Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty Fundusz Emerytalny
Autor Wiadomość
MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-05, 19:15   Otwarty Fundusz Emerytalny

Witam!

Mam dobrą ofertę OFE z PZU Złota Jesień. Jeśli ktoś byłby zainteresowany ofertą to proszę o kontakt 785 251 224 lub jacek.slabisz@gmail.com lub PW na forum. Jeśli ktoś ma w dupie swoje OFE to niech też się odezwie bo co to za różnica w jakim będzie :) Potrzebuje pilnie 5 osób do końca marca.

Jeśli ktoś nie jest zainteresowany to proszę nie komentować tematu.

Pozdrawiam,
MadJack.

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-06, 19:21   

nikt, nikt? nikt nie ma OFE w innej firmie niz PZU? Moze w skrocie napisze co najwazniejsze:

-PZU ma tylko Polski kapitał,
-dostęp do konta całodobowo (konto internetowe),
-możliwość wprowadzenia zmian danych osobowych, uposażonych,
-najniższe opłaty,
-możliwość zmiany funduszu bezpłatnie co 2 lata,
- extra opcja> informowanie smsem o ruchu pieniędzy na waszym koncie (taka opcja dostępna jest TYLKO w PZU).

PZU jest największą ubezpieczalnią w Polsce. Po za tym zawsze gadacie ze swoim, a nie z obcokiem :P prócz OFE wszelakie inne ubezpieczenia. Zapraszam :) telefon kontaktowy podany wyżej :)

cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2011-03-06, 19:52   

MadJack napisał/a:
nikt, nikt? nikt nie ma OFE w innej firmie niz PZU? Moze w skrocie napisze co najwazniejsze:

-PZU ma tylko Polski kapitał,
-dostęp do konta całodobowo (konto internetowe),
-możliwość wprowadzenia zmian danych osobowych, uposażonych,
-najniższe opłaty,
-możliwość zmiany funduszu bezpłatnie co 2 lata,
- extra opcja> informowanie smsem o ruchu pieniędzy na waszym koncie (taka opcja dostępna jest TYLKO w PZU).

PZU jest największą ubezpieczalnią w Polsce. Po za tym zawsze gadacie ze swoim, a nie z obcokiem :P prócz OFE wszelakie inne ubezpieczenia. Zapraszam :) telefon kontaktowy podany wyżej :)

g.... prawda, ja mam zlota jesien zapisywalem sie ok 5 lat temu jak zaczelem prace przyszedl Pan i podpisalismy dokumenty i od tej pory echo kurw.. zadnych wiadomosci zadnego pisma nic zero, nie wiem ile tam juz mam nie wiem co sie z tym dzieje wpier... sie w szambo i tyle ludzie nie dajcie sie naciagnac na PZU !! !

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-06, 20:14   

cybek1984, trafiles na kogos kto chcial sciagnac z Ciebie kase. A pismo na 100% musiales dostac. Moze potraktowales je jako reklame w kopercie i wyjebales... szambem sa wszystkie ubezpieczalnie z zagranicznym kapitalem, ktore sa uzaleznione od wszystkiego... i pozniej koncza jak commercial union, ktory teraz jest Aviva... a za 2 lata bedzie panem kogucikiem czy innym gownem...

zeno
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-07, 01:27   

MadJack napisał/a:
.... szambem sa wszystkie ubezpieczalnie z zagranicznym kapitalem, ktore sa uzaleznione od wszystkiego... i pozniej koncza jak commercial union, ktory teraz jest Aviva... a za 2 lata bedzie panem kogucikiem czy innym gownem...

MadJack - no tak, a polskie firmy mają konta w kosmosie i są niezależne od nikogo i niczego :) ..
mnie osobiście polskie firmy ubezpieczeniowe nierozerwalnie kojarzą się z ZUS-em i wszystkim co znajdziesz na ten temat i chocbyś pierdolnął tutaj elaborat na 100 stron maszynopisu na cześć "polskiej myśli ubezpieczeniowej" to powiem jedno - nigdy więcej.
nie wiem czy PZU to obecnie wyłącznie polski kapitał czy jakis inny ale wiem, ze wypłacalnośc polskiej firmy w porównaniu do np. angielskiej jest zerowa; nie ma dla mnie znaczenia czy ta firma to ZUS, KRUS, PZU czy inne ciulstwo, nie powierzyłbym swojej starości polskiej firmie. a dlaczego to wystarczy poczytać, nawet nie musisz szukać zbyt długo, mogę ci opisać 2 swoje osobiste przypadki z PZU i podejściem agenta do mojej osoby i mojego mienia.
p.s. prosiłeś na początku, żeby nie było komentarzy, ale sam zacząłeś ...

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-07, 15:31   

zeno napisał/a:
podejściem agenta do mojej osoby i mojego mienia.
zeno, nie ja zaczalem po za tym jak sam piszesz: "podejscie agenta"... to nie moja wina, ze trafiles na ciula...

nie bede sie spieral, kazdy ma swoje zdanie...

cybek1984 

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wysłany: 2011-03-07, 23:51   

MadJack napisał/a:
zeno napisał/a:
podejściem agenta do mojej osoby i mojego mienia.
zeno, nie ja zaczalem po za tym jak sam piszesz: "podejscie agenta"... to nie moja wina, ze trafiles na ciula...

nie bede sie spieral, kazdy ma swoje zdanie...

to powiedz mi tylko jak moge to sprawdzic czy jakies pismo pisac czy wystarczy zadzwonic i wyjasnic telefonicznie wszystko ?

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-03-08, 10:32   

poszlo PW. :)

MadJack
[Usunięty]

Wysłany: 2011-07-12, 11:00   

Odświeżam temat.

Tym razem wszystkie ubezpieczenia. Komunikacja, majątek, OC dla tłumaczy, OFE, NNW. Jeśli ktoś byłbym zainteresowany to zapraszam.
http://www.mobile-ubezpieczenia.pl/

Odpowiedz do tematu