|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
konkurs allegro |
| Autor |
Wiadomość |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-03-02, 18:51
|
|
|
z polski wyjazdy do czarnobyla jakoś po 600zł lecą... w cenie zwiedzanie czarnobyla i prypeci + zwiedzanie kijowa i jakiś tam nocleg w sumie wycieczka trwa jakieś 3dni
Każdy dostaje miernik do pośmigania i sobie możesz posprawdzać wszędzie co i jak;)...ponoć najwięcej promieniowania siedzi w mchach i drzewach bo znacznie przekraczają norme...no ale mimo wsyzstko wolałbym nie świecić za nocy |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-03-02, 19:19
|
|
|
| Chciałem tam jechać ale widzę, że czarnobyl zrobił się popularny jak zakopiańskie krupówki więc w sumie przy takich układach jechać po to żeby naoglądać się opuszczonego miasta to bezsens. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-03-02, 19:26
|
|
|
| Po co sie tam pchać? Poczekajcie jeszcze parę lat , u nas też będą podobne klimaty . Arabusów cza jeszcze tylko trochę powkurw*ać . |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |