|
smieszne zdjecia |
| Autor |
Wiadomość |
Piwowarek
...3,14 i reszta

Motocykl: BMW R1200GS LC
Imię: Pshemas
|
Wysłany: 2011-05-04, 00:28
|
|
|
Zima wróciła, wiec humor dopisuje |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
|
|
|
 |
Bogas

Motocykl: Qunak
Imię: Bogas
|
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 34 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-05-04, 14:56
|
|
|
 |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
Bogas

|
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-05-04, 18:25
|
|
|
| .. |
|
|
|
 |
Bogas

|
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-05-05, 16:25
|
|
|
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-05, 16:34
|
|
|
| Za małolata zrobiłem podobny zaprzęg rowerowy pod Przeczycami. Wjeżdżałem na rowerze pod górkę tir za mną jakiś stary hebel, którego kierowca bał się wyprzedzić bo za cholere nie było widać czy coś zza wzniesienia nie wyjedzie. Górka była spora a prędkość rowerzysty pedałującego pod sporą górę raczej nie zachwyca więc podobny sznurek się zrobił z czego 1/3 tiry. Huji się na mnie musiało wtedy posypać nie mało ale udowodniłem, że na drodze rządzą nie tiry czy motocykle tylko rower. Morał i wniosek? Przesiadamy się na rower. |
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2011-05-06, 00:09
|
|
|
mały tyson |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-05-06, 08:39
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Za małolata zrobiłem podobny zaprzęg rowerowy pod Przeczycami. Wjeżdżałem na rowerze pod górkę tir za mną jakiś stary hebel, którego kierowca bał się wyprzedzić bo za cholere nie było widać czy coś zza wzniesienia nie wyjedzie. Górka była spora a prędkość rowerzysty pedałującego pod sporą górę raczej nie zachwyca więc podobny sznurek się zrobił z czego 1/3 tiry. Huji się na mnie musiało wtedy posypać nie mało ale udowodniłem, że na drodze rządzą nie tiry czy motocykle tylko rower. Morał i wniosek? Przesiadamy się na rower. |
pocztaj kodeks Arturze. jak by policja to zobaczyła to powinna wystawic Ci mandat za blokowanie ruchu. |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-06, 12:37
|
|
|
| Yogi jechałem prawidłowo ulicą możliwie blisko prawej strony, a to że facet zdezelowanym tirem bał się wyprzedzać nie było moją winą. Miejsca miał od cholery tyle, że najprawdopodobniej możliwości silnikowych już nie. No trudno żebym za każdym razem kiedy jedzie za mną auto zjeżdżał z drogi. Tak samo jak na zakręcie pojedzie rowerzysta za nim pojawi się auto i zwolni bo kierowca będzie się bał na zakręcie wyprzedzić tego rowerzystę. Czy to też wina rowerzysty? Nie. Po prostu gość miał pecha i pewnie przeładowaną przyczepę. Z mojej strony blokowanie wtedy nie było. Zablokował to on te wszystkie auta z tyłu. |
|
 |
Bogas

|
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-05-06, 16:14
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Yogi jechałem prawidłowo ulicą możliwie blisko prawej strony, a to że facet zdezelowanym tirem bał się wyprzedzać nie było moją winą. Miejsca miał od cholery tyle, że najprawdopodobniej możliwości silnikowych już nie. No trudno żebym za każdym razem kiedy jedzie za mną auto zjeżdżał z drogi. Tak samo jak na zakręcie pojedzie rowerzysta za nim pojawi się auto i zwolni bo kierowca będzie się bał na zakręcie wyprzedzić tego rowerzystę. Czy to też wina rowerzysty? Nie. Po prostu gość miał pecha i pewnie przeładowaną przyczepę. Z mojej strony blokowanie wtedy nie było. Zablokował to on te wszystkie auta z tyłu. |
Artur kodeks mowi wyrażnie. Obowiązkiem pojazdów wolnobieżnych, ciągnikow rolniczych i pojazdów niesilnikowych jest jechac mozliwie blisko prawej krawędzi jezdni a nawet w razie potrzeby zjechac na pobocze i się zatrzymać. |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|