|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
Skradziono GSX 750R SRAD - na prośbę znajomych |
Autor |
Wiadomość |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2011-04-24, 21:27 Skradziono GSX 750R SRAD - na prośbę znajomych
|
|
|
Na prośbę znajomych, w całości cytat:
Drodzy Forumowicze,
mam do Was prosbe - moze ktos z Was cos wie...
Mojemu Przyjacielowi skradziono motocykl Suzuki GSX 750 R SRAD.
Prosze przeslijcie to dalej, zaproscie swoich znajomych - im wiecej osob wezmie udzial tym wieksze szanse.... (z gory bardzo dziekuje...)
Niestety stało sie to mimo ze trzymal go na parkingu podziemym i był spiety grubym hartowanym łańcuchem - wiec załadowano go prawdopodobnie do busa lub na lawete, bo watpie by ktos ciął to i sie tak przy tym męczył...
Moto było odstawione w sobote 16 kwietnia po jezdzie a wg. informacji znajomego juz w niedziele go nie było. Niestety dopiero wczoraj 22 kwietnia została zauważona kradziez ... Było to na ul. morawskiego...
Wiec ktos musiał obserwowac sprzet i parking.. Co dziwne obok stał drugi sprzet nowszy i o wiele drozszy, którego nie ruszyli - ale tez mial alarm i moze nie chcieli robic hałasu...
Ponizej wiecej danych oraz zdjecia.. Niestety w tym czasie odbyly sie tez giełdy w Poznaniu i mógł isc na czesci -ale moze ktos z was cos widział - moze rozpoznacie poszczególne elementy... Trzeba niestety takich ludzi szybko dopasc, bo tak naprawde nie wiadomo czy ktos z nas kolejny nie bedzie...
Suzuki GSX 750 R SRAD
rejestracja PN 0959
numer ramy JS1GR7DA000503587
rocznik 96
przebieg 68 000
kolor zloto czarny
tłumik yoshimura RS3
rażąco żółte felgi
ciemna szyba z przodu
odłamany prawy róg czaszy na dole klejony przeze mnie zywica (znak szczegolny)
a ponizej zdjecia...
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |