|
Dawid Katowice Chciałbym wypożyczyć ściganta 600+ 2006+ |
| Autor |
Wiadomość |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:11
|
|
|
| street_angel napisał/a: | oj prezes, prezes ... czepiasz się szczegółów
szczupłe = wieszaki
normalne = mają tyłek |
Jeśli tak to mierzymy, to wolę normalne |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:21
|
|
|
To ja chyba jednak wolę wieszaki. |
|
 |
Toffik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:24
|
|
|
hehehee, dobre to ja tez wole wieszaki |
|
|
|
 |
cybek1984

Motocykl: R1
Imię: Adrian
Wiek: 42 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 290 Skąd: Tychy, Kraków
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:25
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | Obrazek
To ja chyba jednak wolę wieszaki. |
nie bita ? i przebieg niecofany ? |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:32
|
|
|
| Taka to nie musi nawet protektorów zakładać. |
|
 |
bl1zard
Motocykl: brak!
Imię: mama
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:35
|
|
|
| ElectroOne napisał/a: | Wypożycze Ci swojego. Strasznie zapierdala. Wypłacasz mi 30000 a ja po jeździe oddaję Ci 25000. Pasuje? |
czekam na poważne oferty a nie jak ten kretyn tutaj. i nie piszcie głupot - w dupie mam wasze zdanie, tylko poważne oferty mnie interesują. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:38
|
|
|
| To najpierw wstaw foto swojej gęby i skan prawa jazdy żeby było wiadomo z kim ma się do czynienia to może ktoś się odezwie bo jak na razie to możesz być szympansem bez uprawnień na rower a takiego każdy zlewa. |
|
 |
bl1zard
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:42
|
|
|
| mam prawko. nie piszcie idioci proszę. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:50
|
|
|
| bl1zard napisał/a: | | mam prawko. nie piszcie idioci proszę. |
Czy ty chłopaku nie zauważasz swojej kompromitacji
Weź ty lepiej pogadaj z miejscowym proboszczem o swojej przypadłości i nie ubliżaj normalnym ludziom na forum... |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-09, 22:51
|
|
|
My idioci a jakim dopiero mózgiem trzeba być żeby rzucić taką propozycję. Jakbyś miał prawko to pewnie byś był choć trochę obyty w tym środowisku a jakbyś był w nim obyty to wiedział byś, że typowi rzucającemu tego typu propozycje każdy każe się pierdolnąć w łeb popatrzy z politowaniem i uśmiechnie się odchodząc.
Chciałbyś wypożyczyć ściganta a ja chciałbym trafić szóstkę w totolotka. Podejrzewam, że jednak ja mam większe szanse.
Kretyn czekający na poważne oferty.
Na bank prowokacja bo po primo nikt nie wpadł by na tak durny pomysł po secundo prowokator dobrze wie, że na tego typu kretynach o ile w ogóle się trafiają zawsze wiesza się psy. No chyba, że rzeczywiście jakiś dresio się tu zawieruszył ale w to akurat szczerze wątpię.
A teraz przyznać się którego się żarty trzymają.
| Abaddon napisał/a: | | Weź ty lepiej pogadaj z miejscowym proboszczem o swojej przypadłości i nie ubliżaj normalnym ludziom na forum... |
Spokojnie być może mówił do mnie. |
|
 |
bl1zard
|
Wysłany: 2011-07-09, 23:07
|
|
|
| mnie nie interesuje wasze zdanie na ten temat. Tylko w łomży można dostać normalny motorek! za 600zł przywiozą za kolejne 600 odwiozą i kolejne 300 za dobe jeżdzenia. A ja szukam kogos kto mi da motorek na 5-7h. dla nie których to może 2 połówka, a dla mnie ładny środek transportu. i nie wypowiadajcie sie w imieniu wszystkich motocyklistów. NIE INTERESUJE MNIE WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT!!! pozdrawiam |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-09, 23:15
|
|
|
| Po co się idiotów prosić? Do wyboru do koloru: URL |
|
 |
benek

Motocykl: SUZUKI GSX1300R
Imię: Beniamin
|
Wysłany: 2011-07-09, 23:16
|
|
|
| Ja Cie prosze Co ty gadasz? A suzuki GSX1300R moze byc nie za wiele na umiejetnosci? |
_________________ STOWARZYSZENIE MOTOCYKLOWE
TIGER RIDERS CHORZÓW |
|
|
|
 |
bl1zard
|
Wysłany: 2011-07-09, 23:16
|
|
|
| aha i jeszcze a propo mojego głupiego pomysłu... Ten kto pierwszy zrobi profesjonalna wypożyczalnie w południowej PL bedzie ładnie urobiony. Bo są same motorki za 5zł i kible na ktore sie nie da patrzeć. zadzwońcie sobie do łomży i popytajcie jaki tam mają ruch. motorek, popracuje 1 miesiąc i masz 9000, leasing takiego moplika 1000-2000 zależy na ile rat. i nie masz konkurencji. pozdrawiam |
|
|
|
 |
prezesartur
|
Wysłany: 2011-07-09, 23:21
|
|
|
| + ubezpieczenia w ciul większe od normalnych + serwis po paprochach + oszuści itd itp. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Skoro już masz złoty pomysł na biznes to działaj będziesz miał maszyn na każdy dzień nie będziesz się musiał po forach pytać a i ustawisz się nielicho. |
|
 |
|
|