|
Ulubione miejscówki misiaków. |
| Autor |
Wiadomość |
Dzik

Motocykl: Na 4 kołach :/
Imię: Wyśmienite
|
Wysłany: 2011-04-29, 08:38
|
|
|
Prezesartur - widzę, że ktoś ma bardzo niskie ego. Człowieka zawsze można zastąpić niezależnie kim jest i czym się zajmuje, a a na pewno płakać nie będą jeśli któremuś może stać się krzywda - przez przypadek.
To tak tylko z góry piszę, bo faktycznie trzeba na drogach uważać - nie wiadomo kto komu w dupe może wjechać ( przez przypadek ). Tyle tego na drogach jeździ ...
PS.
Na wylocie z Tychów w stronę Katowic , na długim łuku w prawą stronę ( po lewej barierki dźwiękochłonne ), ograniczenie 70 - potrafią po prawej stronie często się ustawić. |
_________________ Gdyby kobiety rządziły światem, to nie byłoby wojen. Byłaby tylko kupa zazdrosnych krajów nie odzywających się do siebie.
Kobiety kłamią, ale mają cycki, a my lubimy cycki!
Kochajmy i szanujmy kobiety, tylko one mają cycki. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-04-29, 09:09
|
|
|
a wiecie ze teraz jest promocja u niebieskich? nie daja mandatow tylko pouczenia
to rodzaj strajku. wczoraj sie o tym przekonalem. |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-29, 13:47
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | a wiecie ze teraz jest promocja u niebieskich? nie daja mandatow tylko pouczenia
Pieszych rzadko puszczają z mandatem. |
|
 |
pytlos

Motocykl: sprzedany
Imię: Tomasz
Wiek: 49 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 207 Skąd: Chorzow/Bytom
|
Wysłany: 2011-04-29, 14:25
|
|
|
| OCC Senior napisał/a: | a wiecie ze teraz jest promocja u niebieskich? nie daja mandatow tylko pouczenia
nie działa
dostałem w bytuniu 300 i 6 punktów |
_________________ Nie jestem leniwy, tylko energooszczedny. |
|
|
|
 |
jojko91spi
:ŻAJEBISTY FACET:

Motocykl: CBR F4i + ćwiartka do pola ;]
Imię: Tomek
Wiek: 34 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 505 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2011-05-01, 09:41
|
|
|
notoja chyba trafilem na niestrajkujacych do konca. . . chociaz na koniecokazali sie normalni
chcieli mi zaoferowac 24pkt - a na koniec tylko100 zl i 0 pkt:) |
_________________ : :: ::: :Morał jest krótki i niektórym znany: ::: :: :
: :: ::: :Gdy nie ma warunków wolniej zapierdalamY: ::: :: :
 |
|
|
|
 |
zygmusc

Motocykl: Lokomotywa
Imię: Zygmunt
|
Wysłany: 2011-05-02, 23:08
|
|
|
Na drodze Katowice-Ustroń:
- koło Playboya w Kamionce
- Łaziska- jak się zlatuje długą prostką w dół na wysokość Elektrowni Łaziska przy światłach
- Gardawice- na końcu prostki (jak miniesz lotosa po lewej w Zawiści), koło restauracji "Wega"
- Gardawice- koło atrapy fotoradaru przy zjeździe do piaskowni (na tej długiej prostce)
- Żory- za głównymi światłami (zjazd na Auchan i aleję) na końcu prostki za Shellem i później czasami przed szalonymi kucykami
- Pawłowice- sporadycznie, ale na zjeździe na Cieszyn, na tym niebezpiecznym łuku w lewo stoją na wysepce i mierzą fotoradarem w tych, co zlatują z mostu
- Drogomyśl- czają się koło samolotu i patrzą, kto przelatuje na żółtym świetle w obie strony
- Bąków- za salonem Opla jest prostka, potem dwa łuki i wiadukt- stoją za wiaduktem i mierzą w tych, którzy z niego zjeżdżają (zaraz przed stacją benzynową)
- Ochaby- czasami na przeciwko stadniny koni
- Wiślica- czasami stali w tzw. skoczowskich lasach- na łukach przed Skoczowem
- Skoczów- fotoradar przed światłami- czasami aktywny i miga
- Skoczów- za wiaduktem za światłami- w ogóle tam polecam zwolnić- po przebudowie zjazdu na Skoczów, na tym łuku w lewo zaraz za wiaduktem- on chwilowo prostuje i paradoks- na łuku w lewo samochody walą czołowo w barierkę między pasami
- Harbutowice- na stacji Petrochemia Czechowice (przed MOKATE)
- Nierodzim- w lasku przy zjeździe na producenta wiatraków (na przeciwko zajazdu- lasek za Mokate)
- Nierodzim- po wyjechaniu z lasku, przed 1 skrzyżowaniem na Ustroń-Hermanice
Ustroń-Katowice:
- Kozakowice (stoją na wysokości nieaktywnego fotoradaru- czyli za prostką za światłami na dwupasie w Ustroniu
- Nierodzim- na tym samym skrzyżowaniu na Hermanice- na przystanku
- Harbutowice- na przeciwko stacji Rafineria Czechowice, za zakrętem (zaraz za Mokate)
- Wiślica (w skoczowskich lasach)- jest tam taka wysepka przed zajazdem Delfin
- Ochaby- koło stadniny koni, albo przed domem poprzedzającym stadninę
- sporadycznie Bąków- jak miniesz stację po lewej i wjeżdżasz na wiadukt- stoją za nim, koło sadu
- Drogomyśl- koło samolotu
- Żory- jak zaczyna się betonówka, przy starym dworcu
- Żory- przed zjazdem na Auchan (przed światłami, koło kapliczki i salonu Fiat)
- Żory- za ostatnimi światłami za wiaduktem (zaraz, jak kończy się ekran dźwiękoszczelny)
- Żory- na dolocie starej drogi z Żor do dwupasa (za zajazdem na prawym łuku w lasku)
- Woszczyce- za dworkiem, przed skrzyżowaniem na Orzesze (skrót na Gliwice)
- Woszczyce- koło Zajazdu Kasztelańskiego (dawny Szalony Gąsior)
- Gardawice- koło atrapy fotoradaru przy zjeździe do piaskowni (na tej długiej prostce)
- Zawiść- przed światłami przed stacją Lotos (dawny Minkus- gdzie wisiał trabant na słupie)
- Łaziska- jak już przejedziemy górne (po lewej mijamy shell), przejeżdżasz pod wiaduktem i na prawym łuku na przystanku- często też na kolejnym łuku, przy skrócie na Gliwice
- Mikołów- na BP koło McDonalds
- Mikołów- na łuku za tym BP i za kolejnym łukiem też
- czasami na wlocie do Piotrowic- przy wyjeździe z ośrodka szkoleniowego na końcu lasu
- Katowice- za shellem (po lewej), przed Obi |
|
|
|
 |
indigo32 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-09, 19:10
|
|
|
| Proszę nie bluzgać bo to że pytanie kontrowersyjne to wiem... Zatrzymujecie się do kontroli ? |
|
|
|
 |
rhazz

Motocykl: FZS 600
Imię: Bartek
|
Wysłany: 2011-05-09, 20:31
|
|
|
...tak? -zawsze, nie mam nic do ukrycia, więc zawsze chętnie pogadam |
|
|
|
 |
indigo32 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-09, 22:26
|
|
|
| hmmm, jak latałem szlifierką to machali ręką, na b12 machają lizakiem .... |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
|
|
|
 |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2011-05-10, 20:09
|
|
|
| indigo32 napisał/a: | | hmmm, jak latałem szlifierką to machali ręką, na b12 machają lizakiem .... |
Niepotrzebnie zmieniałeś plany Trzeba było Hajke kupić |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=kpiKHdqps1I |
|
|
|
 |
Seldon

Motocykl: SSB 1800 w. turbine
Imię: Seldon
|
Wysłany: 2011-05-10, 23:29
|
|
|
| W listopadzie jak mi w Żorach misiak wyleciał z krzaków tuż pod koło to się zatrzymałem, a on kilka razy powtarzał podczas kontroli "Nie wierzę, że się Pan zatrzymał, wszyscy motocykliści mi uciekają :-(" - i bądź tu mądry, tak źle a tak niedobrze |
|
|
|
 |
flashar

Motocykl: VFR rc36II, Yamaha XJ750 MAXIM
Imię: Adam
|
Wysłany: 2011-05-11, 11:03
|
|
|
| ja kiedys lecialem przez sosnowiec.. bylo bodajze 90 ja lecialem jakies 130.. za mna leciala puszka.. wychodze zza winkla patrze a gosciu w niebieskim mi macha lizakiem w drugiej rece trzymajac suszarke.. no pieknie mowie znowu trza bedzie placic.. zjezdzam na bok czekam az gosciu podejdzie .. a on do mnie.. ja pana nie zatrzymywalem:) ja chialem zatrzymac tego za panem:) ladny odjazd:) |
|
|
|
 |
indigo32 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-05-11, 19:36
|
|
|
| Rafał1980 napisał/a: | | indigo32 napisał/a: | | hmmm, jak latałem szlifierką to machali ręką, na b12 machają lizakiem .... |
Niepotrzebnie zmieniałeś plany Trzeba było Hajke kupić |
Oj nie Hajka będzie tak czy tak, robię sobie sezonowy piknik |
|
|
|
 |
|
|