|
Kochana Polsza |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-18, 19:02
|
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html
| Cytat: | | Mężczyzna przerwał tankowanie, wsiadł do samochodu i gwałtownie ruszył, potrącając kobietę. Pracownica stacji upadła na maskę samochodu, z której spadła po kilku metrach, a nissan przejechał jej po nodze i odjechał. Kobieta doznała otwartego złamania nogi. |
|
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2011-05-18, 19:09
|
|
|
| Bassi napisał/a: | jakby zainwestował w zapinkę do rowera to by miał rower |
miał rower przypięty do balustrady w klatce schodowej z domofonem. Tak wiec zabezpieczył się, ale dla polaka to tylko zachęta i większe wyzwanie :/ |
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-05-18, 22:36
|
|
|
| Słyszałem jak rower stał na balkonie na 4 piętrze i zniknął. |
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-18, 23:02
|
|
|
| giemul napisał/a: | | generalnie to kradnie się wszędzie . A już w takim Londynie np. to kradzież roweru jest tak normalna jak kupowanie bułek . Kto był to wie ile tam takich kółeczek czy samych ram przypiętych do płotów jest . |
... gdzie np. w Austrii pozostawiasz rower na przystanku autobusowym i zabierasz go po 8 godzinach kiedy wracasz z pracy. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-05-19, 08:20
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | gdzie np. w Austrii pozostawiasz rower na przystanku autobusowym i zabierasz go po 8 godzinach kiedy wracasz z pracy. |
giemul masz jeszcze tego vana do wynajecia? pojechaly by my do austrii na wycieczke ;D |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-05-19, 16:32
|
|
|
Ar2rm, szybki łatwy pieniądz Cię kusi ? do łopaty kurwa a nie ludzi opierdalać |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-19, 16:36
|
|
|
| Opierdalać to trzeba umieć. Podejrzewam, że giemul musiał by przy takim układzie pojechać odebrać vana z parkingu policyjnego. |
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-05-19, 20:58
|
|
|
| Kolego jaki numer z krótkotrwałym użyciem? Co Ty za bzdury gadasz? No chyba, że ja jakiegoś numeru nie znam. Naoglądaliście się filmów i tak po nich powtarzacie. To, że w "To ja złodziej" powiedzieli coś nie znaczy, że tak jest. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|