|
Maszyna do szycia |
| Autor |
Wiadomość |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-06-01, 09:45
|
|
|
| street_angel, wychodzi na to, że prezesartur to gej? |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-06-01, 09:55
|
|
|
soprano dobrze że to ty powiedziałaś bo mi by sie mogło oberwać |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-06-01, 10:04
|
|
|
street_angel, hi hi hi mi też się pewnie oberwie.......... ale co tam nie mogłam się oprzeć |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-06-01, 12:21
|
|
|
| street_angel napisał/a: | PS. odkąd spotkałam w lesie gejów omijam lasy szerokim łukiem, kiedyś mozna była tam ciekawsze rzeczy zobaczyć |
Pójdziemy do lasu zrobimy to samo co robiły te geje wtedy przekonasz się, że to nic strasznego i nie ma się czego obawiać. Podejrzewam, że jak teraz nie chodzisz to potem traktorem by się z lasu nie wyciągnęło.
| soprano napisał/a: | street_angel, hi hi hi mi też się pewnie oberwie.......... |
Tu że niby gej no to udowodnij, że nie. Prowokowanie, denerwowanie żeby wjechał mocno. Ach te wasze gierki. A nie łatwiej było by po prostu powiedzieć: zróbmy to ostro...
| soprano napisał/a: | ale co tam nie mogłam się oprzeć |
Nie Ty jedna. |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-06-01, 13:22
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | soprano napisał/a:
street_angel, hi hi hi mi też się pewnie oberwie..........
Tu że niby gej no to udowodnij, że nie. Prowokowanie, denerwowanie żeby wjechał mocno. Ach te wasze gierki. A nie łatwiej było by po prostu powiedzieć: zróbmy to ostro... |
Wiesz...........to nie mi udowadniać czy gej czy nie gej bo nie mnie to dotyczyło a co do gierek to przecież po to są..........aby było zabawniej...........
No i pięknie z tematu maszyna do szycia zrobił się temat o geju............. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-06-01, 13:28
|
|
|
| soprano napisał/a: | | zrobił się temat o geju............. |
tak czulem - a wyszlo przypadkiem |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-01, 16:30
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | | tak czulem - a wyszlo przypadkiem |
No, no wyczułeś i się pojawiłeś. Standardzik. Jednak ktoś tu chyba miał racje, że masz jakieś dziwne preferencje.
Patrzcie co napisali na jednym z for
"No bo taka odpowiedź jakie pytanie.
Łucznik do chińszczyzna, TAAAK! stary, ona nie ma nic wspólnego a Radomiem, bezpośrednim następcą Łucznika jest Arka Radom.
Te Telimeny i Ewy to tylko jedna wielka zmyłka,
nie daj się na to nabrać, zresztą zobacz w M1 co jeszcze sprzedaje się pod marką Łucznik: kominki, fontanny, nawet ozdoby.
Taka prawda."
"No to prawda. Oni już robią tostery ,czajniki i odkurzacze. Totalny syf i badziew prosto z Chin."
"Ani Arka, ni Łucznik ! Gdyż to są maszyny chińskie, jak koledzy wyżej pisali."
Myślałem, że Łucznik jest dobry a wyszło na to, że diabeł się niem interesuje. Za komuny tyle rzeczy produkowaliśmy i to dobrych teraz nic dobrego a człowiek jak coś potrzebuje musi kiesę niemczurom nabijać zamiast wspierać naszą gospodarkę.[/list] |
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-06-01, 16:42
|
|
|
| mam jak byś chciał do sprzedaniania |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-06-01, 18:05
|
|
|
| Bo za komuny było lepiej. |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-06-01, 23:45
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Prowokowanie, denerwowanie żeby wjechał mocno. Ach te wasze gierki. A nie łatwiej było by po prostu powiedzieć: zróbmy to ostro... |
jakoś nie widzę sexu bez gierek, jest zabawniej
wracając do tematu: kiedyś chyba faktycznie było lepiej, bo teraz to sama chińszczyzna |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-02, 00:13
|
|
|
| Jeden ze znajomych małolatów ma dziewczynę zrobioną przez chińczyka. Jak go spotkam to zapytam się jak się sprawuje. |
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-06-03, 03:11
|
|
|
Coś wyczytałem, że singer teraz to też marketowa marka. Wybrałem na stronie singera polski i wyskakuje mi przekierowanie na stroną Arka Radom czyli coś jest chyba na rzeczy.
Niby Brother dobry ale na jakimś forum stara baba pisała, że kupiła w lidlu coś za niecałe 300zł i szyło lepiej od Brothera.
A słyszałyście coś dziołchy o Toyotach albo AEG ? I nie pytam o terenówki czy wiertarki żeby nie było niedomówień. |
|
 |
|
|