Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Forum Czeladzkiego Moda
Autor Wiadomość
Wydra
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-11, 21:32   

soprano napisał/a:
A ja kończe dywagacje....przeca to Cris miał sie wyżalać ;)

czyli idąc Twoim tokiem rozumowania możemy juz temat zamknąć? :D

soprano 
WIEWIÓRA

Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
Wysłany: 2012-11-11, 21:32   

Wydra, jak najbardziej ;) :D

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2012-11-11, 21:38   

Abaddon napisał/a:
Masz chłopie 45 lat i nie wiesz z jakiego powodu wywaliłem Ci posta
Znaczy, że zaczynasz tracić kontrolę nad sobą...

SMIESZNE ZDJECIA

keyti str. 2 , walek , str.7 , benzin str.10 , ozon str.12 , pocik str.14 ( to tylko kilka przykladow)

ale wtedy jeszcze nie byles modemstratorem

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2012-11-11, 21:39   

Wtedy były inne mniej restrykcyjne zasady............... ;)

Wydra
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-11, 21:42   

Prawo nie działa wstecz , a w niektórych przypadkach powinno, bo juz byśmy żyli spokojniej zajmując sie tylko sb a nie płaczem dziecka :]

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2012-11-11, 21:44   

Brosik napisał/a:
Martwię się co teraz będzie z forum, kolejnego rozłamu nie wytrzymam :(
Zróbcie coś, pogódźcie się, porozmawiajcie... BŁAGAM !! !!!!
To forum to wszystko co nam zostało... ostatni niezdobyty bastion motocyklizmu...

NA WSZELKI WYPADEK, JEŚLI TO MÓJ OSTATNI POST PRZED UPADKIEM... ZAWSZE WAS SZANOWAŁEM ! KOCHAŁEM ! BYLIŚCIE PRZY MNIE GDY MIAŁEM ZŁE CHWILE, POTRAFILIŚCIE PODNIEŚĆ NA DUCHU. WSPÓLNE ŚMIGANIE, ŻARTY, DYSKUSJE... BĘDZIE MI TEGO BARDZO BRAKOWAĆ.

Ar2rm, zawsze Cię szanowałem. Nie gniewaj się o dogryzki... zazdrościłem Ci tego agresywnego stylu jazdy na moto. Twoje przygody jakie nam pokazywałeś na nagraniach motywowały mnie do ostrej pracy nad moimi umiejętnościami. Byłeś moim motocyklowym guru... gdy Ty pozbyłeś się Kawasaki to bańka pękła... też pozbyłem się motocykla. Bez Ciebie to nigdy nie będzie takie samo. Wybacz mi bracie.

LEWA ŁAPKA KU GÓRZE !!

Mimo wszystko nie kpił bym z osoby mojego imiennika gdyż nie leży w dobrym tonie naśmiewanie się z tych, którzy odeszli. Jakby nie patrzeć na temat był jednym z nas a przynajmniej w swoim mniemaniu. W sumie miał wszystko to co potrzebne jest motocykliście bym można go było nazwa prawdziwym motocyklistą: motocykl (fakt może to kawasaki ale to jednak dalej motocykl a jako, że sam taki posiadałem czułem z nim pewną niewytumaczalną więź co spotęgowane było posiadaniam tegoż samego imienia), kask, stosowny uniform, kamerę na baku i login na kilku forach tematycznych. Dodatkowo w przeciwieństwie do większość starał się zgłębić temat od strony technicznej co zawsze chwalę poprzez np. zagłębianie się w skomplikowane prawa fizyki biorące udział w procesach związanych z jazdą a dodatkowo chciał owe porawa fizyki zmienić na naszą kożyść. Lub też dokonywanie pomiarów motocykla za pomocą painta za co wszyscy go wyśmiewaliście. Fakt może jego metoda nie była pozbawiona wad jednak od czegoś zawsze należy zacząć a on jako niewielu odważył się postawić ten pierwszy krok. Co kolwiek byście sobie nie myśleli uwarzam, że jest Kopernikiem naszych czasów mimo, iż jak na razie nie dokonał jeszcze żadnego znaczącego odkrycia ma haryzmę i odwagę godną wspomianego. Dawniej ludzi takich określano mianem pionierów, przodowników dziś w skomercjalizowanym świecie przyjeło się wyśmiewać przez gawieź konsumentów z takich jak on. Styl jego jazdy uwarzam również jest bez znaczenia. Jak wiadomo nie ma już nastu lat i w jego wieku produkcja testosteronu jest na znacznie niższym poziomie rekacje są wydłużone percepcja zupełnie inna niż u osoby w sile wieku co wpływa na zupełnie inne postrzeganie. Poza tym każdy z nas jest zupełnie inny podczas gdy jeden stanie niewzruszony z wyprostowaną głową naprzeciw rozpędzonemu stadu słoni drugi uskoczy widząc przebiegającą mysz krzycząc "sami widzieliście chciała mnie zabić". I czy ten drugi nie jest mądrzejszy? Przecież taka mysz będąca nosicielem wszelkiej bakterii mogła go ugryźć powodując ciężką chorobę czy w konsekwencji nawet śmierć. Godnym pochwały natomiast jest fakt, iż jako jeden z niewielu jeździł bezpiecznie zachowując optymalną odległość nie przejeżdżając nigdy przez kałuże czy tory. I jak widzicie w tym szaleństwie była metoda gdyż jako nieliczny z was w swojej karierze uniknął nieprzyjemnego zawsze wypadku. Również wobec spraw naszego forum nie przeszedł obojętnie gorliwie i bezinteresownie angażując się w próbę ucywilizowania waszej pozbawionej wszelkiej ogłady jak określę ją z dużą dość dozą tolerancji społeczności. Nie bacząc na wszelkie przeciwności i wciąż żucane mu pod nogi kłody parł do przodu do momentu gdy administrator w nie bójmy się nazawć go po imieniu: Michaś podciął mu skrzydła na których szybował naprzeciw złowrogim wiatrom niczym Ikar by jak ten mityczny bochater runąć z kretesem w śmiertelną toń nicości nieukończywszy swojej pdróży. Fakt może często wdawałem sie z nim w spory jednak robiłem to dlatego by motywować go do wzmożonego wysiłku gdyż to człowiek, który nie potrafi stać w miejscu a każdy kolejny problem jest dla niego preteksctem do dalszego działania. Duch prawdziwego motocyklisty nie umiera nigdy i wiem, że kiedyś w najmniej oczekiwanym momencie bedziemy świadkami jego wielkiego powrotu a osobą takim jak Brosik bedzie najzwyczajniej wstyd.
A Twoja postawa Brosik straszliwie mnie zasmuca. Wiedz, że zazdrośc jest jedną z niajmniej zaszczytnych spośród i tak już dość bogatego wachlarza negatywnych przywar cechą. Jesteś młodą pozbawioną szacunku dla wieku osobą i ja to rozumię jednak liczę, że moje słowa skłonią Cię jednak do chwili zadumy i pewnej refleksji owocującej poprawą. Nie wymagam żadnej pokuty czy zadościczynienia a tylko zwykłego słowa "przepraszam" dla Artura. I wierzę... nie I wiem, że dojrzałeś już do tego by odważnie na oczach ogółu słowo to wypowiedzieć tylko nie wiesz jeszcze jak to zrobić wiec szukasz pretkstu w postaci tej pozornej zaczepki. Uważam, że w tym przypadku cel uświeta środki gdyż ten jest szczytny i godny pochwały. Więc skoro masz ku temu tak dobrą okazję zrób to teraz a nazwę Cię moim przyjacielem.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.
Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2012-11-11, 21:44, w całości zmieniany 1 raz  

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2012-11-11, 21:45   

prezesartur, ło matko, że też Ci się tak chce ;o

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-11, 21:47   

:D :D :D :D :D :D :D

prezesartur 

Wysłany: 2012-11-11, 21:53   

soprano napisał/a:
prezesartur, ło matko, że też Ci się tak chce ;o

Nie zwykłem przechodzić obojętnie wobec cudzej krzywdy.

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2012-11-11, 21:55   

prezesartur, gadaniem nic nie pomożesz.... tu trzeba działać więc bierz się do roboty ;)

prezesartur 

Wysłany: 2012-11-11, 21:56   

Słowo silniejsze wszak od miecza jest.

soprano 
WIEWIÓRA

Wysłany: 2012-11-11, 21:57   

prezesartur, taaaaaaaa ;/

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2012-11-11, 22:12   

prezesartur napisał/a:

czytales Konfucjusza , gratuluje. To rzadkosc w dzisiejszych czasach ale tym co czytali przynosi ogromne zyski :)

prezesartur 

Wysłany: 2012-11-11, 22:50   

Cris napisał/a:
prezesartur napisał/a:

czytales Konfucjusza , gratuluje. To rzadkosc w dzisiejszych czasach ale tym co czytali przynosi ogromne zyski :)

Muszę wszystkich zasmucić. Przeczytalem w życiu może z 5 książek wliczając w to "Pies, który jeździł koleją" chociaż nie bo tam przeczytałem kilka pierwszych stron i ostatnią. 2 jakieś dla dzieci o wiweiórce i jelonku, które łącznie nie wiem czy miały 100 stron. 2 o budowie jachtów tyle, że w pierwszej połowa to były schematy i połowę książki o serynych mordercach. Od samego początku nie przeczytałem nawet jednej lektury szkolnej.

Cris 
call me snake...

Wysłany: 2012-11-12, 00:28   

Nie wazne jaka sie ma wiedze , wazne ze sie wie jak z niej korzystac.
Ostatnio zmieniony przez Cris 2012-11-12, 00:29, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu