|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Dział matrymonialny, podrywy, ustawki i inne miziania... |
| Autor |
Wiadomość |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-09-13, 18:07
|
|
|
pokaż te cacko lepiej chyba, że jest ono tworem Twojej chorej wyobraźni tak samo jak Twoje cyt. "mnie chodzi dupczenie po domu'' |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-09-13, 20:18
|
|
|
| malinka napisał/a: | | brutus333 napisał/a: |
Do Olkusza???? Ale przecież tam nic nie ma. Rozkopany rynek i totalna kicha. Do 15-ego mam urlop, jutro może skończę kopać rowy na podwórku więc się jakoś zgadulimy |
A tam nie ma przesada, a co chcesz mnie nocować w piatek chce wracać do domu |
Jest u mnie wolne miejsce, z noclegiem problemu nie ma. A zawsze miło by było z kimś pogadać, bo samemu to niekoniecznie się fajnie konwersacje prowadzi. |
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
brutus333
brutus333

Motocykl: Japanese :-)
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2011-09-13, 20:23
|
|
|
| street_angel napisał/a: | na razie jestem uziemiona, przegląd Jolce stukną Łazy muszą sobie poczekać
to może najpierw prezes niech napiszę jakie lubi: czarne, mulatki, białe, blondynki, szatynki, brunetki, rude, grube, szczupłe, "w sam raz", i jak -> u góry, na dole, na stojąco, na krześle, w windzie, na biurku szefa, na moto, w samochodzie, brutalnie, delikatnie, "tak i tak" ...
to może jakaś kandydatka się znajdzie |
Tu sex pogotowie:
Chcesz normalnie - wciśnij 1
Chcesz od tyłu - wciśnij 2
Chcesz na stojaka - wciśnij 3
Chcesz wszystko na raz - wybierz mój numer
|
_________________ Bóg, Honor, Motocykl. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-13, 21:22
|
|
|
| Froyd przyhamuj tą swoją kulawą bajerę bo zaczynasz przeginać powoli. Wpadłeś tu ni z gruchy ni z pietruchy myślałeś, że zrobisz furorę nie wyszło to teraz sfrustrowany zaczynasz przyczepiać się do wszystkich po kolei i to w arogancki i prostacki sposób. Obrażaj sobie kolegów ze wsi o ile sobie na to pozwolą. Zachowujesz się jakbyś krowie przypadkiem wypadł spod ogona a ona CI na głowie stanęła. Jak do tej pory tylko 2 osoby wsławiły się takim samym poziomem na jakim prowadzisz z innymi użytkownikami wymianę zdań jednym była córa Koryntu drugiego przemilczę. Jesteś przykładem na to, że inteligencji nie da się udawać. Wydaje Ci się, że jesteś wielce kumaty a jesteś prostak i do tego rasista jak się wczoraj okazało. Zmień wiek z 25 na 15 bo chyba się klawisz pomylił przy wypełnianiu formularza rejestracyjnego. |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2011-09-13, 21:42
|
|
|
Ło matko i tu też się kłócą...........masakra jakaś |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-13, 21:46
|
|
|
| Nie kłócą się sopranówka tylko minimum kultury niektórzy skoro nie mają nabytej ani wrodzonej mogli by chociaż spróbować udawać. Wiek do pewnych zachowań jednak zobowiązuje tym bardziej kiedy ktoś struga wielkiego angielskiego lorda. |
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-09-13, 21:55
|
|
|
| No wiesz ja to rozumiem powiedzmy ale co dział to "awaria" |
|
|
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-13, 21:57
|
|
|
| soprano napisał/a: | | ale co dział to "awaria" |
to fakt, a pisza mi ze mam przywyknac |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:00
|
|
|
| Toffik do tego, że ludzie mają różne poglądy i nie ma wszędzie zgody trzeba przywyknąć ale nie do chamstwa a to duża różnica. |
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:02
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Toffik do tego, że ludzie mają różne poglądy i nie ma wszędzie zgody trzeba przywyknąć ale nie do chamstwa a to duża różnica. |
spoko, tez mam swoje poglady |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:09
|
|
|
No tak i zamiast miziania będzie ustawka |
|
|
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:21
|
|
|
koguty ale wolal bym ustawke z dziolszka |
|
|
|
 |
Hans [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:25
|
|
|
a jak dla mnie ,żadna nie jest godna zainteresowania ,tak wracając to tematu |
|
|
|
 |
froyd
Motocykl: Suzuki GSX-R10
Imię: seba
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:29
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Froyd przyhamuj tą swoją kulawą bajerę bo zaczynasz przeginać powoli. Wpadłeś tu ni z gruchy ni z pietruchy myślałeś, że zrobisz furorę nie wyszło to teraz sfrustrowany zaczynasz przyczepiać się do wszystkich po kolei i to w arogancki i prostacki sposób. Obrażaj sobie kolegów ze wsi o ile sobie na to pozwolą. Zachowujesz się jakbyś krowie przypadkiem wypadł spod ogona a ona CI na głowie stanęła. Jak do tej pory tylko 2 osoby wsławiły się takim samym poziomem na jakim prowadzisz z innymi użytkownikami wymianę zdań jednym była córa Koryntu drugiego przemilczę. Jesteś przykładem na to, że inteligencji nie da się udawać. Wydaje Ci się, że jesteś wielce kumaty a jesteś prostak i do tego rasista jak się wczoraj okazało. Zmień wiek z 25 na 15 bo chyba się klawisz pomylił przy wypełnianiu formularza rejestracyjnego. |
powiedz mi do kogo ja się przyczepiam? co Ty chłopie w ogóle gadasz? jaki ja sfrustrowany jestem? czym? chyba tym,że jestem na jednym forum z kimś kto lubi zaczepiać na pw i prowokować.Krowie spod ogona to może Ty wypadłeś ,ale na pewno nie ja.Co do kulawej bajery to Ty jesteś przodownikiem bo w każdym temacie szukasz zaczepki.To właśnie Ty udajesz Bóg wie kogo a jesteś zwykłym prostakiem.A o moją wymianę zdań z innymi użytkownikami się nie martw.Fakt trafiło się 3 idiotów i te rozmowy nie były na poziomie,ale z resztą forumowiczów mam dobry kontakt.Więc nie martw się i poluzuj gumkę w majtkach bo Ci rozum uciska. |
_________________ lewa w górę |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
|
Wysłany: 2011-09-13, 22:34
|
|
|
Hans, no pięknie pojechałes po bandzie, pięęęęknie!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |