|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
ułańska fantazja |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-02-01, 23:05
|
|
|
| A mnie zastanawia jak długo nieprzerwanie można wklejać koleje filmy tego typu po czym komentować, że świr wariat i czubek i tak w kółko i na okrągło... |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-02-01, 23:16
|
|
|
tak bedzie do konca świata, bo zawsze znajdą się tacy co tak spróbują i bedą sie potem podniecać, że ktoś to komentuje i sie gorączkuje. a komentatorzy tez sie podniecają i będą tak długo aż którys sie nie odwazy, nie pojedzie i nie stwierdzi, że to zajebiste uczucie. dopóki tego nie spróbuje to zawsze bedzie pisał, że idioci, kretyni i tak dalej - bo tak trzeba.
świat sie kręci, jutro bedzie nowy dzien i kolejny film |
|
|
|
 |
Dzika Czika
Dzika Czika Papryka

Motocykl: Honda
Imię: Aga
|
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-02-01, 23:44
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | A mnie zastanawia jak długo nieprzerwanie można wklejać koleje filmy tego typu po czym komentować, że świr wariat i czubek i tak w kółko i na okrągło... |
zaden tu jeszcze tego tak nie skomentowal
to nie ten pascal z po prostu gotuj ? |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-02-02, 00:03
|
|
|
Hehe, przypomniało mi się jak 2 lata temu postanowiłem przejechać się z kuzynem na ogarze po takich górkach (nachylenie miejscami tak z 40% i nie małe serpentynki).
Nawet po ostrzejszej jeździe na fazerze nie miałem takich łez w oczach jak po tej przygodzie na ogarze obciążonym 160 kg ze sparciałą tylną oponą. Licznik już nie wiedział w którą stronę ma się kręcić, a ja nie wiedziałem jak hamować bo żwir wszędzie taki drobny |
|
|
|
 |
vfrr
Motocykl: vfr 800
Imię: krzysiek
|
Wysłany: 2011-02-02, 09:37
|
|
|
| niech koleś tak sie karnie u nas miedzy naszymi tolerancyjnymi kierowcani to go zaraz wyłapia i jakiś finezyjny sposób zalatwią |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-02-02, 10:03
|
|
|
| u nas poprostu ktos by drzwi z puchy otworzyl ;p;p |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |