Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[KUPIĘ] Linka stalowa do szyi
Autor Wiadomość
prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-10-24, 17:39   

Może i przekozak ale nie powinien uskuteczniać takich zabiegów na drogach publicznych. Jeden kierowca Fabii i żadne umiejętności mu nie pomogą.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-10-24, 18:04   

W czasach gdy to kręcili nie było jeszcze Skody Fabii czyli na drogach było o wiele bezpieczniej.

RadekCB1 

Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
Wysłany: 2011-10-24, 18:05   

Brosik napisał/a:

Czyli te wszystkie przeloty Ghost Ridera po autobanach wyglądają dla Ciebie mało realnie ?

Nie w tyn sensie, chodzi mi o to, ze to wyglada na mocno pozowane i czasami mam wrazenie, ze oni te radiowozy wynajeli dla potrzeb filmokow.

RadekCB1 

Wysłany: 2011-10-24, 18:08   

prezesartur napisał/a:
Może i przekozak ale nie powinien uskuteczniać takich zabiegów na drogach publicznych. Jeden kierowca Fabii i żadne umiejętności mu nie pomogą.

Wylajtuj, to nie temat ku przestrodze, tutaj rozmawiamy o linkach i strunach od gitary na szyi, no i o oponach na pasie.
:)

prezesartur 

Wysłany: 2011-10-24, 18:10   

Przypomniało mi się. Znajomek chooperem całe koło od samochodu wiózł.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

benzin 

Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wysłany: 2011-10-24, 18:10   

193 km/h
focus vs sciana

http://www.youtube.com/watch?v=6dI5ewOmHPQ

RadekCB1 

Wysłany: 2011-10-24, 18:13   

Z opona?

Ale to jest dobre na oddzielny temat, co kto potrafil przewiezc motocyklem :)
Ja co prawda nie wiozlem, ale rometem ogarem usilowalem ciagnac przyczepe rolnicza, co skonczylo sie zakatowaniem sprzegla w owym romecie.

prezesartur 

Wysłany: 2011-10-24, 18:21   

Tak z oponą i żeby było ciekawiej to jak jechał trzymał je w łapie. Ja raz po lampę pojechałem motocyklem pogoda ładna była mówię czemu nie. Przymocowałem z boku wsiadłem a tu się tak szeroko zrobiło, że nogami nie mogłem sięgnąć a trzeba było wycofać i teraz ani wycofać ani zsiąść. No to zsiadam bo jedyna opcja. Przechyliłem motocykl na lewo żeby dotknąć nogą ziemi. Jak mi nim zarzuciło to się prawie położył ale kapa by była się przed marketem położyć więc się zaparłem i trzymam. Myślałem, że mi staw kolanowy wyskoczy bo przy takim pochyle to już kolano pod bak podkładałem żeby nie położyć a tym razem tego nie zrobiłem. Chęć uniknięcia hańby dodała mi +30 do strength 'u. A za łebka motorowerem wieźliśmy rower.

Rafał1980 
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
Wysłany: 2011-10-24, 19:38   

Radziłbym osobom chcącym nabyć stalową linkę dokładnie przemyśleć sprawę z jednej prostej przyczyny : Chińczycy wykupują huty , także linka może okazać się totalnym badziewiem i nie spełniać swojego zadania.Proponowałbym dokupić do wyposażenia swojej apteczki cudowny środek jakim jest Pavulon(Przed użyciem należy się kontaktować z łódzkim pogotowiem w celu ustalenia optymalnej dawki).

Odpowiedz do tematu