|
Konwersacje Michaszka o Michaszku... |
| Autor |
Wiadomość |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 12:50
|
|
|
| Lidzia napisał/a: | | martinirose78 napisał/a: | Powitać Czeladziankę
może napisz jakie moto plany masz (co chcesz sobie sprawić? czy masz już prawko i takie tam), bo że moto jeszcze nie nabyłaś to z opisu wynika. |
Witam ponownie... Moto nie posiadam, prawka tez nie mam. Jestem Narzeczoną Michal87sc
Więc z nim czasami smigam, zbanowaliscie go |
Michał goni Fajera i wspominał coś o Dnieprze z wózkiem bocznym. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-04-13, 15:22
|
|
|
| Lidzia napisał/a: | | martinirose78 napisał/a: | Powitać Czeladziankę
może napisz jakie moto plany masz (co chcesz sobie sprawić? czy masz już prawko i takie tam), bo że moto jeszcze nie nabyłaś to z opisu wynika. |
Witam ponownie... Moto nie posiadam, prawka tez nie mam. Jestem Narzeczoną Michal87sc
Więc z nim czasami smigam, zbanowaliscie go, a za zakladanie multikont są kolejne bany i ostrzezenia więc ja zalozylam tu konto jako prawdziwa osoba I Ja tutaj teraz bede pisac
Pozdrawiam |
Michał mówił o Tobie tyle miłych słów. Słyszałem że się będzie hajtać, prawda to Lidziu ? |
|
|
|
 |
Lidzia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 17:41
|
|
|
Michal to wyłysiały pederasta z którym jestem tylko dla jego 954 hahah jaki ślub!!?? Nie no jak tak mówił to tak będzie.... w Czerwcu na górce w Gołonogu. Mówi że musi dać cynk na forum, ale zbanowany nie da rady dlatego ja sie tym musze zająć...
Abaddon Tak jest w Krakowie do wynajęcia biały dniepr czy ural nie pamietam za 800zl do Wesela myslimy o nim. |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 17:51
|
|
|
Ty nie jestes odemnie z osiedla to jakiś fake ale u mnie dziewczyna z tego zdjecia nie zamieszkuje sobie tutaj
Michaś dobry jesteś |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

|
Wysłany: 2012-04-13, 17:55
|
|
|
| Jeśli kupię moto to będę jechał w Waszej obstawie Lidio i Michale. To dla mnie bardzo ważne wydarzenie. |
|
|
|
 |
Lidzia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 17:57
|
|
|
Wydra, Jak to nie kiedyś jak Michaszek był u mnie to podjechał Abaddon zeby nas na chudów wyciągnąć.... Niech ci powie Ulica Norwida, zawsze stoi Bordowe Peugeot 306 sedan pod klatką dzisaij kolo 21 tez bedzie Brosik, Tak myśle w końcu podobno sie z Michaszkiem przyjaźnicie |
| Ostatnio zmieniony przez Lidzia 2012-04-13, 17:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:02
|
|
|
nr klatki poprosze |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

|
Wysłany: 2012-04-13, 18:03
|
|
|
Michaszek pojawił się znikąd. Mocno uderzył na forum, kontrowersyjna postać. Początek Michaszka na termie, Abaddon z Crisem chcący go poznać itd |
|
|
|
 |
Lidzia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:09
|
|
|
Wydra, Obserwuj dzisiaj dobrze
Brosik, Dlatego go kocham w dodatku mówi mi że na forum boicie sie z nim jeździć bo nie możecie nadążyć za nim... taki jest KOCHANY i dlatego dostaje BANY |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

|
Wysłany: 2012-04-13, 18:12
|
|
|
| Powiem Ci że coś w tym jest. Wiele osób przelewa na Michaszka nienawiść przez to że chłopak szybko ogarnia sprzęty i potrafi je maksymalnie wykorzystać. Zazdrość na tym forum jest dość spora ale na szczęście osoby odpowiedzialne za porządek czuwają i nie dopuszczają już do takich sytuacji. |
|
|
|
 |
Lidzia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:14
|
|
|
| tzw. SB |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:20
|
|
|
to jak michaś pojedzie do domu to podejdż na główny parking to sie poznamy |
|
|
|
 |
Lidzia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:22
|
|
|
| No to wlasnie przy glownym mieszkam |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:24
|
|
|
| Lidzia napisał/a: | | No to wlasnie przy glownym mieszkam |
a mamy tutaj taki? pisz na pw która klatka zebym nie chodził po wszystkich mieszkaniach |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-13, 18:26
|
|
|
Brosik, a Ty po co masz być o 21 pod klatką??
Michał, przyznaj sam- nie możesz żyć bez forum. W jaki sposób zmusiłeś swoją narzeczoną do rejestracji tyranie i despoto? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|