Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
takich kretynow najbardziej sie boje
Autor Wiadomość
zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-09, 16:14   

kalio napisał/a:
.... Miałbyś wtedy satysfakcje?

a co?? zajebistą satysfakcje, i najlepiej niech jeszcze sfinansuje za karę budowę dworca w K-cach, bo jak ma kase to trzeba pociągnąć. a najlepiej by było jakby mu zabrali wszystko i rozdali biednym.
jechał Porsche więc na bank to bufon i burak, każda kara za mała na takiego więc tym bardziej sie należy.
i w ogóle postuluję, żeby wszystkich kierowców, którzy jeżdża powyżej Corsy dodatkowo obciążać za sam fakt . trzeba zadzwonić do Palikota

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2011-01-09, 17:48   

szkoda słów czytałem to z rana . było sobie piękne auto ciekawy jestem co tatus kupi na drugi samochód może się kiedyś dowiemy :)

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-01-09, 20:05   

zenoo napisał/a:
najlepiej by było jakby mu zabrali wszystko i rozdali biednym

najlepiejby bylo jakby dostal nowy. za drugim razem moze uda sie kogos przejechac.

tyle sakrazmu.

widzisz zenoo,
w ogole nie przeszla mi przez mysl kwestia kasy. jak to jest ze jak 18 latek jezdzi R1 to wszyscy sie pukaja w czolo (pomijajac nawet fakt ze mlodzi ludzie wczesniej dosiadaja motocykli i nie musi to byc ich pierwsza maszyna - przy samochodach to rzadkosc) .
W tym przypadku 18 latek jezdzi pod poczatku ponad 400 konnym samochodem.
trzeba miec troche wyobrazni bedac rodzicem. nic bym nie powiedzial gdyby chlopak jezdzil zlotym roysem z diamentowa kierownica - jego sprawa- ale zaczynanie nauki jazdy od takiego potwora to wg mnie przesada.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-09, 21:07   

Ar2rM napisał/a:
.....
W tym przypadku 18 latek jezdzi pod poczatku ponad 400 konnym samochodem.
trzeba miec troche wyobrazni bedac rodzicem. nic bym nie powiedzial gdyby chlopak jezdzil zlotym roysem z diamentowa kierownica - jego sprawa- ale zaczynanie nauki jazdy od takiego potwora to wg mnie przesada.

a czym się różni diamentowokierowniczy Rolls od Porsche? http://pl.wikipedia.org/w...ce_Phantom_Coupé - to tyle w kwestii mocy i ceny

Artur bez obrazy, ale pieprzysz jakbyś w życiu mlody nie był albo nie znał życia. może chłopak miał fantazje i ojciec nie wiedział nawet, że syn auto machnął z garażu? albo może ojciec mu kupił malucha do nauki a syn krnąbrny i nie słucha? bo tego dziennikarz akurat nie napisał....
oburzacie się bo gówniarz rozwalił Porsche, a najgorsze dla większości jest zestawienie 18 lat i Porsche. ciekawe kto z was mając 400KM pod noga jechałby 70/h, ja się przyznaję bez bicia, że pewno złamałbym niejeden przepis.
a on po prostu jechał za szybko - ja sie nie dziwie - i nie wyrobił. jakby jechał Golfem to już by nie żył. nawet byście nie zauważyli...

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-01-09, 22:16   

zenoo napisał/a:
może chłopak miał fantazje i ojciec nie wiedział nawet, że syn auto machnął z garażu?

zenoo ... ja nie jestem wrozka. wyrazam opinie na temat artykulu ktory przeczytalem. nawet jesli tak bylo to czy to cos zmienia? jakby facet kogos zabil to tez bys go bronil bo jest mlody? to niedorzeczne.
zenoo napisał/a:
ciekawe kto z was mając 400KM pod noga jechałby 70/h

wg mnie nie trafiony argument. takich bolidow w polsce jezdzi coraz wiecej a jakos nie slychac o takich wypadkach. poprostu jezdza nimi dorosli (dojrzali) ludzie, ktorzy wieca gdzie i jak "deptac"..
zenoo napisał/a:
a on po prostu jechał za szybko

poprostu za szybko? jakby przyladowal w ten znak z normalna szybkoscia to auto nie rozpadloby sie na czesci. zobacz przywolany temat z wodzislawia slaskiego pare postow wyzej. tak wyglada samochod po jezdzie "za szybko".

ta historia zakonczyla sie w miare szczesliwie. chlopak mial naprawde kupe szczescia.

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-09, 23:47   

Ar2rM napisał/a:
.....
zenoo ... ja nie jestem wrozka. wyrazam opinie na temat artykulu ktory przeczytalem. nawet jesli tak bylo to czy to cos zmienia? jakby facet kogos zabil to tez bys go bronil bo jest mlody? to niedorzeczne.
wg mnie nie trafiony argument. takich bolidow w polsce jezdzi coraz wiecej a jakos nie slychac o takich wypadkach. poprostu jezdza nimi dorosli (dojrzali) ludzie, ktorzy wieca gdzie i jak "deptac"..
...
poprostu za szybko? jakby przyladowal w ten znak z normalna szybkoscia to auto nie rozpadloby sie na czesci. ...

jakby, jakby, jakby... gadasz jak zgred a podobno to ja jestem starszy. miałeś kiedyś taki podpis "więcej luzu" ale może był tylko na pokaz?
wróżką nie jesteś, ale w sędziego się zabawiłeś...
;) pozdr.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-10, 00:55   

hehheheheheheheheheheheheheheehehehe wiem ze to offtop w offtopie ale inaczej tego nie mogłem skomentowac :P

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-10, 09:23   

wtrącę się w tą małą przepychankę :)
z mojego skromnego doświadczenia - ani wiek, ani samochód, ani ilość posiadanej kasy nie jest żadnym wyznacznikiem wyobraźni czy odpowiedzialności. zawsze wszystko zależy od człowieka, pamiętajmy o tym. ;)

ozon 

Motocykl: FZ6
Imię: olek
Wysłany: 2011-01-11, 19:20   

kalio napisał/a:
Nie zyc drugiemu co tobie nie miłe... :I Każdy ma prawo poełniac błąd nawet 18-latek, ale że jechał Porsche to najlepiej po takim wypadku jakby juz nie chodził co? Miałbyś wtedy satysfakcje?

Ale bez przesady to nie jest bład to jest brak rozumu jak to mowi moj szef " zamiast głowy macie kapusty" mogł sobie na tor do poznania jechac... ehh szkoda gadac...

Hornet Turysta.... :D

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-11, 19:36   

ozon napisał/a:

... mogł sobie na tor do poznania jechac... .

no może właśnie jechał?

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2011-01-11, 20:00   

zenoo napisał/a:
ozon napisał/a:

... mogł sobie na tor do poznania jechac... .

no może właśnie jechał?

ta , ...a może puść sobie lotto, to coś trafisz :D

Młodzi muszą / nie to że chcą, ale muszą/ robić więcej wypadków
- system nauki jazdy , to system nauki zdania egzaminu na prawko
- gorąca głowa, czyli "nie ma ch..a we wsi na mnie"
- ogólny brak doświadczenia na drodze i w życiu /olewana odpowiedzialnośc/
- dostęność furek ponad 200 km za parę' złoty
- dostępność "doplaczy i tym podobnym środków "na Supermena"

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-02-07, 19:23   

http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
Cytat:
Jak jest duży, to nie musi zważać na inne auta i znaki? Kierowcy innych pojazdów - by uniknąć zderzenia - musieli uciekać na pobocze. Policji udało się jednak zatrzymać drogowego pirata, szalejącego na krajowej "8". Okazał się nim kierujący TIR-em 51-letni Słowak.

DragstaR1 

Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
Wysłany: 2011-02-07, 20:34   

takich kretynow najbardziej sie boje

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-07-14, 13:26   

http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html

Cytat:
Zarzuty spowodowania uszkodzenia ciała i rzeczy usłyszał "kaskader", który założył się z kolegami, że przejedzie pod naczepą samochodu ciężarowego kilometr. Nie zdawał sobie chyba jednak sprawy, że kierowca, który nic o tym nie wiedział, może się nie zatrzymać. Po przejechaniu 140 km przełamał przewody hamulcowe i ABS-u zmuszając kierowcę do zatrzymania, a potem go zaatakował. Teraz grozi mu pięć lat więzienia.

Cytat:
. Kiedy zdezorientowany i przestraszony kierowca nie mogąc porozumieć się z napastnikiem uciekł do kabiny, ten wybił szybę gaśnicą próbując, jak twierdzi "ponownie nawiązać kontakt".

skad sie biora tacy ludzie?

OCC Senior 
sorry but without me

Wysłany: 2011-07-15, 16:33   

http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html

Odpowiedz do tematu