|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
TomekMotor Katowice |
| Autor |
Wiadomość |
dreed

Motocykl: DR 650SE SM
Imię: konrad
|
Wysłany: 2013-05-29, 20:25 TomekMotor Katowice
|
|
|
TomekMotor Katowice ul. Pstrągowa
Świetny serwis, Bartek i Tomek sprawnie dzialaja
W zime robilem calosc zawieszenia plus hamulce, linki i inne duperele, stare czesci zostawili zeby zobaczyc co bylo z nimi nie tak, ciagle kontakt telefoniczny z kilkoma opcjami serwisu do wyboru, teraz jakies pierdolki ktore powychodzily w trakcie sezonu i znowu wykazali sie fachowoscia.
Polecam ! |
|
|
|
 |
haidi
Motocykl: tak
Imię: tak
|
Wysłany: 2013-06-02, 19:34
|
|
|
Ode mnie także dobre słowa o Tomku i Bartku. Trafiłem do nich przez zadowolonych znajomych i sam również mogę ich polecić. Jeśli ktoś szuka motocykla to polecam podjechać do Tomka i porozmawiać, nawet jeśli nie jest się zdecydowanym na konkretny model.
Z serwisu korzystałem tylko pośrednio ale znajomi zawsze byli bardzo zadowoleni. Pośrednio dlatego, że sam staram się robić większość rzeczy przy motocyklu, a kilka razy zdarzało mi się do Bartka podjechać po porady. Od Bartka kupiłem jeden motocykl, a przy kupnie drugiego pomagał w oględzinach. Tomek również kiedyś pomógł w oględzinach jednego sprzętu. |
| Ostatnio zmieniony przez haidi 2013-06-02, 19:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DAVID87
Wesoły masorz

Motocykl: VFR800 V-TEC /CBR XX1100
Imię: DAWID
Wiek: 38 Dołączył: 16 Gru 2010 Posty: 171 Skąd: okol.Rybnik
|
Wysłany: 2013-09-17, 18:07
|
|
|
Ja z mojej strony wstrące rownież swoje 3 grosiki na temat serwisu TOMEK-MOTOR.
Pierwszy raz pojechalem do Tomka w 2005roku.Serwis wtedy się rozwijał.Od samego początku dogadalismy sie z Tomkiem i tak jest do dziś.Zakupiłem u Tomka już kilka motocykli.Z żadnym nigdy nie bylo najmniejszych problemów.Serwis również zawsze u Tomka.Kiedyś serwisował Tomek, teraz Bartek,który również jest moim zdaniem bardzo dobrym mechanikiem i wie co robi.Bardzo go lubie i szanuje tak samo jak Tomka.Zawsze wyjeżdżam on nich zadowolony z bananem na twarzy Co tu więcej mówić SZCZERZE POLECAM ! |
_________________ PAL GUMĘ A NIE DUSZĘ !
http://www.bikepics.com/members/gammamaniak18/
Były:RG80,FZR600,TDM850,929RR,954RR,1000RR
jest VFR800 V TEC i CBR XX1100 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |