Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
idiotow nie sieja - sami sie rodza.
Autor Wiadomość
OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-08-27, 11:15   idiotow nie sieja - sami sie rodza.

http://kontakt24.tvn.pl/t...edii,15323.html
Cytat:
Do wypadku doszÂło na 214 kilometrze autostrady A4 w kierunku Katowic. Jak informuje portal 24opole.pl, kierujÂący kilkunastometrowym samochodem ciĂŞÂżarowym prĂłbowaÂł zawrĂłciĂŚ na autostradzie i ruszyĂŚ pod prÂąd

Cytat:
Kierowca ciê¿arówki by³ trzeŸwy. Nie wiadomo, dlaczego zdecydowa³ siê na zawróciÌ na autostradzie. "Nawet gdyby mu siê to uda³o, najbli¿szy zjazd mia³by dopiero po przejechaniu pod pr¹d 24 kilometrów. Zaledwie kilometr od miejsca gdzie dosz³o do wypadku (w kierunku w którym jecha³ samochód), jest natomiast MOP ze stacj¹ benzynow¹ na którym kierowca móg³by odpocz¹Ì, a 4 kilometry dalej zjazd na Opole i Nysê, gdzie mo¿na zawróciÌ"

pogan 

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
Wysłany: 2010-08-27, 11:22   

pewnie usÂłyszaÂł z nawigacji hasÂło "jesli to mozliwe-zawrĂłc"...

kamol 

Motocykl: Brak
Imię: Dawid
Wysłany: 2010-08-27, 11:30   

o0 idiota

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2010-08-27, 14:45   

skurwysyn.. powinni go wykastrowaĂŚ i robiĂŚ na nim crashtesty! skÂąd sie biorÂą tacy frajerzy :|

mody 
SCC Team

Motocykl: sprzedany...
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-08-27, 15:04   

Faktycznie idiota

Trollsky 

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wysłany: 2010-08-27, 15:05   

zajebaÂłbym smiecia na miejscu.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-08-28, 18:35   

nie wiem z jakiej racji to oburzenie :P nie wiem na mnie to nie robi wra¿enia mo¿e dlatego ¿e sie tego na ogl¹da³em sporo, choÌ wiekszoœc nie na autostradzie Jak chcecie poogl¹daÌ to wybierzcie sie na DK 88 wêze³ maciejów albo zjazd przy kirhoffie A4 wêze³ soœnica i w okolicach kleszczowa wyrabiaja fajne numery ³¹cznie z jazd¹ pod pr¹d :P

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2010-08-28, 21:04   

JechaÂłem pod prÂąd na DK78 przejechaÂłem zjazd i zanim namyÂśliÂłem siĂŞ czy jechaĂŚ dalej czy wrĂłciĂŚ ten kawaÂłek ujechaÂłem nastĂŞpny kawaÂłek w koĂącu siĂŞ zdecydowaÂłem zjechaÂłem na pobocze wyczekaÂłem aÂż przelecieli wszyscy po zmianie ÂświateÂł nawrĂłt i do przodu ÂświatÂła puÂściÂły nastĂŞpnych to zjazd na trawkĂŞ odczekaÂłem i dalej przed siebie i do zjazdu. Co siĂŞ nie da wszystko siĂŞ da tylko trzeba chcieĂŚ.

Raz jeszcze teÂż jechaÂłem pod prÂąd bo byÂło ciemno nie zauwaÂżyÂłem, Âże za barierkami jest druga jezdnia i wbiÂłem pod prÂąd. ByÂło o tyle ciekawiej, Âże wracaliÂśmy z imprezy i od wyjadu siedziaÂł nam na ogonie radiowĂłz czekali aÂż coÂś siĂŞ stanie i siĂŞ staÂło. FinaÂł 200zÂł czy 250zÂł mandatu 4 punkty i pouczenie, Âże przeglÂąd wyszedÂł 2 miesiÂące wczeÂśniej oraz proÂśba bym porozmawiaÂł z kolegÂą, ktĂłry gÂłoÂśno wyraÂżaÂł swoje zdanie sÂłowami: gdyby nie byÂł psem to bym mu tu dojebaÂł.

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2010-08-30, 20:53   

przeczytaÂłem coÂś na innym forum i rozj... mnie ten tekst wiĂŞc zapodam tu bo szukam tematu gdzie by go wrzuciĂŚ i chyba tu bĂŞdzie odpowiednio

a wiĂŞc gadka z innego forum rozpoczyna sie na temat kolesi co szukajÂą moto dla siebie lub chcÂą sprzedaĂŚ i zasypywani sÂą pytaniami i jak to na tyle ludzi bywa zawsze siĂŞ ktoÂś znajdzie co ci podniesie ciÂśnienie a to wyskoczy z cenÂą a to zapoda taki tekst jak po niÂżej

cytujĂŞ

"ale to co piszecie to jest jeszcze Ch...j. Jak szuka³em motoru na wiosne trafi³em na 954 z allegro no i po przeczytaniu og³oszenia dzwonie do kolesia i pytam o szczegó³y. Wszystko mi fajnie opowiedzia³ i jak pyta³em o przebieg to by³o cos ok 39tys wiec mysle sobie ze jak narazie to ok wiec warto sie wybrac. pojecha³em na miejsce, ogl±dam motor no i w sumie du¿o nie ró¿ni³ sie od opisu telefonicznego i zdjêc poza szczególami ale to nie wa¿ne. Najwa¿niejszy w tej historii jest przebieg. W³±czam zap³on, patrze na zegary a tam 69tys. Pytam kolesia dlaczego przez tel powiedzia³ ¿e ma przejechane 39 tys a on kur....a na to ¿e bardzo czêsto smarowa³ ³añcuch na podstawce i jak sobie policzy³ to w³a¶nie tyle kilometrów motocykl nabi³ stoj±c na podstawce wiêc tego nie wlicza w przebieg.... BRAK S£ÓW I KOMENTARZY!!! MASAKRA!!!

Odpowiedz do tematu