|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Otwarty Fundusz Emerytalny |
| Autor |
Wiadomość |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:15 Otwarty Fundusz Emerytalny
|
|
|
Witam!
Mam dobrą ofertę OFE z PZU Złota Jesień. Jeśli ktoś byłby zainteresowany ofertą to proszę o kontakt 785 251 224 lub jacek.slabisz@gmail.com lub PW na forum. Jeśli ktoś ma w dupie swoje OFE to niech też się odezwie bo co to za różnica w jakim będzie Potrzebuje pilnie 5 osób do końca marca.
Jeśli ktoś nie jest zainteresowany to proszę nie komentować tematu.
Pozdrawiam,
MadJack. |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-06, 19:21
|
|
|
nikt, nikt? nikt nie ma OFE w innej firmie niz PZU? Moze w skrocie napisze co najwazniejsze:
-PZU ma tylko Polski kapitał,
-dostęp do konta całodobowo (konto internetowe),
-możliwość wprowadzenia zmian danych osobowych, uposażonych,
-najniższe opłaty,
-możliwość zmiany funduszu bezpłatnie co 2 lata,
- extra opcja> informowanie smsem o ruchu pieniędzy na waszym koncie (taka opcja dostępna jest TYLKO w PZU).
PZU jest największą ubezpieczalnią w Polsce. Po za tym zawsze gadacie ze swoim, a nie z obcokiem prócz OFE wszelakie inne ubezpieczenia. Zapraszam telefon kontaktowy podany wyżej |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-03-06, 19:52
|
|
|
| MadJack napisał/a: | nikt, nikt? nikt nie ma OFE w innej firmie niz PZU? Moze w skrocie napisze co najwazniejsze:
-PZU ma tylko Polski kapitał,
-dostęp do konta całodobowo (konto internetowe),
-możliwość wprowadzenia zmian danych osobowych, uposażonych,
-najniższe opłaty,
-możliwość zmiany funduszu bezpłatnie co 2 lata,
- extra opcja> informowanie smsem o ruchu pieniędzy na waszym koncie (taka opcja dostępna jest TYLKO w PZU).
PZU jest największą ubezpieczalnią w Polsce. Po za tym zawsze gadacie ze swoim, a nie z obcokiem prócz OFE wszelakie inne ubezpieczenia. Zapraszam telefon kontaktowy podany wyżej |
g.... prawda, ja mam zlota jesien zapisywalem sie ok 5 lat temu jak zaczelem prace przyszedl Pan i podpisalismy dokumenty i od tej pory echo kurw.. zadnych wiadomosci zadnego pisma nic zero, nie wiem ile tam juz mam nie wiem co sie z tym dzieje wpier... sie w szambo i tyle ludzie nie dajcie sie naciagnac na PZU ! |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-06, 20:14
|
|
|
| cybek1984, trafiles na kogos kto chcial sciagnac z Ciebie kase. A pismo na 100% musiales dostac. Moze potraktowales je jako reklame w kopercie i wyjebales... szambem sa wszystkie ubezpieczalnie z zagranicznym kapitalem, ktore sa uzaleznione od wszystkiego... i pozniej koncza jak commercial union, ktory teraz jest Aviva... a za 2 lata bedzie panem kogucikiem czy innym gownem... |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-07, 01:27
|
|
|
| MadJack napisał/a: | | .... szambem sa wszystkie ubezpieczalnie z zagranicznym kapitalem, ktore sa uzaleznione od wszystkiego... i pozniej koncza jak commercial union, ktory teraz jest Aviva... a za 2 lata bedzie panem kogucikiem czy innym gownem... |
MadJack - no tak, a polskie firmy mają konta w kosmosie i są niezależne od nikogo i niczego ..
mnie osobiście polskie firmy ubezpieczeniowe nierozerwalnie kojarzą się z ZUS-em i wszystkim co znajdziesz na ten temat i chocbyś pierdolnął tutaj elaborat na 100 stron maszynopisu na cześć "polskiej myśli ubezpieczeniowej" to powiem jedno - nigdy więcej.
nie wiem czy PZU to obecnie wyłącznie polski kapitał czy jakis inny ale wiem, ze wypłacalnośc polskiej firmy w porównaniu do np. angielskiej jest zerowa; nie ma dla mnie znaczenia czy ta firma to ZUS, KRUS, PZU czy inne ciulstwo, nie powierzyłbym swojej starości polskiej firmie. a dlaczego to wystarczy poczytać, nawet nie musisz szukać zbyt długo, mogę ci opisać 2 swoje osobiste przypadki z PZU i podejściem agenta do mojej osoby i mojego mienia.
p.s. prosiłeś na początku, żeby nie było komentarzy, ale sam zacząłeś ... |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-07, 15:31
|
|
|
| zeno napisał/a: | | podejściem agenta do mojej osoby i mojego mienia. | zeno, nie ja zaczalem po za tym jak sam piszesz: "podejscie agenta"... to nie moja wina, ze trafiles na ciula...
nie bede sie spieral, kazdy ma swoje zdanie... |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-03-07, 23:51
|
|
|
| MadJack napisał/a: | | zeno napisał/a: | | podejściem agenta do mojej osoby i mojego mienia. | zeno, nie ja zaczalem po za tym jak sam piszesz: "podejscie agenta"... to nie moja wina, ze trafiles na ciula...
nie bede sie spieral, kazdy ma swoje zdanie... |
to powiedz mi tylko jak moge to sprawdzic czy jakies pismo pisac czy wystarczy zadzwonic i wyjasnic telefonicznie wszystko ? |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-08, 10:32
|
|
|
poszlo PW. |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-12, 11:00
|
|
|
Odświeżam temat.
Tym razem wszystkie ubezpieczenia. Komunikacja, majątek, OC dla tłumaczy, OFE, NNW. Jeśli ktoś byłbym zainteresowany to zapraszam.
http://www.mobile-ubezpieczenia.pl/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |