Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
dziewczyna :P
Autor Wiadomość
malinka 
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2010-12-30, 19:54   

Fredi napisał/a:
Nie robię jaj. Chętnie pomogę. Niejednokrotnie pomagałem w sprawach "sercowych" - podobno potrafie słuchać

Info na PW ;)

No ja tez umie słuchać, oraz innym doradzać, ale w swoim życiu porządku nie umie zrobić :P jak co odezwij się na gg

ozon 

Motocykl: FZ6
Imię: olek
Wysłany: 2010-12-30, 20:11   

fredziu to moj Mistrz :D nie robi jaj pomaga :P

Hornet Turysta.... :D

august 

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-12-30, 21:35   

Na wiosnę wszyscy zajęci są moto.Najgorzej jest wytrzymać w okresie zimowym.Przynajmniej ja tak mam,później to gitara gra,sezon jest człowiek się nie przejmuje takimi pierdołami.

mynton 
aka Los_Kamilos

Motocykl: nie ma i narazie nie będzie
Imię: Kamil
Wysłany: 2010-12-30, 22:58   

august napisał/a:
sezon jest człowiek się nie przejmuje takimi pierdołami.

Chyba nie masz na myśli kobiet??

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-31, 00:58   

jak ma być bez offtopu mała to bez Ja proponuje stary jak świat i sprawdzony sposób weź odkręc tłumik weź go do pracy a wychodząc z pracy walnij nim ja weź za włosy zatargaj do jaskini i dopilnuj żeby nie uciekła a będzie Twoja do końca życia

street_angel 

Motocykl: xxx
Imię: xxx
Wysłany: 2010-12-31, 17:01   

mynton napisał/a:
august napisał/a:
sezon jest człowiek się nie przejmuje takimi pierdołami.

Chyba nie masz na myśli kobiet??

a znajdźcie sobie takie laski, żeby były bardziej zakręcone na punkcie motórów niż wy. Poglądy się zmienią :P

YGH 

Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
Wysłany: 2010-12-31, 17:20   

eee tam baby to zło!

czas zabierają, nie dają odpocząć, wiecznie marudzą, kase z człowieka wysysają, narzekają, są niewierne, nie pozwalają spotykać się z kumplami i zmieniają człowieka! Są gorsze niż nowotwór bo ten człowieka może zeżreć w rok, a kobieta pomału zżera przez całe życie!

Ja już pożegnałem dwóch kumpli ;( niestety kobiety tak z nimi poczyniły, że chłopaki poszli na zmarnowanie :I Niestety nie ma już ich wśród żywych! ...ożenili się.

Najgorsze jest to, że my faceci jesteśmy na tyle głupi, że dokładnie o tym wiemy, a mimo to dajemy się w to wciągnąć ;/
Tak więc póki mogę to trzymam się z dala od bab, a jak tak patrzę na ojca jak musi się męczyć to w życiu się nie zaobrączkuję!

ozon, daj se spokój, lepiej se wziąć taką siedemnache za 35 ojro i masz full serwis ;) ...wtedy koleżanka z pracy Ci przejdzie ;)

malinka 
wolny strzelec

Wysłany: 2010-12-31, 17:25   

YGH napisał/a:
eee tam baby to zło!

czas zabierają, nie dają odpocząć, wiecznie marudzą, kase z człowieka wysysają, narzekają, są niewierne, nie pozwalają spotykać się z kumplami i zmieniają człowieka! Są gorsze niż nowotwór bo ten człowieka może zeżreć w rok, a kobieta pomału zżera przez całe życie!

Ja już pożegnałem dwóch kumpli ;( niestety kobiety tak z nimi poczyniły, że chłopaki poszli na zmarnowanie :I Niestety nie ma już ich wśród żywych! ...ożenili się.

Najgorsze jest to, że my faceci jesteśmy na tyle głupi, że dokładnie o tym wiemy, a mimo to dajemy się w to wciągnąć ;/
Tak więc puki mogę to trzymam się z dala od bab, a jak tak patrzę na ojca jak musi się męczyć to w życiu się nie zaobrączkuję!

ozon, daj se spokój, lepiej se wziąć taką siedemnache za 35 ojro i masz full serwis ;) ...wtedy koleżanka z pracy Ci przejdzie ;)

Chopie zgadzam się z Tobą. Nie tylko babeczki zżerają całe życie chopy też :P a coniektórzy bardziej zazdrośni o motor niż o kumpli.

Po co za 35 ojro wystarczy pójść do Spiża tam wyrwie panne i darmowo będzie miał ;P

YGH 

Wysłany: 2010-12-31, 17:28   

malinka napisał/a:
Po co za 35 ojro wystarczy pójść do Spiża tam wyrwie panne i darmowo będzie miał ;P

baa nie każdy wyrywa ;) niekiedy trzeba płacić za zachcianki ;) a niekiedy jak przyciśnie to nie ma czasu na wyrywanie i trzeba brać od razu :P

p.s. co to ten
malinka napisał/a:
Spiż

i gdzie??

malinka 
wolny strzelec

Wysłany: 2010-12-31, 17:33   

YGH napisał/a:

p.s. co to ten
malinka napisał/a:
Spiż

i gdzie??

A to dyskoteka w Katowicach pełno małolat :p i chętnych dziewczynek na komsumpcje :P ja się czułam jak zakonnica jak tam byłam na dysce i zaczynam omijać wielkim łukiem takie miejsca nie dla mnie to

YGH 

Wysłany: 2010-12-31, 17:37   

malinka napisał/a:
YGH napisał/a:

p.s. co to ten malinka napisał/a:
Spiż

i gdzie??

A to dyskoteka w Katowicach pełno małolat :p i chętnych dziewczynek na komsumpcje ja się czułam jak zakonnica jak tam byłam na dysce i zaczynam omijać wielkim łukiem takie miejsca nie dla mnie to

ee no ja po dyskotekach nie latam, ale jak tak mówisz to może jak bede kiedy w kato to się tam wybiorę :D

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2010-12-31, 17:39   

Widzę malinka że byłaś ale chyba przejazdem koło Spiża :D
Jakim cudem znalazły się tam małolaty skoro na bramce sprawdzają dowody osobiste ?

malinka 
wolny strzelec

Wysłany: 2010-12-31, 17:45   

Brosik napisał/a:
Widzę malinka że byłaś ale chyba przejazdem koło Spiża :D
Jakim cudem znalazły się tam małolaty skoro na bramce sprawdzają dowody osobiste ?

Akurta byłam w średe jak są imprezy studenckie :P mnie się wydały młode te dziołchy i nie na 18 tylko tak dobre 16 no że chyba ja się starzeje :I

YGH 

Wysłany: 2010-12-31, 17:50   

malinka napisał/a:
mnie się wydały młode te dziołchy i nie na 18 tylko tak dobre 16 no że chyba ja się starzeje

oj z tym to trzeba uważać! ja tak ostatnio na koncercie byłem i poznałem takie młode! Mówiły że mają 17 a okazało się 15! No i w konsekwencji tego musiałem głowe jednemu kolesiowi rozwalić! ;o

T_rex 

Motocykl: mam
Imię: Piotr
Wysłany: 2010-12-31, 19:57   

Fredi napisał/a:
Nie pojebały Ci się fora?

A coś się tak napompował, jakby koleś chciał wyrwać kolegę z pracy. :D
Może jest romantykiem ...i nie ma odwagi podejsć i centralnie chwycić za c... .

Ozon już jedna szansa minęła , wystarczyło podejść i spytać " co robi w sylwestra "?
Na drugą szansę musisz poczekać do poniedziałku i jak ci szef coś zleci do roboty to udać łajze co nie daje sobie z tym rady i poprosić ją o pomoc, obojętnie czy rozwiąze problem , czy załapie że udajesz / to nwaet lepiej B) / no to oczywiście w ramach wykazanej checi pomocy , musisz sie zrewanżować i zprosic ja po pracy na ...hm pomidorową / może nawet grochówke / na dworcu :)

Odpowiedz do tematu