|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
StraÂżnik miejski faÂłszowaÂł zdjĂŞcia z fotoradarĂłw |
| Autor |
Wiadomość |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-09-02, 21:40
|
|
|
wydaje mi sie ze jest to wynik obrobki graficznej. tez dostalem takie zdjecie. miejsce w ktorym jest rejestracja bylo przeswietlone a ponizej umieszczono zdjecie rejestracji.
to ze nie bylo paska z reklama to kwestia wykadrowania rejestracji. sadze ze problem polega na tym ze nie da sie pokazac nocnego zdjecia samochodu z rejestracja.
jezeli widac samochod to rejestracja bedzie przeswietlona. zdjecie ktore dostajemy to zlepek kilku zdjec ktore wykonywane sa prawie w tym samym czasie. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-09-02, 22:18
|
|
|
| nie wiem czy tak jest, ale jesli jest jak mĂłwisz to w SM powinni sie postaraĂŚ Âżeby zdjĂŞcie miaÂło pozory prawdopodobieĂąstwa a nie taki badziew jaki wysÂłali. oÂśmieszyli siebie i swojÂą instytucjĂŞ... nie, instytucji nie muszÂą osmieszaĂŚ bo wszyscy smiejÂą siĂŞ juz dawno. takiego pozoranctwa i ÂłapĂłwkarstwa to nigdzie chyba nie widziaÂłem |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-09-02, 22:30
|
|
|
| samochĂłd widaĂŚ ze ten sam, na czarnobiaÂłym jest miejsce na blachĂŞ zaraz pod uchwytem klapy, podobnie jak na kolorowym, tylko blachĂŞ wsadzili poniÂżej, tak naprawdĂŞ h.j wie po co, nie mniej jednak jeÂśli dostaÂłbym takie zdjĂŞcie to bym sie zgÂłosiÂł, Âżeby sobie w dupe wsadzili, bo moje auto ma miejsce na blachĂŞ w innym miejscu, blacha na nim sie znajduje, a wskazane na zdjĂŞciu nie ma nawet podÂświetlenia co jest nie zgodne z przepisami krd rp oraz z certyfikatem nadanym przez producenta dla tego pojazdu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |