Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Syndrom wielkiego ZUA
Autor Wiadomość
Mongo 
Pachnący spaliną

Motocykl: Street Bob
Imię: Mongo
Wysłany: 2012-12-24, 22:50   Syndrom wielkiego ZUA

Grzebałem se po Wigilii w hasioku i zamiast resztek, znalazłem tam wyciepane tematy z wnioskami o warny.

Domyślam się, że chęć dostania krechy wynika z chęci zmiany wizerunku na ZUO WCIELONE.

No panowie nie tędy droga. To trochę dziecinne takie. Kreseczka pod nickiem złego z was nie uczyni.
Naprawdę wiele wyrzeczeń trzeba żeby osiągnąć taki status.
Ja już długo jeżdżę w czarnych skórach, na czarnym bydlaku z pustymi wydechami. Wszędzie ćwieki. Kask orzeszek, broda menela z resztkami strawy. Nóż taktyczny w kieszeni, łańcuchy dzwoniące przy dupie i co?
Psińco - nawet strachliwy Król Jul mnie się nie boi.
W przyszłym sezonie spróbuję terroru w Chudowie.
Zajadę ciorając zolami jak będziecie szamać kiełbachy, żeby wam kurz do żarcia leciał. Zaparkuję na środku placu blokując drogę i zeżrę dzieciom lody. Przyjadę nie myty z dwa tydnie i siądę w największym ścisku - O! To bydzie to :D

Jak się chce być złym to nie mogą cię lubić. Bydziesz chopie som, bo zły złego też lubić nie może. :P

A te czerwone kreski znaczą tylko tyle, że za chwilę nie będziesz mógł tu gadać. Niegadającego nikt nie słyszy więc się go nie boi, a jak się nie boi to nie idzie być złym :D

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-24, 22:59   

:D :D :D

Wydra
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-24, 23:28   

nikt sie nie kreuje na złego czy jakiegoś innego potwora, z moich obserwacji wynika że jedni maja z tego ubaw po pachy bo sa w jakis sposób wyróżnieni z własnej badź nie woli, a inni po otrzymaniu kreski dostaja ataku złosci/rozpaczy czy czegoś podobnego co cięzko określić
Ostatnio zmieniony przez Wydra 2012-12-24, 23:28, w całości zmieniany 1 raz  

Ice man 

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
Wysłany: 2012-12-24, 23:29   

Mongo, bo prawdziwy zły motocyklista jest zły cały rok a nie tylko tak jak ty w sezonie co z tego ze latasz i buczysz po okolicy przez pare miesiecy jak zimą jestes potulny jak baranek na wiosne pojedziesz pod baszte i czym sie pochwalisz ze nie miałes ani jednego bana albo chocby leciutkiej kreski... widac musisz sie duzo nauczyc o byciu prawdziwkiem i do tego jeszcze takim złym :>

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-24, 23:40   

Ice man, wiesz... różnica miedzy nami jest taka, że znam Mongo osobiście... i wszystko co napisałeś, jest totalnie przeciwstawne do tego osobnika...

Ice man 

Wysłany: 2012-12-24, 23:44   

Król Julian napisał/a:
Ice man, wiesz... różnica miedzy nami jest taka, że znam Mongo osobiście... i wszystko co napisałeś, jest totalnie przeciwstawne do tego osobnika...

:D :D :D :D :D jak ty nic nie rozumiesz... :D :D :D :D

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-24, 23:48   

Nic... kompletnie nic... chciałeś zabłysnąć, a nawet nie zamigotałeś ;/

Ice man 

Wysłany: 2012-12-24, 23:50   

Król Julian napisał/a:
Nic... kompletnie nic... chciałeś zabłysnąć, a nawet nie zamigotałeś ;/

za to tobie jak zawsze sie udało :D :D :D :D

Wydra
[Usunięty]

Wysłany: 2012-12-24, 23:51   

buhahaha :D

powrócmy do tematu bo chyba chodzi tu o kreski a nie o to kto kogo zna

Mongo 
Pachnący spaliną

Wysłany: 2012-12-25, 00:56   

Ice man napisał/a:
Mongo, bo prawdziwy zły motocyklista jest zły cały rok a nie tylko tak jak ty w sezonie co z tego ze latasz i buczysz po okolicy przez pare miesiecy jak zimą jestes potulny jak baranek na wiosne pojedziesz pod baszte i czym sie pochwalisz ze nie miałes ani jednego bana albo chocby leciutkiej kreski... widac musisz sie duzo nauczyc o byciu prawdziwkiem i do tego jeszcze takim złym :>

Po pierwsze primo - mój post był ironicznym odniesieniem się do epidemii znalezionej przypadkiem w śmietniku.
Po drugie primo - prawdziwy zły motocyklista jest tylko złym motocyklistą, podobnie jak zły kierowca puszki, zły stomatolog mylący zdrowy ząb z chorym itd.
Po trzecie primo - nigdy nie miałem aspiracji bycia złym człowiekiem - byłem i jestem sobą bez względu na to gdzie i w jakich okolicznościach. Moim zdaniem złym człowiekiem się jest, a nie bywa więc nie można być tylko złym człowiekiem siadając na motocykl - to byłoby pozerstwo.
Po czwarte primo - nie burczę po okolicy. Po okolicy staram się jechać prawie bez gazu i tylko wyjeżdżając z niej, bo to moja okolica i o nią dbam. Burczę wyłącznie na trasie, a trasy robię długie, bo lubię zwiedzać, odwiedzać i nawiedzać. ;)
Po piąte primo - zimą nie jestem potulnym (latem zresztą też). Jeżeli już koniecznie chcesz znać przymiotniki określające mnie zimą, to brzmią one: "upierdliwy", "zmierzły" i "marudny". Mają one zastosowanie do mnie domowego, bo np zimą w górach jest już OK.
Po szóste primo - musiałoby mnie pogiąć i wynicować na lewą stronę jeślibym miał chwalić się mieniem lub niemieniem bana i na dodatek jechać w tym celu pod basztę. Zresztą rzadko tam bywam ze względu na spalanie.
Na takim dystansie mój motór nie zdąży się rozgrzać i strasznie żłopie.
Kiedyś jeździłem częściej, żeby zobaczyć Mankę ale ostatnio brak mi motywacji :P

Jedyne z czym się zgadzam to to, że muszę się jeszcze dużo nauczyć. Zgadzam się z tym i to robię - w sezonie i zimą. Nikt nie jest doskonały ale nie zaszkodzi próbować :D

Michal87sc 
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wysłany: 2012-12-25, 12:29   

Ja znam Ice mana Wydre i Abbe z tych co tu piszą i powiem wam tak... Miałem kresek w .... sporo, a i banów kilka mało z tego za multikonta

Tak że prawdziwy ze mnie rzeźnik :)

http://www.michaljeczak.flog.pl

https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2012-12-25, 12:29, w całości zmieniany 1 raz  

Mongo 
Pachnący spaliną

Wysłany: 2012-12-25, 15:34   

mała* napisał/a:
Mongo napisał/a:
Po pierwsze primo - mój post był ironicznym odniesieniem się do epidemii znalezionej przypadkiem w śmietniku.

Mongo, Ty tak poważnie ?? Myślałam że ktoś kto pisze z ironią i o ironii jest w stanie ją zrozumieć i odnaleźć w postach userów ;)

W tym dziale na 99,9% niepoważnie. Jeżeli ironia w odpowiedzi na ironię musi się różnić ilością takich emotek ;) to faktycznie przepraszam za niejasny przekaz - przyrzekam poprawę ;) ;) ;) ;)

mała* napisał/a:
Mongo napisał/a:
Po drugie primo - prawdziwy zły motocyklista jest tylko złym motocyklistą

idąc tym tokiem zły dentysta powinien stracić prawo wykonywania zawodu, zły kierowca siedzieć za kratami a zły motocyklista wąchać kwiatki od spodu. Trochę kiepski punkt widzenia ;)

Z dentystą zgoda ale z kratkami i kwiatkami trochę Cię poniosło. Złych kierowców puszek i motocyklistów trochę po drogach jeździ. Ja się po prostu trzymam od nich z daleka. (to na poważnie)

mała* napisał/a:
Mongo napisał/a:
nigdy nie miałem aspiracji bycia złym człowiekiem

z psychologicznego punktu widzenia nie ma złych ludzi. Zły to może być pies, albo intencje którymi się kierujemy

Masz rację. użyte przeze mnie słowa "zły człowiek" to uproszczenie z języka potocznego. Zważywszy na oczekiwania użytkowników forum, powinienem był napisać "człowiek kierujący się złymi intencjami", rozszerzając to pojecie o paradygmaty uznawane w poszczególnych kierunkach psychologii. :P ;) ;) ;)

mała* napisał/a:
Do kolejnych puntów nie będę się odnosić z jednego prostego powodu: temat miał być na wesoło i z dystansem tylko że jak zawsze znalazł się ktoś kto tego nie wychwycił w odpowiednim momencie i zaczęła się spina.
Szczerze mówiąc wpaść tu od czasu do czasu i poczytać jak ludzie się nie rozumieją i jakich kossakóff z siebie robią próbując przełożyć swoją rację nad czyjąś jest lepsze od kabaretu moralnego niepokoju :D

Egzakly - jak mawiają Indianie. Nie załapałaś ironii w temacie założonym przeze mnie, który miał być z założenia na wesoło i z dystansem - ale ja już uznałem że jestem temu winny, dodając do tekstu zbyt mało emotek.
Moja wina, biję się w cyce, posypuję łeb popiołem i padam u Twych stóp na pysk, tarzając się w prochu ze wstydem, nie godzien na Cię okiem kaprawym spoglądać. :D

Ps.
Nie chcę być kossakóff - mów mi jaszczomp zabujca :P ;) ;) ;) ;) ;)
Ostatnio zmieniony przez Mongo 2012-12-25, 15:37, w całości zmieniany 1 raz  

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2012-12-25, 16:24   

Mongo napisał/a:
Po trzecie primo - nigdy nie miałem aspiracji bycia złym człowiekiem

Jak może mówić tak osoba, której zawodem było strzelanie do ludzi. Tak tak wiem źli to są zawsze ci do których się strzela a my zawsze walczymy o pokój.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2012-12-25, 17:33   

Mongo napisał/a:
No panowie nie tędy droga. To trochę dziecinne takie. Kreseczka pod nickiem złego z was nie uczyni.

Ale pokazują ,że zakazami to im można..., tylko sztuka polega na tym aby te zakazy ominąc bez paska, zrozumieli te c...e pi...e :> słowa / tłum: czułe i piękne słowa/ :D

prezesartur napisał/a:
Jak może mówić tak osoba, której zawodem było strzelanie do ludzi.

Ale uciekłes i czy cie trafił ?
Ostatnio zmieniony przez T_rex 2012-12-25, 17:34, w całości zmieniany 1 raz  

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2012-12-25, 21:16   

mała* napisał/a:
Nie wiem jak mawiają Indianie

Tak mniej więcej od 1600'go mawiają tylko: przerąbane

mała* napisał/a:
ale oni na pewno emotek nie używali.

Używali. Wtedy to się nazywało skalpy.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Odpowiedz do tematu