|
Nie bĂŞdzie darmowych autostrad w aglomeracji |
| Autor |
Wiadomość |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-06-22, 15:49
|
|
|
PiĂŞknie, k****, piĂŞknie lepiej niech znowelizujÂą co trzeba Âżeby przynajmniej w jednej aglomeracji nie pÂłaciĂŚ. I juÂż maÂło istotne czy chodzi tylko o ÂŚlÂąsk czy teÂż inne miejsca na mapie. MoÂże ta autonomia to nie taki gÂłupi pomysÂł, ale tylko jeÂżeli Gliwice z przylegÂłoÂściami weszÂłyby w poczet jego miast. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-22, 19:38
|
|
|
nawet w biednej Chorwacji jak wjeÂżdÂża siĂŞ do Zagrzebia i wyjeÂżdÂża autostradÂą to sÂą bramki i na terenie aglomeracji jest za darmo...
a jeszcze zobaczycie, Âże na nasz piknik na bramki A-4 bĂŞdÂą jeÂździli wszyscy kierowcy |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-06-22, 19:57
|
|
|
| to pokazuje tylko jak bardzo maja nas w dupach. nie dosc ze kolebka protestow motocyklistow jest wlasnie slask to jeszcze teraz wszystkim kaza placic za dojazd do pracy. znowu spolki typu SE kreca lody w "stolycy". |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-22, 20:15
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | ...... nie dosc ze kolebka protestow motocyklistow jest wlasnie slask to jeszcze teraz wszystkim kaza placic ..... |
no z tÂą kolebkÂą protestĂłw toÂś trochĂŞ pojechaÂł ...
z grupy-poÂłudnie mieliby prawo siĂŞ obraziĂŚ |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-06-22, 23:28
|
|
|
pop*eroleni :|
ciekawa opcja k.rwa, alternatywnej drogi na zachĂłd nie ma, chyba Âże starÂą czwĂłrkĂŞ poÂłatali, ale jakoÂś wÂątpiĂŞ. Im sie Âłatwo mĂłwi, bo to nie oni pÂłacÂą sk.rwysyny.
w tym Âśmiesznym kraju nigdy nic siĂŞ nie zmieni, nawet jakby caÂły rzÂąd wymieniĂŚ :|
polska. dziwne, ale jakoÂś nie czuje sie polakiem |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-23, 00:20
|
|
|
| jedyne co mogĂŞ powiedzieĂŚ to kur... poje.... ich do reszty kto gÂłosuje na tych skur... synĂłw tu by siĂŞ przydaÂł jeszcze jeden tupolew zapakowaĂŚ ich i wysÂłaĂŚ w jednÂą stronĂŞ W SUMIE TO Z AUTONOMIA NIE JEST GÂŁUPIE przynajmniej nie bĂŞdÂą nam gorole z wawy mĂłwiĂŚ jak ÂżyĂŚ Ps "... polska kraj w ktĂłrym Âżyje, twu gnije..." |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2010-06-23, 00:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-23, 00:23
|
|
|
| daleki jestem od polityki, ale zobaczycie co jeszcze nam PO wymyÂśli. jak nam wje*iÂą ich prywatyzacjĂŞ to siĂŞ nasze dzieci posrajÂą |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-23, 00:26
|
|
|
| zeno wypluj te s³owa bo brzmi¹ doœÌ prawdo podobnie |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-23, 01:10
|
|
|
powiem ci tylko co zasugerowaÂł mi ostatnio przy wĂłdce jeden z kumpli - naczelnik w UM : "ty chÂłopie zamykaj szybko firmĂŞ, zapisuj siĂŞ do PO i wal do urzĂŞdu na inspektora a jeszcze lepiej do agencji rzÂądowej. zobaczysz co za 2-3 lata tutaj bĂŞdzie siĂŞ dziaÂło"
i jak wyÂłozyÂł mi co nasz liberalny i propagujÂący biznes i prywatyzacjĂŞ rzÂąd ma zamiar zrobiĂŚ (w mojej/naszej dziedzinie) to jak nie lubiĂŞ urzĂŞdasĂłw to przyznaÂłem mu racjĂŞ. pod przykrywkÂą kapitalizmu chcÂą wrĂłciĂŚ do tego co byÂło 20 lat temu czyli PRL - centralizacja wÂładzy w kraju (jeÂśli coÂś ci to mĂłwi) czyli najpierw planowanie z Warszawy a potem sprzedaÂż rozlatujÂącego siĂŞ majÂątku najczĂŞÂściej kolegom albo kolegom kolegĂłw. w miejsce maÂłych konkurencyjnych firm powstanÂą molochy, koÂłchozy czy jak to zwÂą zarzÂądzane z dala. skarb paĂąstwa siĂŞ wzbogaci na sprzedaÂży, koledzy partyjniacy bĂŞdÂą zadowoleni, a np. ja i mnie podobni zamiast pracowac w swoich maÂłych firmach bĂŞdĂŞ pracowaÂł w koÂłchozie.
no chyba Âże wczeÂśniej zapisze siĂŞ do PO
Âśmieszne np. jest to, Âże prawicowy KaczyĂąski chce np. szpitale zostawiĂŚ jako dotowane przez panstwo, a coraz bardziej lewicujÂący Komorowski chce je sprywatyzowaĂŚ - zupeÂłnie na odwrĂłt niÂż wskazywaÂłoby "pochodzenie partyjne" |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-23, 10:52
|
|
|
| nie pisz tego tak wyraÂźnie bo pozwa CiĂŞ w trybie wyborczym do sÂądu:P a tak serio to jak sÂłyszĂŞ tych z po to mam wraÂżenie Âże maj chĂŞtniej wszystkiego by siĂŞ pozbyli sprzedali byle by nie braĂŚ za nic odpowiedzialnoÂści tylko robiĂŚ prywate i mieĂŚ jeszcze dietĂŞ poselskÂą czy rzÂądowa Ciekawe ilu ludzi z po bĂŞdzie wÂłaÂścicielami prywatnych szpitali Wiem Âże temat o wyborach jest gdzie indziej ale jak to widzĂŞ to mi siĂŞ nie chce poza tym nie ma i nie byÂło na kogo Przynajmniej jak dla mnie |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-06-25, 18:36
|
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
wujek komorowski zalatwil nam zwolnienie z oplat - teraz to juz trzeba glosowac na po.
wczoraj jeszcze nic nie dalo sie zrobic a grabarczyk wzywal do opanowania a dzis - prosze - jest bezplatnie. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-26, 15:33
|
|
|
| ta jeszcze 500 razy to siĂŞ zmieni a co do ÂślÂąska to jetem za tym Âżeby a4 byÂła nie pÂłatna co najmniej do kleszczowa bo jak wszyscy jadÂący do strefy ruszy przez centrum i pszczynska... |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-06-26, 15:45
|
|
|
| A te wybory to byÂły juÂż nie byÂło? WygraÂł ktoÂś? Co siĂŞ tam dzieje? |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-06-26, 16:00
|
|
|
i tak by nie byÂło bramek. Umiecie sobie wyobraziĂŚ jak stawiajÂą przy kaÂżdym wjeÂździe takie coÂś? to jest gÂłupie, niewykonalne i momentalnie zakorkowaÂło by kaÂżdy moÂżliwy wjazd/wyjazd. Tak wiĂŞc artykuÂł z wyborczej jest tylko czczym gadaniem.
Jak by chcieli nas zdzieraĂŚ to tylko winietami. Ale teraz pojawia siĂŞ pytanie jak chcieli by kontrolowaĂŚ czy ktoÂś takÂą naklejkĂŞ ma czy nie. Odpowiednimi kamerami? taki system kosztuje miliardy, wiĂŞc jest nieopÂłacalny
Nawet gdyby bardzo chcieli to tego nie wprowadzÂą bo to jest niewykonalne. |
|
 |
|
|