie,jeżeli chodzi o mycie napędu,jak przeschnie,to trzeba zastosowac smar.Żeby ktoś nie pomyślał,że można go uzywac jako środek smarujący
Stosuje od kilku lat w każdym moto i jestem bardzo zadowolony.Więc polecam |
_________________ PAL GUMĘ A NIE DUSZĘ !
http://www.bikepics.com/members/gammamaniak18/
Były:RG80,FZR600,TDM850,929RR,954RR,1000RR
jest VFR800 V TEC i CBR XX1100 |
|
|
|
 |
krzysiek71

Motocykl: HONDA VFR 750
Imię: KRZYSIEK
Wiek: 55 Dołączył: 13 Sty 2011 Posty: 30 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2011-01-24, 21:01
|
|
|
| Witam. Jest tez świetny sierodek do usuwania plam na karoserji samochodów ze smoły i asfaltu firmy FORCH. Urzywałem i nie ingeruje z żadnymi plastikami ani lakierami. Używamy go w serwisie przy nowych samochodach w razie potrzeby i jest OK |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2011-01-25, 10:36
|
|
|
Hej
Ja od wielu lat używam firmę JMC do smarowania łańcucha i czyszczenia rożnych tam mas asfaltowych itp. Koszt 300ml to około 25zł jest bardzo wydajny i na 100% nic się nie dzieje z lakierem, aluminium czy jakimkolwiek plastikiem . |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |