Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kopiemy sobie w ..upę....razem na 3,4-ry
Autor Wiadomość
prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-05-23, 21:55   

Zróbmy: katujemy leżącego.

od 1 do 500 kopiemy go po brzuchu
od 501 di 1000 kopiemy go po jajach
od 1001 do 2000 kopiemy go po głowie
od 2001 do 3000 skaczemy po nim
od 3001 do 4000 wkopujemy mu styl od łopaty w dupę
od 4001 w górę wolna amerykanka można go polewać benzyną i podpalać, ejakulować na niego, recytować mu wiersze
5 tysięczny defekuje na zwłoki a potem rozpoczyna się wielka uczta i wszyscy, którzy brali udział w zabawie zaczynają go zjadać.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2011-05-23, 21:57   

no to na 3
Ostatnio zmieniony przez walek809 2011-05-23, 21:57, w całości zmieniany 1 raz  

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-05-23, 21:57   

Cytat:
tematy do nabijania postow

i tu jest sedno sprawy.
Michal... nie wiem co Cie naszlo ale po jaka cholere wlaczyles licznik postow na offtopie i grupach motocyklowych? Wybacz otwarta krytyke ale tego nie moge zrozumiec. Wylacz ten licznik w cholere albo wlacz tam gdzie ludzie wypowiadaja sie z sensem i na temat. Teraz zlicza wszystko lacznie z pierdoleniem w tematach grup i offem.
Jezeli ma byc tak jak jest to skonczmy z licznikiem postow.
Poza tym proponuje wprowadzic minimum 10 znakow w poscie. Strasznie mnie wk... denerwuja posty typu " :D " albo "[']" albo jeszcze inne nic nie wnoszace.
Wiem ze era totalitaryzmu tego forum minela ale to co sie teraz dzieje... nosz k-wa bez przesady.

Reaper 
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wysłany: 2011-05-23, 22:02   

OCC Senior...3x YeS yEs yeS... wyłączyć licznik w offie i grupach i bedzie cacy...jeszcze chwila a niektórzy do 10 tyś dolecą :>

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2011-05-23, 22:06   

nie mówcie że siedzą ludziska kopią stawiają pokazują cycki żeby nabić sobie licznik postem Q... przecież to chore i co później się chwali po osiedlu że ma najwięcej nabitych postów przecież nie o to chodzi , ja pier.. ale ten świat szedł an psy :P

Reaper 
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wysłany: 2011-05-23, 22:09   

walek809...ale zobacz jak to wspaniale wygląda na statystykach strony^^... zawsze można Print Scrina zrobić i pochwalić się na FcbK :>

prezesartur 

Wysłany: 2011-05-23, 22:13   

OCC Senior napisał/a:
Wylacz ten licznik w cholere

I co i moje 2 i pół tysiąca postów ma pójść się jeb...ć od tak? Noł fakin łej !

Wyłączyć tylko w piwnic i w domu licznik bo muszę mieć najwięcej postów żeby mieć co w CV wpisać. A tak co mam jak Pazura w "Nic śmiesznego" powiedzieć, że jestem drugi?

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-23, 23:00   

ja uważam, że albo wyjebać liczniki w ogóle albo zostawić jak są.
forum jest małe, a przynajmniej nie wchodzi tu 1000 osób dziennie, wobec tego wszyscy w miare sie znają i wiedzą co kto potrafi nadupić. dlatego na nikim wrażenia nie robi te 2500 u prezesa, bo wiemy, że 2300 to są przechwałki , ani te 1600 u OCC bo wiemy, że pochodzą z zamierzchłych czasów gdzie byłes juniorem i właziłeś i upominałeś wszędzie i każdego gdzie sie dało hasłami typu "uzupełnij profil".
także jak chcecie równe szanse - jeśli komuś koniecznie zależy na linijce na temat ilości postów przy nicku - to trudno, ale nie ma demokracji i albo wyłączyć w ogóle albo zostawić. po kiego grzyba wam w ogóle łażą po łbach jakieś dziwne klimaty o nabijaniu postów? Artur z tymi 10 znakami to dowaliłeś już totalnie bez sensu bo post typu "........." jest nieważny ale już ".........." będzie ok?
dajcie spokój, jest jak jest, są ważniejsze sprawy w życiu niż ilośc postów na forum, poza tym, że moderator mógłby chyba jednak częściej zaglądać i porządkować niektóre tematy

DJK 

Motocykl: poszukiwania in progress...
Imię: Jarek
Wysłany: 2011-05-23, 23:05   

Cytat:
Robimy sobie laskę,kopiemy sie po głowach,robimy kupy po krzakach albo jak wyprzedzać? pojedyńczo czy wszystkich naraz....jezuuuu....litości........

O! To...to...!!
Z niecierpliwością czekam na kolejny tego typu temat typu "liżemy się po dupie" ale "robimy sobie laskę" zdecydowanie przerosło moje oczekiwania i w zupełności mnie satysfakcjonuje :D

Niestety wrodzona skromność nie pozwala mi rozpocząć tematu a poza tym muszę zrobić korektę ogłoszenia w dziale giełda bo mnie mod delikatnie opi....lił

prezesartur 

Wysłany: 2011-05-23, 23:25   

Teraz to wrażenia nie robi a jeszcze z półtora miesiąca temu pisał mi PW "Też chciał bym mieć taką ilość postów. Jak to się robi? Proszę o pomoc. Za wszelkie wskazówki będę dozgonnie wdzięczny. Z góry dziękuję wielce uniżony zeno"

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2011-05-23, 23:33   

Co Was tak drażni ten licznik postów, skoro na nim nikomu z Was ponoć nie zależy :D :D a zakładacie kolejny zjebany temat i podsuwacie pomysły na następne???? Jest to niech sobie będzie do całości, jak już wyżej zeno napisał, wiekszość wie, skąd pochodzą te posty, a ci którzy nie wiedzą, nie zadają pytań :) jak dla mnie to mi to lotto, ale albo jest full opcja albo nie ma nic. Choć jak już wspominałem, nie przeszkadza mi to zliczanie.

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-05-23, 23:42   

emil napisał/a:
wiekszość wie, skąd pochodzą te posty,

wiekszosc nie ma pojecia o ukrytych tematach gdzie wali sie posty jak linijki w shout boxie.

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2011-05-23, 23:44   

chłopie, jakby w różowym temacie leciały posty jak w scc to prezes by tu miał już pięciocyfrowy licznik, więc nie pierdol jak nie wiesz, ok? zresztą popatrz na reszte różu :D

prezesartur 

Wysłany: 2011-05-23, 23:48   

Nie krzycz na niego tylko zaproś do nas na imprezę.

Pure_Evil 
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wysłany: 2011-05-24, 10:20   

emil napisał/a:
jakby w różowym temacie leciały posty jak w scc

Czyżbyśmy byli lepsiejsi ?? ;o

A co do tematów i wszystkich liczników. Nabijanie w "charytatywnym" np. przed Mikołajem też nie powinno się liczyć ??

Qfa ludzie to jest w końcu forum no...

A tematy, owszem, są niektóre do bani. Ale są i takie, które można czytać i pogadać z konkretnymi ludźmi. Czytam te, które chcę, wypowiadam się tam, gdzie uważam, że mam coś do powiedzenia. Temat SCC to osobna bajka, bo tam akurat leci o dupie maryny i wszyscy są szczęśliwi. Nie wierzę, żeby komukolwiek zależało na tym cholernym liczniku...

OCC Senior
, twoja propozycja 10 znaków.
Pamiętasz "akcję" po śmierci ś.p. Kosmy ?? W tym temacie poszło od groma postów. Dlaczego w przypadku innych ludzi nie można im "zaświecić" ?? Czy [*] a ....[*]..... to nie to samo ?? Wiesz, że Polak to kombinator, znajdzie objazd każdego przepisu...

PEACE LUDKOWIE, bo Wam zmarszczki urosną :D

I na koniec MODERATOR - tajna służba, czy ten temat nie powinien pójść do "Off'a "albo "o forum", bo z "FUN" przestał się już kojarzyć, przynajmniej mnie.

Odpowiedz do tematu