Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Złombol 2011
Autor Wiadomość
MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-08, 14:38   Złombol 2011

Witam :)

Temacik dla zainteresowanych ta impreza. Malo popularna w polsce ale mysle, ze dla chetnego nic trudnego :) ogolnie chcialem sie dowiedziec czy ktos moze bral w tym udzial albo planuje wziac? Milo by bylo pojechac na 2 auta. Ja z znajomymi w 2011 planujemy jechac :) w lutym chcemy kupic busa. Narazie wybor padl na ZUKa :D

Zainteresowanych ta impreza zapraszam do dyskusji :)

Pozdrawiam ;)

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-08, 14:50   

ja z kumplem też nosze sie z takim zamiarem :P hehehe

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-12-08, 17:16   

Nie ma to jak dzieci z bidula

Pajdor 

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
Wysłany: 2010-12-09, 11:59   

A dlaczego Zukiem ?
Ja z kumplem bym pojechał - raczej w grę wchodzi Maluch. Łatwo naprawić, troche części by się wzięło, dobrze przygotować przed wyjazdem, tani w zakupie i pali połowę mniej niż Żuk a przy trasie3 tyś km robi mi różnicę. No i prawdopobnie bym wrócił bez malucha i nie było by szkoda.

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-09, 17:02   

Zuk wbrew pozorom nie jest az taki wymagajacy. Po za tym do zuka mozesz wizac 5 osob i jest zabawa :D zastanawialem sie tez, czy nie pozostac w klimacie i nie pojechac na MZecie :D podobna sa tez hardcorzy na motórach :P

Po za tym Zuk w Dieslu tez nie pali kolosalnie duzo. A rope mozna zalatwic taniej :)

bczk85 

Motocykl: RC46
Imię: Michał
Wysłany: 2010-12-09, 19:14   

5 osób albo żona z bagażem ;)
Ja bym się wybrał np.Polonezem albo jakimś kredensem,bo maluchem już się swoje najeździłem...

malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2010-12-09, 19:39   

chlopaki a może ja wam opyle swojego kochanka w końcu wiekowy jest :D

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-09, 19:56   

no mysmy raczej mysleli nad jakimś ułazem lub starą ładą :P

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-12-09, 21:32   

Uaz bajka znajomy mnie kiedyś zabrał w teren uazem to jak zobaczyłem co ten sprzęt potrafi to te wszystkie "terenówki" chowają się. Najpierw duktami to jeszcze jako tako potem wjechał w chaszcze to krzaki i cienkie drzewka to kosił jak czołg jak zobaczyłem pod jakie to wzniesienie wjeżdża to już wymiękłem bo takich możliwości się nie spodziewałem na koniec chłopak wpadł na pomysł żeby wjechać na tory i jechaliśmy wzdłuż linią kolejową ale doszedł do wniosku, że to może nie najlepszy pomysł i zjechaliśmy znowu w jakieś moczary. Były tylko 2 miejsca moja eks siedziała na miejscu pasażera a ja z tułu na butli z gazem nie dość, że mnie posadził na bombie to jeszcze zaczął tak wariować, że czułem się jak na rodeo szaleć skończył dopiero jak moja eks rozwaliła łeb o ramę przedniej szyby. Takie auto to tylko teren teren i jeszcze raz teren i najlepiej z takim wariatem jak tamten no rewelacja kto tak nie jechał nigdy tego nie zrozumie no bajka jest.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-09, 21:52   

noo ułaz swietnie sie spisuje kumpel miał takiego toooo w zimie byl jedynie problem bo kurwa plandeka tylko byla :P hehehe ale przejechał wszedzia no ino faktycznie spalanie ciulate no i czasem silniczkowi moze zabraknać mocy ale za to jest prosty w budowie jak wspomniany gdzie indziej cep :P hehe natomiast zawiasy i reszta piekielnie mocna konstrukcja jeszcze Niwa sobie niezle z terenem radzi acz to juz jest ucywilizowany pojazd w porównaniu z uazem :P

Mag.Śl 

Motocykl: YZF 750R
Imię: Magda
Wysłany: 2010-12-10, 07:51   

opis możliwości uaza w jakiejś gazecie: jeżeli uaz nie potrafi pokonać jakiejś przeszkody to znaczy, że rozbieg jest za krótki :D
a co do złombolu - z mężem już oglądamy skody 100 :) i na wiosnę postanowiliśmy taki właśnie pojazd zakupić a co nam z tego wyjdzie - hmmm zobaczymy, ale plany są

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-10, 08:10   

Ja mysle tez o tripie MZ ETZ razem z moja Kobieta :) a w strefie pizgawy bedziemy "parkowac" w jednym z zukow z teamow moich znajomych :D

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2010-12-10, 15:30   

a może zamiast autami to sprzętami typu mz wsk motorynki jawy itp :) na tqaką imprę bym się pisał

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-10, 16:04   

tylko wiesz. jesli bedzie jak w zeszlym roku, ze bede jechac w okolicach kolo podbiegunowego to na tej MZetce Ci zadek przymarznie :D

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-06, 21:26   

W tym roku zlombol jedzie do Szkocji :D przez caly zachod. U mnie czesc ekipy sie wykrusyla :/ zostaly 2 osoby jak narazie. Do konca stycznia szukamy chetnych jak sie nie znajda to lecimy maldonem w 2 osoby :D

Odpowiedz do tematu