Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lakiernik...
Autor Wiadomość
Michal87sc 
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wysłany: 2013-11-19, 12:04   

Piotr Dudek napisał/a:
Michal87sc napisał/a:
Sam sobie zrobie :) spray 10zl i piedole

a przy okazji zwal sobie gruche to będzie i tanio i przyjemnie

jak jesteś stary zboczeniec pedofil to kup se kilogram wiagry i możesz walic gruche do oporu. Gruche innych zostaw w spokoju chyba ze PEDAŁ jesteś.

Jesteś??

http://www.michaljeczak.flog.pl

https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl
Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2013-11-19, 12:05, w całości zmieniany 1 raz  

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2013-11-19, 18:27   

Michał, jaja jajami, ale różnica wieku między Tobą, a Piotrkiem jest znaczna, więc chociaż z tego powodu okazałbyś odrobinę szacunku.

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2013-11-19, 18:31   

Michas , wez troche wyluzuj bo Piotrek moglby byc twoim ojcem lub nawet chyba dziadkiem. I nie jest to pierwszy leprzy biker z lapanki a szanowany gosc w wielu kregach motocyklowych. Proponuje wiec zebys trzymal morde bo swiat jest zbyt maly. (to tylko moja propozycja dot zdrowia )

pogan 

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
Wysłany: 2013-11-19, 20:26   

Cris- zacnie prawisz. podpisuje sie pod tym
Ostatnio zmieniony przez pogan 2013-11-19, 20:27, w całości zmieniany 1 raz  

Michal87sc 
Boski Valentino

Wysłany: 2013-11-19, 22:01   

Abaddon, Różnica wieku między mną, a nim spływa po mnie.... jeśli zaczyna głupią gadke to powinien sie liczyć z tym że chyba rozmawiamy jak równy z równym.... a teksty w stylu "uwazaj bo mógłbym być twoim ojcem" to dla mnie chorzy ludzie z chorym ego mają.... jeśli dowartościowują sie tylko tym że są starzy.... ostatnio mi dyspozytor w pracy wyskoczył z takim tekstem jak wydarłem morde to taka afera była że wylądowałem na dywaniku u kierownika.... mam kogoś szanować bo jest stary?? Albo wręcz zdziecinniały, jak jeden maszynista u mnie.... niestety wole szanować 18 letniego gościa który zasługuje na szacunek niż 80 letniego trolla forum....

Cris, Co do wieku to myśle że wyczerpałem temat.... a co do tego gdzie jest szanowany... no cóż on jest szanowany tam, a inni gdzie indziej, a to znaczy że nie wolno z nim rozmawiać?? zaczął żartować no to śmiejmy sie wszyscy... a mamy mu przyklaskiwać bo jest biker?? chyba zaczął rozmowe to mógłby sie liczyć z tym że polega dialog na wymianie zdań a wódki z nim nie piłem i nie zamierzam jedynie chciałem sie dopasować bo "jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one" no to wlazłem i kracze.... a co do: "Proponuje wiec zebys trzymal morde" brak kultury.

pogan, zastanów sie na spokojnie czy na pewno powinieneś sie podpisać pod wypowiedzią crisa bo.... tak jak mówie jeśli ktoś sie przypier do mnie to mam sie z tego cieszyć bo jest stary?? Logika w tym jest??

PS: Winny sie tłumaczy, ale niech strace.... zareagowałem ogólnie tak bo postu Piotra D. nie odebrałem jako żart, a zwyczajnie jak złośliwość.

Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2013-11-19, 22:04, w całości zmieniany 1 raz  

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2013-11-19, 23:10   

Michal87sc napisał/a:

jak jesteś stary zboczeniec pedofil to kup se kilogram wiagry i możesz walic gruche do oporu. Gruche innych zostaw w spokoju chyba ze PEDAŁ jesteś.

pedofil był niepotrzebny. czy jeśli kiedykolwiek w życiu zdarzyło Ci się robić jedną z rzeczy wymienionych w tej liście:

http://nonsensopedia.wiki...nik:Masturbacja

to czułeś się jakbyś bawił się z dzieckiem? fłeeeee przestań, naprawdę zrobiło się niesmacznie ;o pod tym względem absolutnie przegiąłeś. naprawdę nigdy nie taśtałeś węża? błeee nie odpowadaj, to pytanie retoryczne, tak naprawdę nie chcę tego wiedzieć. natomiast wielu seksuologów uważa że masturbacja jest jednym z normalnych etapów płciowego dojrzewania zatem przynajmniej kilkadziesiąt procent ludzkości na świecie masz za pedofili? (łał, obraziłeś z pół kuli ziemskiej na raz) :D

Co do pozostałych faktów muszę się zgodzić.

To nie moja dyskusja ale wyczułem w niej pewien powrót do przeszłości,
na temat wieku, mądrości i prawa głosu oraz wzajemnych ich relacji wypowiadałem się już daaawno temu.
Ale skoro kolega Cris się odezwał ze swoimi mądrościami to i ja powtórzę: po latach nadal uważam że to wszystko gówno prawda, o.
Michał jak na Michała (bez urazy) powiedział całkiem mądrą rzecz: na szacunek każdego człowieka trzeba sobie zapracować, można go też mieć z jakiejś specyficznej racji, wykonywanej funkcji, podległości życiowej lub zawodowej.

Natomiast argumenty o wieku można sobie wciąż głęboko w tyłek wsadzić. Doświadczenie i wielka życiowa wiedza przychodzi z wiekiem - ale wcale nie każemu, ba, nawet powinno się liczyć tych którym przychodzi a nie tych którym nie bo Ci są w zdecydowanej większości.

I nie róbcie, do cholery, jakiegoś bożyszcza nagle z Pana Piotra. I gdzie ta patetyczna dojrzałość, świetlany rozum i życiowe doświadczenie, tryskająca niczym promienie supernowej wiedza o życiu i wszechświecie, wyobrażenie roztropnego człowieka czynu jakie rozpościera się patrząc na pomnik Abrahama Lincolna?
- A we dupie proszę Państwa.
Pan Piotr jest tak dojrzały że szczyt swojej wiedzy i doświadczenia życiowego upchał w jakże doniosłym wyrażeniu 'zwal sobie gruchę'... jestem ku#wa tak natchniony tymi słowami że normalnie zaraz jakiś epos napiszę albo tomik wierszy dla potomnych pi#rdolnę co najmniej.

Michał przegiął, fakt, ale z drugiej strony skoro ktoś zagrał całkiem podobnymi kartami to kogo tak naprawdę dziwi że zaczepiony sam poszedł krok dalej z ripostą? No właśnie. Ale skoro obaj zeszli na tak obiecujący etap rozmowy to nie potrzebują adwokatów tylko przedszkolanki i pudełka klocków żeby się mogli porzucać.
Ostatnio zmieniony przez TNT 2013-11-19, 23:15, w całości zmieniany 1 raz  

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2013-11-19, 23:19   

Michal , nie jezdzij na zloty a jesli bedziesz bywal to nie chwal sie kim jestes. Osobiscie nic do ciebie nie mam wiec dlatego taka jest moja rada. Wiesz , swiat jest maly a jak napisalem wczesniej , szkoda zdrowia i kasy. Zbyt wielu czyta to Forum i zbyt wielu sie zna. a Piotra znaja na pewno wszystkie Kluby (ktore nie sa male) na terenie Polski polodniowej. Przemysl temat. Mysle ze zwykle "przepraszam" bylo by na miejscu. Moze w ten sposob nie zamkniesz przed soba wielu bram. Ja tez mam morde nie wyparzona ale kiedys od jednego z Prezydentow uslyszalem - jesli ktos bedzie mial cos do ciebie to powiedz mi". A wiedzieli ze jestem "bylym". To chyba cos znaczy. Badz czlowiekiem a bedziesz traktowany jak czlowiek. Ale to nie moj cyrk i nie moje malpy. Twoja sprawa.

SKURA 

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
Wysłany: 2013-11-19, 23:36   

michas Piotr.D nakrylby cie swoja broda chlopie daj se na wstrzymanie...motocyklisci to jest grupa ktora sie jednoczy w kazdej chwili..a ty wyskakujesz jak filip z konopi...wiec daj se na wstrzymanie bo mnie jakby ktos wyzywl od pedofila..to bys dostal buta na dzien dobry

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2013-11-19, 23:44   

Cris, myślę że albo przesadzasz albo bardzo dużo naoglądałeś się TORQUE czy innych amerykańskich filmów. Że niby gangi motocyklowe z prawdziwego zdarzenia? Haha bardzo zabawne :) Buką go jeszcze postrasz.

Swój podziw dla kamizelkowych klubów możesz zostawić dla siebie. Mi już jeden wielki MC przestawił motor na środek parkingu i z takim buractwem się nie spotkałem nawet stawiając motor w centrum Nikisza. Także wcale bym się nie zdziwił jakby się znalazł jakiś inteligent który by Michałowi wywrócił motor, spuścił z kół czy klapnął w michę bo obraził Pana P. który w swej szczodrości polecił mu 'inne czynności seksualne', natomiast zapominasz o pewnych rzeczach - jest XXI wiek, wszystko można nagrać i zatargać gdzie trzeba. A to nie USA że klubik MC wozi gładkie lufy na plerach, noże do filetowania i zrówna Ci dom z ziemią. Pomyliły Ci się grubo bajki.

Natomiast inna rzecz jak słusznie napisał kolega SKURA z pedofilem grubo przegiąłeś i po masce można zarobić za coś takiego. Powiedz tak do obcego na chodniku Michał i napisz jak było. O ile chociaż jedno oko nie będzie spuchnięte bo ciężko coś pisać nie widząc :D Natomiast opowieści strit-gangsta bym sobie odpuścił Panowie.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2013-11-19, 23:46   

Gorzej jak wyłapiesz z partyzanta... nie wiadomo kiedy i od kogo... obudzisz się i nie będziesz wiedział, czy jest wtorek, czy Madagaskar :D

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2013-11-19, 23:47   

coz , wiecej nie pisze bo nie znam zycia.

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2013-11-20, 00:02   

cóż, bezpodstawne wyzywanie człowieka od pedofila, nieważne kogo, zawsze obarczone jest ryzykiem wyłapania :D

nie gadaj Cris, masz rację, trzeba być człowiekiem żeby być traktowanym jak człowiek. po prostu uważam że pewne rzeczy zbyt koloryzujesz i wyolbrzymiasz, to tyle.

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2013-11-20, 01:04   

TNT napisał/a:
Buką go jeszcze postrasz.

W kwestii buki to moja siostra miała w klasie koleżankę wypisz bukę wymaluj. Ona do dziś jest buką i to jeszcze bardziej buczą buką dlatego ja się buki boję.

W kwestii pedofila natomiast wszystko zależy od tego jak Michaś zaczepkę odebrał bo jeśli jako zachętę to z racji poruszanej tu niejednokrotnie różnicy wieku sformułowania użył podstawnie.

Tak więc Michaszku powiedz nam czy poczułeś się nagabywany ?

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2013-11-20, 01:13   

Cris napisał/a:
Ja tez mam morde nie wyparzona ale kiedys od jednego z Prezydentow uslyszalem - jesli ktos bedzie mial cos do ciebie to powiedz mi". A wiedzieli ze jestem "bylym". To chyba cos znaczy. Badz czlowiekiem a bedziesz traktowany jak czlowiek.

Jakiego to był miasta prezydent ?

Ja tam się z Tientejem zgadzam z tym tylko, że klocki dla nich a przedszkolankę ja biorę pod skrzydełko.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.
Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2013-11-20, 01:16, w całości zmieniany 1 raz  

Michal87sc 
Boski Valentino

Wysłany: 2013-11-20, 07:34   

dobra... Ja przeprosze... Ale on pierwszy...

Po drugie motocykl mam po to zeby jezdzic a nie stac z glupkami Na zlotach... (nie chodzi mi o was) a do crisa tez nic nie mam... Ale w tej kwestii sie nie dogadamy... Tez by mogl byc moim ojcem... :D bysmy razem Na moto jezdzili :D abba to by byl moj starszy brat :D byli bysmy jedna wielką rodziną :D moze damy rade w koncu zaproszenie do UK juz mam :D skura widze ze tez nerwowy jestes skoro bys w ludzi od razu butami rzucał :D

jesli PiotrD. Mógłby byc moim ojcem czy dziadkiem... To raczej zadba o to zeby mi sie nic nie stalo Na żadnym zlocie bo inaczej co to byłby za ojciec czy dziadek

Ostatnio zmieniony przez Michal87sc 2013-11-20, 07:43, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu