|
[KUPIĘ] Linka stalowa do szyi |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-10-24, 17:39
|
|
|
| Może i przekozak ale nie powinien uskuteczniać takich zabiegów na drogach publicznych. Jeden kierowca Fabii i żadne umiejętności mu nie pomogą. |
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-10-24, 18:04
|
|
|
| W czasach gdy to kręcili nie było jeszcze Skody Fabii czyli na drogach było o wiele bezpieczniej. |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2011-10-24, 18:05
|
|
|
| Brosik napisał/a: |
Czyli te wszystkie przeloty Ghost Ridera po autobanach wyglądają dla Ciebie mało realnie ? |
Nie w tyn sensie, chodzi mi o to, ze to wyglada na mocno pozowane i czasami mam wrazenie, ze oni te radiowozy wynajeli dla potrzeb filmokow. |
|
|
|
 |
RadekCB1
|
Wysłany: 2011-10-24, 18:08
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Może i przekozak ale nie powinien uskuteczniać takich zabiegów na drogach publicznych. Jeden kierowca Fabii i żadne umiejętności mu nie pomogą. |
Wylajtuj, to nie temat ku przestrodze, tutaj rozmawiamy o linkach i strunach od gitary na szyi, no i o oponach na pasie.
|
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-10-24, 18:10
|
|
|
| Przypomniało mi się. Znajomek chooperem całe koło od samochodu wiózł. |
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
|
|
|
 |
RadekCB1
|
Wysłany: 2011-10-24, 18:13
|
|
|
Z opona?
Ale to jest dobre na oddzielny temat, co kto potrafil przewiezc motocyklem
Ja co prawda nie wiozlem, ale rometem ogarem usilowalem ciagnac przyczepe rolnicza, co skonczylo sie zakatowaniem sprzegla w owym romecie. |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-10-24, 18:21
|
|
|
| Tak z oponą i żeby było ciekawiej to jak jechał trzymał je w łapie. Ja raz po lampę pojechałem motocyklem pogoda ładna była mówię czemu nie. Przymocowałem z boku wsiadłem a tu się tak szeroko zrobiło, że nogami nie mogłem sięgnąć a trzeba było wycofać i teraz ani wycofać ani zsiąść. No to zsiadam bo jedyna opcja. Przechyliłem motocykl na lewo żeby dotknąć nogą ziemi. Jak mi nim zarzuciło to się prawie położył ale kapa by była się przed marketem położyć więc się zaparłem i trzymam. Myślałem, że mi staw kolanowy wyskoczy bo przy takim pochyle to już kolano pod bak podkładałem żeby nie położyć a tym razem tego nie zrobiłem. Chęć uniknięcia hańby dodała mi +30 do strength 'u. A za łebka motorowerem wieźliśmy rower. |
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2011-10-24, 19:38
|
|
|
| Radziłbym osobom chcącym nabyć stalową linkę dokładnie przemyśleć sprawę z jednej prostej przyczyny : Chińczycy wykupują huty , także linka może okazać się totalnym badziewiem i nie spełniać swojego zadania.Proponowałbym dokupić do wyposażenia swojej apteczki cudowny środek jakim jest Pavulon(Przed użyciem należy się kontaktować z łódzkim pogotowiem w celu ustalenia optymalnej dawki). |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|