|
Seks w licheńskim sanktuarium (by Polityka) |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-03-10, 13:16 Seks w licheńskim sanktuarium (by Polityka)
|
|
|
czytajcie to jest hit:
http://www.polityka.pl/sp...anktuarium.read
co lepsze teksty z artykułu:
Z listów do ojca
Pisze żonaty: „Po pieszczotach bez pełnego współżycia, które następują w okresie płodnym, mam niepokoje sumienia, że to onanizm małżeński. Zdarza się, że żona idzie do komunii, a ja zostaję. Wtedy czuję się tak, jakbym ją porzucił. Ona mówi, że nie czuje się winna. Więc jak tu być jednością?”.
W odpowiedzi: „Czas płodny u kobiety to oczekiwanie, po którym nastąpi miesiąc miodowy. Jest jak rozpędzanie lokomotywy. Jeśli blokujemy się w myślach na współmałżonka, to tak, jakbyśmy ją hamowali. Jak ciężko jest później znowu ruszyć. Jeśli natomiast lokomotywa ruszyła i jedzie nawet powoli, jak będzie kawałek prostej, dorzucimy węgla do pieca i przyspieszymy na całego”.
Żona, dwoje dzieci: „Przyjęłam fakt, że prezerwatywa i seks oralny są grzechem. Pod koniec cyklu drżę ze strachu, że zajdę w ciążę. Ale lepszy jest ten strach od lęku przed smutkiem Boga. Męża jednak bolą jądra, jest zły, wczoraj o mało nie zgrzeszyłam. Nie, nie z namiętności, ale ze strachu, że go stracę. Boję się zdrady”.
W odpowiedzi: „Seks oralny nie jest grzechem, gdy małżonkowie mają intencję zakończyć go pełnym aktem. Należy sobie zadać pytanie: czy staraliśmy się doprowadzić do tego, aby wytrysk miał miejsce w pochwie? Jeżeli już męża bolą jądra, trzeba mu w tym ulżyć i się popieścić”.
Żona: „Współżyłam z mężem i nie miałam orgazmu w trakcie stosunku, więc mąż starał się mnie zaspokoić po. Wszystko trwało sekundy. Potem zastanawiałam się, czy to nie były dwa orgazmy podczas jednego stosunku?”
W odpowiedzi: „Ilość orgazmów nie podlega ocenie moralnej”.
Żona: „Czy jest grzechem, jeśli używamy języka, którym przyjmujemy Jezusa, do pieszczot genitaliów? Zgodziłam się na to po 14 latach małżeństwa. Dla mnie okolica moczowo-płciowa to wciąż sfera nieczysta. Boję się, że znieważam Jezusa”.
W odpowiedzi: „To tylko jedna z form rozbudzania się, aby odbyć satysfakcjonujący stosunek”.
a to jest megahit
"... Marcie utkwiło wspaniałe porównanie do meczu: trzeba starać się o gola, ale ważny jest też styl gry. Zasady znają wszyscy, nie każdy jednak znajdzie się w pierwszej lidze..." |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-03-10, 13:52
|
|
|
benzin, bedzie pieklo - o ile juz nie piecze |
|
|
|
 |
jaro leszczyny
hanys łod urodzynio

Motocykl: hornet 600
Imię: jarek
Wiek: 39 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 189 Skąd: Leszczyny/orzesze
|
Wysłany: 2011-03-10, 13:59
|
|
|
| Cytat: | Ojciec Ksawery Knotz z klasztoru Braci Mniejszych Kapucynów jest nazywany w środowisku specjalistą od teologii orgazmów.
|
a ponoć składają śluby czystości a wiedzą więcej jak każdy zwykły człowiek
specjalista orgazmolog |
_________________ szybki szerszeń i śnieżna octavka
www.s-g-m.pl
 |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-03-10, 14:18
|
|
|
to jest jeszzce niezła petarda:
Ojciec Ksawery mówi tak dla stymulacji oralnej i manualnej, dla haleczek, afrodyzjaków typu grzyby, zwłaszcza smardze i prawdziwki. |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-10, 14:36
|
|
|
To jest najlepsze
"Czy jest grzechem, jeśli używamy języka, którym przyjmujemy Jezusa, do pieszczot genitaliów?"
Obcego Jezusa to przyjmuje ale genitalia własnego męża to już złe. |
|
|
|
 |
Berni

Motocykl: Suzuki SV650S
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2011-03-10, 15:16
|
|
|
Czego tu się wstydzić? 95% narodu to katolicy a kościół katolicki w 1992 r. oficjalnie przyznał że ziemia jest okrągła. Nie masz się czego wstydzić |
_________________ http://wolnekonopie.pl/im...umentaplyta.pdf |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-03-10, 15:33
|
|
|
| Taaa następna bujda. Wiara katolicka to same bujdy. Mojżesz sprawił, że morze się rozstąpiło w Jerychu zburzyli mury trąbkami a ziemia jest okrągła jasne... |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

Motocykl: H-D kicker only
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-03-10, 15:39
|
|
|
Mnie ciekawi czy ci najbardziej katoliccy katolicy z naszego forum stosują te zasady? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-03-10, 15:42
|
|
|
Znaczy pytasz czy znieważają Jezusa?
Na wszystko mają widzę swoje nazwy. Normalnie mówi się pozycja 69 oni mówią "podwójna zniewaga Jezusa"
Gdyby stosowali to by tu nie pisali bo zamiast na motocykl potrzebowali by kasy na utrzymanie fury dzieci. |
|
|
|
 |
Vanhelsing
Hardtail

Motocykl: H-D kicker only
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-03-10, 15:55
|
|
|
Najgorsze jest to ,że na lekcjach religii dzieciom czarni już wbijają do łba te zasady od małego za przyzwoleniem rodziców.
Średniowiecze!!!!!! |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-03-10, 16:08
|
|
|
| mała* napisał/a: | tylko, że katolik katolikowi nie równy. Ja jestem katoliczką, ale dzisiaj po tym artykule jest mi za to wstyd |
Znaczy się co? Też znieważyłaś Jezusa?
Swoją drogą dopiero teraz chwalisz się, że masz tak obrotne znajome oj nie ładnie nie ładnie. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-03-10, 16:23
|
|
|
| mała* napisał/a: | spóźniłeś się pół roku już nie pracuje w zawodzie |
Ale co jakiś czas kurs dokształcający powinna przejść, żeby licencji nie stracić.
| mała* napisał/a: | mnie mój kościół nie chce... Taki on miłosierny, że nie odpuszcza pewnych win |
Mała nie bądź pazerna i mszalne wina chociaż zostaw w spokoju a, że ich nie odpuszcza to dobrze zdrowsza będziesz. |
|
|
|
 |
Berni

|
Wysłany: 2011-03-10, 16:58
|
|
|
mała* napisał/a:
mnie mój kościół nie chce... Taki on miłosierny, że nie odpuszcza pewnych win
I powiedz jeszcze że Cię ekskomunikowali? |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-10, 17:15
|
|
|
mała*, to jak w podpisie mozesz miec | Cytat: | | To będzie na prawdę udany rok | jak rok bedzie bez boga...Ty niewierna... |
|
|
|
 |
Berni

|
Wysłany: 2011-03-10, 18:26
|
|
|
Tiaaa, pozbawiona wszelkich praw TAK, ale wykluczona NIE. Moja ma tak samo, ale jak poprosiła o apostazję to ją olali. W końcu statystyki muszą wynosić 95%. Rzygać się chce |
|
|
|
 |
|
|