|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Astmatycy na paraolimpiade kuuuu...........a |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-03-03, 10:07
|
|
|
|
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-03-03, 19:36
|
|
|
 |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2011-03-07, 07:38
|
|
|
http://sport.onet.pl/zimo...,wiadomosc.html
- Cały zespół się cieszy. A wyjeżdżamy z Oslo jak najszybciej, żeby epidemii astmy nie złapać - mówi "Przeglądowi Sportowemu" Aleksander Wierietielny.
Przegląd Sportowy: Mistrzostwa świata zamknięte. Gratulujemy panu i Justynie Kowalczyk trzech zdobytych w Oslo medali.
Aleksander Wierietielny: Dziękuję. Dobrze, że już koniec. Podsumuję to tak: trzy sezony po kolei zdobywamy po trzy medale, różnych kolorów. Justyna ma już dwa pełne krążków mistrzostw świata w biegach indywidualnych. Zdobywamy Kryształowe Kule, złoto i inne medale olimpijskie. Chyba niezły dorobek, prawda? Cały zespół się cieszy. A wyjeżdżamy jak najszybciej, żeby epidemii astmy nie złapać.
PS: Epidemia szalała na trasach.
Szalała, szalała. Pytają, czy zaskoczyła mnie wygrana Johaug. A mnie bardziej zaskoczyło, że cztery Norweżki były w pierwszej szóstce. Patrząc na wyniki, wygląda jakby trenowały Norweżki, jedna Polka i Szwedka Charlotte Kalla. Reszta - słabiutkie zawodniczki. To zdumiewające. |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-07, 09:41
|
|
|
czytałem też, że astmę ma Maja Włoszczowska i większość naszych pływaków, zainteresujcie się kto z naszych lekkoatletów nie bierze, szczególnie biegacze ...
zamiast narzekać na Norwegów pomyślcie, że my tez nie jesteśmy czyści i jestem na 100% pewny, że gdyby to Kowalczyk miała astmę i dopalacz w dupie to cieszylibyście się ze zwycięstwa tak samo jak Norwegowie z Bjoergen.
Kliczko, wielki mistrz odwołał właśnie druga walkę o mistrzostwo świata, bo ma kontuzje pleców chyba czy mięśni brzucha? kto to wie i tak wszyscy się smieją, bo wiadomo że chodzi o kolejną walkę z D.Haye do której musi się przygotować... Kasa rządzi!!! kto tego nie pojmuje i dalej 'niezdrowo' się podnieca wynikami sportowymi ten jest naiwny jak dziecko. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-03-07, 09:43
|
|
|
Bjorgen do lekarza:
- nie będę wiecej łykała tych tabletek.
- Dlaczego?
- Bo po nich rosą mi włosy.
- Gdzie, na piersiach?
- Nie, na jajach. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |