Przesunięty przez: Karolina 2014-03-04, 21:38 |
Samotne Wilki , Czas Połączyć Się W Nową Wilczą Watahę .... |
| Autor |
Wiadomość |
Damian i Mizi

Motocykl: customowy VL 1500
Imię: Damian
Wiek: 54 Dołączył: 13 Mar 2013 Posty: 163 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 2014-01-07, 00:15
|
|
|
no i dostało nam sie od samca alfa tej |
_________________ O mój boże, o mój boże, a ja jeżdżę na motorze
Historia mojego customa
 |
|
|
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2014-01-07, 19:13
|
|
|
| Damian i Mizi napisał/a: | no i dostało nam sie od samca alfa tej |
i słusznie! jest wizja, jest wizjoner, a nuż porwie tłumy - sezon już blisko i pewnie tego typu tematy odżyją. |
| Ostatnio zmieniony przez procek225 2014-01-07, 19:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2014-01-11, 11:04
|
|
|
| Przeczytałem i pojawił się na twarzy lekki uśmiech. Nie złośliwy broń Boże lecz nostalgiczny. Obys rzeczywiście porwał tłumy , ale zauważyłem (jak jeszcze mieszkałem w Polsce) ze tzw grupy tworzą się szybko ale jeszcze szybciej się rozpadają. Motocyklizm stał się ostatnimi czasy nazbyt indywidualny . Wataha wilków , dzikie zbiry , fioletowe perełki czy jaka kolwiek inna nazwa to zaledwie 3 góra cztery wspólne wycieczki. Ale może jestem zbyt dużym malkontentem ze zbyt małym doświadczeniem i teraz robie z igły-widly. Mimo wszystko zycze spełnienia marzeń a moje slowa niech będą pomyłka. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-01-11, 14:03
|
|
|
Cris, bo same wycieczki to trochę mało by scementować grupę, ale od czegoś trzeba zacząć . A w Polsce to niestety jest od dupy strony wszystko, bo ilu z nas ma to szczęście, że najbliźsi znajomi też łapnęli motocyklowego bakcyla? Wydaje mi się, że jest raczej tak że jak już ma się wymarzony sprzęt to później szuka się ludzi, z którymi można by się cieszyć ze wspólnych wypadów. I pewnie dlatego powstają takie fora jak to. |
| Ostatnio zmieniony przez procek225 2014-01-11, 14:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ArturChoppers [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-11, 14:40
|
|
|
| Zgadzam Się Z Wami Koledzy .Ciężko Jest Stworzyć Ekipę Ludzi , Aby Się Dogadywali Dzielili Takie Same Pasje ,Czuli Wolność ,Wiatr We Włosach Czerpali Z Tego Przyjemność .Jeden Lubi Szybka Jazdę , a inny jak np. Ja Wolą Spokojną Jazde Turystyczno Krajobrazowa Przy Muzyce Dżemu lub Contry (JAk Kowboj Na Swoim Koniu Pokonujący Prerie...).......Może Znajdą Się Jescze Kilku Kowbojów Aby Mi Towarzuszyli Przez Ta Naszą Polska Prerie....... |
|
|
|
 |
explo
tekst pod nickiem

Motocykl: fjr1300a
Imię: bartek
|
Wysłany: 2014-02-10, 14:27
|
|
|
| ale czemu KAŻDY wyraz z dużej litery? |
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2014-02-10, 17:04
|
|
|
| ArturChoppers napisał/a: | | Zgadzam Się Z Wami Koledzy .Ciężko Jest Stworzyć Ekipę Ludzi , Aby Się Dogadywali Dzielili Takie Same Pasje ,Czuli Wolność ,Wiatr We Włosach Czerpali Z Tego Przyjemność .Jeden Lubi Szybka Jazdę , a inny jak np. Ja Wolą Spokojną Jazde Turystyczno Krajobrazowa Przy Muzyce Dżemu lub Contry (JAk Kowboj Na Swoim Koniu Pokonujący Prerie...).......Może Znajdą Się Jescze Kilku Kowbojów Aby Mi Towarzuszyli Przez Ta Naszą Polska Prerie....... |
Jak Mickey Rourke w intro filmu Harley Davidson and Marlboro Man.
Jak miałem 14 lat i motorower też sobie chciałem wkręcić taki klimat, na szczęście dorosłem.
Jesteś prawdziwersem, czuje to drogowy bracie. Do zobaczenia na szosie, lewa w górze specjalnie dla Ciebie. Mam nadzieje że uda nam się zamienić kilka słów o naszej polskiej prerii. Szerokości Ci życzę i długich prostych hajłejów a w tle Bon Jovi - Wanted dead or alive bądź ACpiorunDC - Highway to hell.
Nie daj się kostusze i puszkarzom, oni czyhają na twoją wolną bikerową duszę. |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
|
Wysłany: 2014-02-10, 17:14
|
|
|
[quote="Kapitan Bomba"] | ArturChoppers napisał/a: |
Jak miałem 14 lat i motorower też sobie chciałem wkręcić taki klimat, na szczęście dorosłem.
. |
A ja nie dorosłem i mam dalej simsonka zaraz go ze strychu znosze. Zakładam znoszoną skurzaną kamizelke ze zlotowymi znaczkami przywdziewam okulary ala top gun a reszty dopełni kowbojski kapelusz i ruszam w drogę
Lwg |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
|
|
|
 |
Baniol

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
|
Wysłany: 2014-02-10, 21:10
|
|
|
Wiesz co Artur, w marcu będzie rok jak szwagier namówił mnie na robienie prawka, na naukę jazdy na moto. Kosmos. Zawsze chciałem ale nigdy nie miałem odwagi, nie miałem kogoś z kim mógłbym jeździć. Powiało optymizmem i nadzieją. W czerwcu kupiłem Eliminatora 125 bo nie chciałem się od razu zabić tylko spokojnie pojeździć. I co? Szwagier ma DragStara i zrobił raptem 300km. Ja od pierwszego dnia mam już 1500km. Ale zostałem sam. Nawet teraz w sobotę przy pięknej pogodzie nie udało mnie się go namówić na trasę. Pomykam sobie sam 70-80 bo tyle na spoko jedzie ale to mi wystarczy. Motomikołaje to była kropka nad "i" w przypieczętowaniu mojej pasji do jazdy. Nie rzucam się jeszcze na wypady np do Wisły czy dalej. Na razie. Ale jak było by więcej nas to co innego. Czterech, pięciu to w sam raz na początek. Może tak jak Ty , aby spokojnie pomykać a nie zapier..... na urwanie łba. Pozdrawiam Wszystkich pozytywnych wariatów moto. Mnie na prawdę odwaliło ) Rano wstaję i najpierw patrzę w niebo ! |
|
|
|
 |
ArturChoppers [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-02-10, 22:07
|
|
|
| Zapraszam Wszystkich Chętnych Do Jazdy Ze Mną,Którzy Czują Smak Wolności Oraz Braterstwa ..... |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2014-02-10, 22:43
|
|
|
LIVE TO RIDE.
RIDE TO LIVE.
RIDE OR DIE.
Dołączam do watahy preriowych wilków ! |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
|
Wysłany: 2014-02-13, 16:52
|
|
|
| Preria wzywa!! |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2014-02-18, 17:39
|
|
|
| Auuuuuuuuuu! |
|
|
|
 |
DIESEL
jazda musi być :)

Motocykl: xtz 660 tenere & RN19 chwilowo
Imię: Darek
Wiek: 49 Dołączył: 29 Lip 2011 Posty: 59 Skąd: Siemianowice/Poręba
|
Wysłany: 2014-02-19, 00:56
|
|
|
a ja podłączam się do tematu i zapraszam z kolei wszystkie samotne suczki na ostrą jazdę hehe niekoniecznie na motocyklu |
_________________ Daro |
|
|
|
 |
kris72
Motocykl: bmw 1200 lt
Imię: krzysiek
|
Wysłany: 2014-02-19, 03:58
|
|
|
| Panowie nie ma co narzekać i gdybać, trzeba rozmawiać o konkretach! To kiedy i gdzie? Ja się podłącze, może akurat coś z tego wyjdzie? Wiele przeżyłem i wiele widziałem, nie zawsze kończyło się szybciej niż zaczęło i tego się trzymajmy, Pozdrawiam wszystkich co latają. |
_________________ Trzeba się przewietrzyć by nie zwariować. |
|
|
|
 |
|
|