|
Czy moge założyć temat o wypadzie do Pszczyny?? |
| Czy moge założyć taki temat?? Gdyż jestem jednostką i nie moge sam decydować. |
| TAK!! :) |
|
30% |
[ 7 ] |
| NIE!! :( |
|
69% |
[ 16 ] |
|
| Głosowań: 23 |
| Wszystkich Głosów: 23 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-03-27, 19:31
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | Michał, widzisz różnicę między Pszczyną, a gejem |
W Pszczynę można wjechać bez obawy, że zostanie się napiętnowanym przez społeczeństwo jeśli ktoś się o tym dowie. |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 19:33
|
|
|
| nie karmić trolla |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 20:36
|
|
|
| zeno napisał/a: | | nie karmić trolla | przypomniałeś mi
 |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2012-03-27, 20:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 21:35
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: |
Czy lubie Pising hmmm nie wiem czy to sie kwalifikuje do OSTRZEZENIA
Ty za to lubisz inne wydzieliny o bialym zabarwieniu łykać litrami, oczywiscie drogi modzie i adminie chodzi mi o mleko z kartonu |
Jeśli chodzi o mleko, OK... byle nie posuwać się dalej, a tak poważnie- załóżcie sobie temat w "Rzeźni"- "Michał vs Magik" i obrzucajcie się gnojem do woli, bo nie wierzę, że uwielbiacie to robić publicznie. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 21:59
|
|
|
| Jabbadon ja do rzeźni nie zagladam bo poziom panujacy tam jest zatrważająco niski Pozatym ja pisze grzecznie i kulturalnie a ze on ciepie błotem na prawo i lewo to nie moja wina Poprostu wywleka swój intelekt na widok publiczny to skoro go widze to wypowiadam swąja opinie o nim Mam nadzieje że to widzisz Jabbi |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:03
|
|
|
| magik, sami udowodnicie komu pierwszemu puszczą nerwy. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:11
|
|
|
nie nie możesz założyć kolejnego beznadziejnego tematu.Może zapytaj o olej do frytek czy olej do hydrauliki będzie lepszy ? ....do czyszczenia butów ?
czy lepiej wyprzedzać wszystkie moto w kolumnie czy może tylko dwa ?
Może czy seks po misjonarsku czy on the beach ?
Jak nie o kolegach gejach to o tym czy lubisz skarpety motocyklowe.A może czy 2 gary są mocniejsze niż 4 gary ?
Mistrzowie syfu na forum. |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
| Ostatnio zmieniony przez swistak 2012-03-27, 22:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:18
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | magik, sami udowodnicie komu pierwszemu puszczą nerwy. | wiesz dobrze ze ja mam cierpliwość z resztą sam się ze mna mierzyłeś wiec powinieneś to najlepiej wiedzieć |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:19
|
|
|
| Eeee... kiedy?? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:21
|
|
|
| swistak napisał/a: | nie nie możesz założyć kolejnego beznadziejnego tematu.Może zapytaj o olej do frytek czy olej do hydrauliki będzie lepszy ? ....do czyszczenia butów ?
czy lepiej wyprzedzać wszystkie moto w kolumnie czy może tylko dwa ?
Może czy seks po misjonarsku czy on the beach ?
Jak nie o kolegach gejach to o tym czy lubisz skarpety motocyklowe.A może czy 2 gary są mocniejsze niż 4 gary ?
Mistrzowie syfu na forum. | pozwole sobie zacytować tą jakże emocjonalna i trafna wypowiedz i polecic ją Tobie Michałku Byś ja wnikliwie przeczytał ze ZROZUMIENIEM !!! |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:22
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Eeee... kiedy?? | a zapomniałes ksiązkę zyczen i zazalen albo kulture na forum ...... chyba były takie tematy |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-27, 22:27
|
|
|
| Było, było... i nadal jest. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-28, 14:35
|
|
|
| Michal87sc napisał/a: | | hehe magik tobie puszcza, ale zwieracze | od kiedy to jesteś lekarzem
Ty lepiej pilnuj swoich 4 liter zwieraczy i odbytnicy bo te twoje zabawy nadwyrężają te elementy ciała ludzkiego |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2012-03-28, 14:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kirk25

Motocykl: Suzuki GSF 600
Imię: Marcin
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|