|
Znani Polscy Motocykliści |
| Autor |
Wiadomość |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-02-17, 20:57
|
|
|
| Miki72 napisał/a: | | mg1989sos napisał/a: | | DragstaR1, kolejny raz proszę o zmianę podpisu |
co jest teraz na cenzurowanym? marudy, baby czy ciąża jest już wulgarna?
|
raczej to co było wcześniej w podpisie |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
|
Wysłany: 2012-02-17, 20:59
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | | Miki72 napisał/a: | | mg1989sos napisał/a: | | DragstaR1, kolejny raz proszę o zmianę podpisu |
co jest teraz na cenzurowanym? marudy, baby czy ciąża jest już wulgarna?
|
raczej to co było wcześniej w podpisie |
a to sorry, a co było bo chciałbym zmienić podpis.... |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Miki72 2012-02-17, 20:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-17, 20:59
|
|
|
a powinien się Pan zapoznać , Panie Piotrze z lekturą o Panu Andrzeju Raptownym. naprawdę jest o czym poczytać, jest do kogo się porównać i nawet hihi jest się z czego pośmiać, czytając lekturę na przykład przy kominku w zimowy wieczór. Pan Andrzej Raptowny miał lub ma (bo nigdy nie odnaleziono jego BMW) bardzo barwny życiorys, mogący posłużyć za kanwę niejednego filmu przygodowego, że nie wspomnę o serialu.
również pozdrawiam serdecznie
p.s. czy mogę prosić o niespamowanie w tym temacie |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-02-17, 21:08
|
|
|
| Dziękuję za nakreślenie obrazu. Zaciekawiło mnie to i poczytam na ten temat. |
_________________ srad- im szybciej jedziesz tym szybciej jedziesz |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
|
Wysłany: 2012-02-17, 21:10
|
|
|
| zeno napisał/a: | p.s. czy mogę prosić o niespamowanie w tym temacie |
a proszę bardzo
Ania Jackowska
http://www.aniajackowska.pl/ |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-17, 21:15
|
|
|
| PiotRR napisał/a: | | Dziękuję za nakreślenie obrazu. Zaciekawiło mnie to i poczytam na ten temat. |
Cała przyjemność po mojej stronie.
Polecam również bardzo ciekawą stronę http://starnews.pl/galery...na_motocyklach/ , gdzie znajdziemy wiele bardzo ciekawych i ciekawych zdjęć i opisów ciekawych osób
też pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gulliver

Motocykl: Yamaha XJR
Imię: Piotrek
Wiek: 36 Dołączył: 29 Lis 2010 Posty: 68 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2012-02-18, 10:38
|
|
|
| Witold Rychter. Napisał -podobno świetną- książkę "Moje dwa i cztery kółka" której ciągle zapominam przeczytać. |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
|
|
|
|
 |
cilip75
Motocykl: SUZUKI DL650
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-02-19, 22:26
|
|
|
| Jak to nie ma polskich slaw a Jancarz, Woryna ,Szczakiel i jeszcze paru by sie znalazlo.Jagby zapytac na ulicy na pewno ktos by ich znał |
|
|
|
 |
Piotr Dudek

Motocykl: CB250K0
Wiek: 75 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 167 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2012-02-19, 23:27
|
|
|
| zmarły w ubiegłym roku pionier wyścigów motocyklowych Krzysztof Brun, Ryszard Mankiewicz a ze znanych żużlowców Alfred Smoczyk, Rudolf Breslauer pierwsze mistrzostwa Mysłowic na żużlu w klasie 500cc 7 sierpnia 1932, Edward Langer, Czesław Gębala, Franciszek Kępka, Józef Docha |
_________________ spec. HONDA , DUCATI
503 655 706
VC-1978 MC |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
|
|
|
 |
janoshm [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-20, 20:57
|
|
|
Jestem pod wrażeniem strony o Raniszewskim jak widać jeszcze została odrobina patriotyczniej wiary w ten kraj no i Chopin w tle |
|
|
|
 |
tomcio68
Motocykl: Honda Shadow 1100
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-02-21, 07:39
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Piotr "Gulczas" Gulczyński. | Toś teraz poleciał. Czym się ten ćwok wsławił, debilizmem w telewizji czy jakimiś osiągnięciami motocyklowymi ? |
_________________ kiedyś coś tu będzie |
|
|
|
 |
DragstaR1
Motocykl: Pegaz
Imię: Wredny Matkojebca
|
Wysłany: 2012-02-21, 11:29
|
|
|
| tomcio68 napisał/a: | | Brosik napisał/a: | | Piotr "Gulczas" Gulczyński. | Toś teraz poleciał. Czym się ten ćwok wsławił, debilizmem w telewizji czy jakimiś osiągnięciami motocyklowymi ? |
Tomcio odrobinę więcej dystansu do tego co tu się pisze i może tez więcej dystansu do samego siebie a zobaczysz ,że dobry humor nie boli. Inaczej zesrasz się kiedyś od tej powagi. Pozdro. |
_________________ byndzin, czeladz,sosnowiec, dombrowa tam sie dziecku urywo gowa! |
|
|
|
 |
tomcio68
Motocykl: Honda Shadow 1100
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-02-21, 13:15
|
|
|
| DragstaR1 napisał/a: | | Tomcio odrobinę więcej dystansu do tego co tu się pisze i może tez więcej dystansu do samego siebie a zobaczysz ,że dobry humor nie boli. Inaczej zesrasz się kiedyś od tej powagi. Pozdro. |
Mam w dupie to czy mam dystans do siebie. Gdybym chciał mieć dobry humor to czytałbym dział "na luzie". Myślałem że poważny temat i dla dorosłych ale widzę że tu gównażeria pisze. Jeszcze jedno, uważaj co i do kogo piszesz bo może być tak że ty się zesrasz.
[ Dodano: 2012-02-21, 13:15 ]
| DragstaR1 napisał/a: | | Tomcio odrobinę więcej dystansu do tego co tu się pisze i może tez więcej dystansu do samego siebie a zobaczysz ,że dobry humor nie boli. Inaczej zesrasz się kiedyś od tej powagi. Pozdro. |
Mam w dupie to czy mam dystans do siebie. Gdybym chciał mieć dobry humor to czytałbym dział "na luzie". Myślałem że poważny temat i dla dorosłych ale widzę że tu gównażeria pisze. Jeszcze jedno, uważaj co i do kogo piszesz bo może być tak że ty się zesrasz.
Pozostałe wymiany uprzejmości przekazujcie sobie via PW. Ab. |
_________________ kiedyś coś tu będzie |
|
|
|
 |
|
|