|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
CZY KTOŚ NA FORUM JEST RATOWNIKIEM MEDYCZNYM!!?? |
| Autor |
Wiadomość |
bongorno
Motocykl: CBR1100XX
Imię: Arkadiusz
|
Wysłany: 2012-09-23, 14:53
|
|
|
| Krótko jestem na tym forum , wiem co to luz w wypowiedzi itd . ale Abb wykonuję kawał dobrej roboty i praktycznie czepianie się go ze pełni swoja funkcje jest co najmniej irytujące tyle offtopu w tym temacie . Mam takie uprawnienia w UK , pewnie przepisy tak jak w wielu sprawach sa inne ale służę informacją i wiedzą z chęcią się podzielę. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-23, 20:30
|
|
|
| bongorno napisał/a: | | Krótko jestem na tym forum |
sorry Panie Arkadiusz, ale tutaj powineneś przerwać swojego posta bo dalej jest bez sensu |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-09-23, 21:20
|
|
|
| bongorno napisał/a: | | Krótko jestem na tym forum |
I oby nie za długo. |
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-09-23, 21:24
|
|
|
kupił od rzeczonego pewnie xx to i go broni
a co do ratownika - gadaj z Soprano, do ich imprez zazwyczaj jeden na moto przyjezdza, napewno ma z nim kontakt, Yogi pewnie też. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
bongorno
Motocykl: CBR1100XX
Imię: Arkadiusz
|
Wysłany: 2012-09-24, 12:08
|
|
|
| emil napisał/a: | kupił od rzeczonego pewnie xx to i go broni |
Nie wiedzałem ze on w UK mieszka.......... |
|
|
|
 |
Largo
Laluś - Czaruś

Motocykl: Virusia & Halynka
Imię: Bartek
|
Wysłany: 2012-09-24, 13:21
|
|
|
| emil napisał/a: | kupił od rzeczonego pewnie xx to i go broni |
XX od Abiego kupił Fala są o tym na forum nawet 2 tematy - jak nie wiesz to nie wypisuj głupot.
| emil napisał/a: | | a co do ratownika - gadaj z Soprano, do ich imprez zazwyczaj jeden na moto przyjezdza, napewno ma z nim kontakt, Yogi pewnie też. |
| Largo napisał/a: | Michal87sc, a nie łatwiej podjechać jutro na parking CH
Dąbrówka?? - tyle sie na forum o tym trąbi a ty zakładasz temat
http://forum.motocyklisto...012r-vt5913.htm
Będzie tam nasz zaprzyjaźniony ratownik Darek - daje Ci gwarancje, że odpowie na każde (normalne) pytanie, dodatkowo jeszcze Cie przeszkoli z udzielania Pierwszej pomocy |
emilku bardzo ja Ciebie proszę czytaj wcześniej temat w którym się wypowiadasz
| soprano napisał/a: | Largo, Michal87sc, nie przyjedzie bo się nas boi |
A gdybyś Michałku zechciał kiedyś odwiedzić jedną z akcji/imprez DU -SERDECZNIE ZAPRASZAMY To pamiętaj, że kiedyś obraziłeś na forum Ewę i kilka osób współpracujących ze Stowarzyszeniem - i wypadało by ich przeprosić, tak przy okazji chciałbym Ci przypomnieć - bo o takich sprawach szybko sie zapomina.
I nie płacz, że w twoim temacie robi sie OFF - tak jest i będzie zawsze w twoich tematach - Dlaczego?? to już wynika w definicji.
| zeno napisał/a: | bongorno napisał/a:
Krótko jestem na tym forum
sorry Panie Arkadiusz, ale tutaj powineneś przerwać swojego posta bo dalej jest bez sensu |
Dlaczego jest bez sensu?? bo sie nie zgadza z twoją ideologią?? bongorno, ma takie same prawo do wypowiedzi i w przeciwieństwie do Ciebie nie wypisuje głupich postów.
| prezesartur napisał/a: | bongorno napisał/a:
Krótko jestem na tym forum
I oby nie za długo. |
A ty Arturku możesz w jakiś sposób uzasadnić tę głupotę?? dlaczego nie chcesz ale kolega był z nami na forum??
W pełni popieram dobrą robotę Abiego - właśnie jak ten pasek u emila był dłuższy to na forum było tak jakoś przyjemniej - Abi zrób coś z tym |
_________________ "Speeding. No one thinks big of you"
"Si vis pacem para bellum" |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-24, 13:49
|
|
|
| Widzę, że temat się wyczerpał... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |