|
dziewczyna :P |
| Autor |
Wiadomość |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2010-12-30, 19:54
|
|
|
| Fredi napisał/a: | Nie robię jaj. Chętnie pomogę. Niejednokrotnie pomagałem w sprawach "sercowych" - podobno potrafie słuchać
Info na PW |
No ja tez umie słuchać, oraz innym doradzać, ale w swoim życiu porządku nie umie zrobić jak co odezwij się na gg |
|
|
|
 |
ozon

Motocykl: FZ6
Imię: olek
|
Wysłany: 2010-12-30, 20:11
|
|
|
fredziu to moj Mistrz nie robi jaj pomaga |
_________________ Moto Jest Jak MediaMarkt- Nie Dla Idiotow...
Hornet Turysta.... |
|
|
|
 |
august

Motocykl: zx6r
Imię: Adrian
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 267 Skąd: Oświęcim/Gliwice
|
Wysłany: 2010-12-30, 21:35
|
|
|
| Na wiosnę wszyscy zajęci są moto.Najgorzej jest wytrzymać w okresie zimowym.Przynajmniej ja tak mam,później to gitara gra,sezon jest człowiek się nie przejmuje takimi pierdołami. |
|
|
|
 |
mynton
aka Los_Kamilos

Motocykl: nie ma i narazie nie będzie
Imię: Kamil
Wiek: 40 Dołączył: 13 Gru 2010 Posty: 322 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2010-12-30, 22:58
|
|
|
| august napisał/a: | | sezon jest człowiek się nie przejmuje takimi pierdołami. |
Chyba nie masz na myśli kobiet?? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-12-31, 00:58
|
|
|
| jak ma być bez offtopu mała to bez Ja proponuje stary jak świat i sprawdzony sposób weź odkręc tłumik weź go do pracy a wychodząc z pracy walnij nim ja weź za włosy zatargaj do jaskini i dopilnuj żeby nie uciekła a będzie Twoja do końca życia |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2010-12-31, 17:01
|
|
|
| mynton napisał/a: | | august napisał/a: | | sezon jest człowiek się nie przejmuje takimi pierdołami. |
Chyba nie masz na myśli kobiet?? |
a znajdźcie sobie takie laski, żeby były bardziej zakręcone na punkcie motórów niż wy. Poglądy się zmienią |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2010-12-31, 17:20
|
|
|
eee tam baby to zło!
czas zabierają, nie dają odpocząć, wiecznie marudzą, kase z człowieka wysysają, narzekają, są niewierne, nie pozwalają spotykać się z kumplami i zmieniają człowieka! Są gorsze niż nowotwór bo ten człowieka może zeżreć w rok, a kobieta pomału zżera przez całe życie!
Ja już pożegnałem dwóch kumpli niestety kobiety tak z nimi poczyniły, że chłopaki poszli na zmarnowanie Niestety nie ma już ich wśród żywych! ...ożenili się.
Najgorsze jest to, że my faceci jesteśmy na tyle głupi, że dokładnie o tym wiemy, a mimo to dajemy się w to wciągnąć
Tak więc póki mogę to trzymam się z dala od bab, a jak tak patrzę na ojca jak musi się męczyć to w życiu się nie zaobrączkuję!
ozon, daj se spokój, lepiej se wziąć taką siedemnache za 35 ojro i masz full serwis ...wtedy koleżanka z pracy Ci przejdzie |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2010-12-31, 17:25
|
|
|
| YGH napisał/a: | eee tam baby to zło!
czas zabierają, nie dają odpocząć, wiecznie marudzą, kase z człowieka wysysają, narzekają, są niewierne, nie pozwalają spotykać się z kumplami i zmieniają człowieka! Są gorsze niż nowotwór bo ten człowieka może zeżreć w rok, a kobieta pomału zżera przez całe życie!
Ja już pożegnałem dwóch kumpli niestety kobiety tak z nimi poczyniły, że chłopaki poszli na zmarnowanie Niestety nie ma już ich wśród żywych! ...ożenili się.
Najgorsze jest to, że my faceci jesteśmy na tyle głupi, że dokładnie o tym wiemy, a mimo to dajemy się w to wciągnąć
Tak więc puki mogę to trzymam się z dala od bab, a jak tak patrzę na ojca jak musi się męczyć to w życiu się nie zaobrączkuję!
ozon, daj se spokój, lepiej se wziąć taką siedemnache za 35 ojro i masz full serwis ...wtedy koleżanka z pracy Ci przejdzie |
Chopie zgadzam się z Tobą. Nie tylko babeczki zżerają całe życie chopy też a coniektórzy bardziej zazdrośni o motor niż o kumpli.
Po co za 35 ojro wystarczy pójść do Spiża tam wyrwie panne i darmowo będzie miał ;P |
|
|
|
 |
YGH
|
Wysłany: 2010-12-31, 17:28
|
|
|
| malinka napisał/a: | | Po co za 35 ojro wystarczy pójść do Spiża tam wyrwie panne i darmowo będzie miał ;P |
baa nie każdy wyrywa niekiedy trzeba płacić za zachcianki a niekiedy jak przyciśnie to nie ma czasu na wyrywanie i trzeba brać od razu
p.s. co to ten
i gdzie?? |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2010-12-31, 17:33
|
|
|
| YGH napisał/a: |
p.s. co to ten
i gdzie?? |
A to dyskoteka w Katowicach pełno małolat :p i chętnych dziewczynek na komsumpcje ja się czułam jak zakonnica jak tam byłam na dysce i zaczynam omijać wielkim łukiem takie miejsca nie dla mnie to |
|
|
|
 |
YGH
|
Wysłany: 2010-12-31, 17:37
|
|
|
| malinka napisał/a: | YGH napisał/a:
p.s. co to ten malinka napisał/a:
Spiż
i gdzie??
A to dyskoteka w Katowicach pełno małolat :p i chętnych dziewczynek na komsumpcje ja się czułam jak zakonnica jak tam byłam na dysce i zaczynam omijać wielkim łukiem takie miejsca nie dla mnie to |
ee no ja po dyskotekach nie latam, ale jak tak mówisz to może jak bede kiedy w kato to się tam wybiorę |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-12-31, 17:39
|
|
|
Widzę malinka że byłaś ale chyba przejazdem koło Spiża
Jakim cudem znalazły się tam małolaty skoro na bramce sprawdzają dowody osobiste ? |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

|
Wysłany: 2010-12-31, 17:45
|
|
|
| Brosik napisał/a: | Widzę malinka że byłaś ale chyba przejazdem koło Spiża
Jakim cudem znalazły się tam małolaty skoro na bramce sprawdzają dowody osobiste ? |
Akurta byłam w średe jak są imprezy studenckie mnie się wydały młode te dziołchy i nie na 18 tylko tak dobre 16 no że chyba ja się starzeje |
|
|
|
 |
YGH
|
Wysłany: 2010-12-31, 17:50
|
|
|
| malinka napisał/a: | | mnie się wydały młode te dziołchy i nie na 18 tylko tak dobre 16 no że chyba ja się starzeje |
oj z tym to trzeba uważać! ja tak ostatnio na koncercie byłem i poznałem takie młode! Mówiły że mają 17 a okazało się 15! No i w konsekwencji tego musiałem głowe jednemu kolesiowi rozwalić! |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2010-12-31, 19:57
|
|
|
| Fredi napisał/a: | | Nie pojebały Ci się fora? |
A coś się tak napompował, jakby koleś chciał wyrwać kolegę z pracy.
Może jest romantykiem ...i nie ma odwagi podejsć i centralnie chwycić za c... .
Ozon już jedna szansa minęła , wystarczyło podejść i spytać " co robi w sylwestra "?
Na drugą szansę musisz poczekać do poniedziałku i jak ci szef coś zleci do roboty to udać łajze co nie daje sobie z tym rady i poprosić ją o pomoc, obojętnie czy rozwiąze problem , czy załapie że udajesz / to nwaet lepiej / no to oczywiście w ramach wykazanej checi pomocy , musisz sie zrewanżować i zprosic ja po pracy na ...hm pomidorową / może nawet grochówke / na dworcu |
|
|
|
 |
|
|