|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Doskonalenie techniki kierowania samochodem |
| Autor |
Wiadomość |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-11-19, 12:41 Doskonalenie techniki kierowania samochodem
|
|
|
Wiem, że Forum jest motocyklowe, ale skoro nadchodzi zima, normalnym jest, że nasze motocykle pójdą na ten czas w odstawkę, a my przesiądziemy się do puszek.
Nie wiem jak Wy, ale ja mam świadomość braku swoich umiejętności w prowadzeniu samochodu (już słyszę oburzenia - ty instruktorem ). Zdaję sobie sprawę, że nadchodząca zima przyniesie śliskie drogi, niewiadome zachowania innych użytkowników.
Niedawno spotkałem ludzi, którzy prowadzą takie szkolenie na płycie lotniska Muchowiec. Niestety, sam na to szkolenie załapać się nie mogłem. Dogadałem się jednak, że jeśli uda się zorganizować grupę 15 osób, chcących nabyć troszkę nowych umiejętności, przekonać się o swoich brakach (każdy je ma, ja też ) to takie szkolenie nam zorganizują. Koszt szkolenia to 150-200 zeta, warunek, własny samochód i oczywiście prawko kat "B".
Proponuję stworzyć listę, na której będziemy się dopisywać.
1. Pure_Evil |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-11-19, 12:44
|
|
|
| co na takim szkoleniu jest ? jak to wygląda, ile trwa, czy są też troleje ? |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-11-19, 12:53
|
|
|
troleje na własnych autach raczej odpadają ze względu na inny rozstaw śrub mocujących koła ( opcja wózka pod koła ale nie widziałem). Test łosia, jazda w slalomie, kilka innych rzeczy. Niestety nie miałem czasu na dokładne przyjrzenie się, bo akurat sam szkoliłem na L.
Chyba, że ktoś będący w temacie L dysponuje sporym placem i wtedy możemy się jakoś między sobą dogadać na taką zabawę... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-11-19, 15:18
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | | co na takim szkoleniu jest ? jak to wygląda, ile trwa, czy są też troleje ? |
Niestety trolejbusy znajdziesz dopiero w Tychach. |
|
|
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2010-11-19, 15:38
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | troleje na własnych autach raczej odpadają ze względu na inny rozstaw śrub mocujących koła |
...oraz ze względu na rodzaj napędu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |