|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Skradziono Yamahe Virago 535 |
Autor |
Wiadomość |
draco84
Motocykl: yamaha virago 535
Imię: Bartosz
|
Wysłany: 2010-07-14, 07:41 Skradziono Yamahe Virago 535
|
|
|
w nocy z 08.07.2010 na 09.07.2010 w Chorzowie batorym skradziono Yamahe Virago535 nr
VIN: 3BR010043 nr rejestracji SH2509. Kolor wiœniowy, motocykl posiada³ boczne sakwy z wyszytym napisem virago, piórniczek, szybê, oparcie dla pasa¿era, baga¿nik, skórê na baku, Zamiast œrub do mocowania rejestracji s¹ czaszki którym œwiêc¹ oczy na zielono.Wokó³ wlewu paliwa odchodzi lakier, drobne zarysowania na przednim i tylnym b³otniku. nr tel 501795789 |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-07-14, 10:38
|
|
|
A wiadomo jak? Zapakowali jÂą na coÂś czy odjechali na niej?
MoÂże teÂż jakieÂś info jak byÂła zabezpieczona, alarm w garaÂżu, disc lock, przypiĂŞta do kotwy albo jakaÂś inna blokada? Info dla innych Âżeby mogli udoskonaliĂŚ swoje zabezpieczenia. |
|
 |
draco84
Motocykl: yamaha virago 535
Imię: Bartosz
|
Wysłany: 2010-07-14, 18:49
|
|
|
nie mam pojecia czy odjechali na niej czy zaladowali... a co do zabezpieczen to tylko blokada kierownicy byla...mam alarm ale ostatnio jak stal jakieswa tyg. to akuÂś mi padl i nie moglem odpalic;( wiec potem nie wÂłaczylem i cztery dni pozniej zajebali z garazu...z tego co widze to radze uwazac na chorzowie i w okolicach bo moj to nie pierwszy co zajebali;( doradzalbym kupno nadajnika GPS bo z tego co sie przez ostatnie dni rozeznalem to mozna juz za 400zl kupic szkoda tylko ze nie zdazylem kupic... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |