|
To się im opłaciło :) |
| Autor |
Wiadomość |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 19:37
|
|
|
| Ice man napisał/a: | no i wyszło wszyscy na forum świeci kazdy 50 jezdzi ralf napisł prawde po co kupuje sie sportowy motocykl ze niema mozliwosci wyszalec sie zgodnie z prawem na torach lub innych opcjach to trzeba kombinowac niestety | jak nie ma mozliwości to nie kupuj a jak chcesz sie wyszaleć to idz do baru podejdz no najwiekszego karka powiedz ze odbyłeś stosunek płciowy z jego laską i bedziesz miał odrobinę szaleństwa w zyciu
a tak serio takie tłumaczenie to moze za przeproszeniem tylko....................... powiedzieć To że nie ma gdzie to Cie do niczego nie uprawnia i do niczego nie usprawiedliwia i nie chodzi tu o świetość tylko o to ze im bardziej szalejesz tym bardziej uważaj i szalej w miejscach gdzie to jest bezpieczniejsze
akurat nie chodzi o tych 3 bo wielka sensacja wytarczy dts przez katowice sie przepchac i to normalka i okej do poki nie powodują zagrożenia dla innych i tyle niech lecą nawet 350 z górki tylko jak coś sie stanie to niech maja do siebie pretensje bo akurat przelatywanie tak jak tych trzech zaprezentowało zwłaszcza przez skrzyżowanie to przegięcie.
Lodziasz szalejesz to z głową a nie tira i zlewej i z prawej bo któregoś zwaz zmiecie i bedzie po zabawie a bedzie płacz i stawianie swieczek |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-05-15, 19:44
|
|
|
po pijaku mam lepsze misje jak sparingi z karkami co do predkosci to czy duzo czy mało to kazdy sobie oceni ale przelatywanie miedzy tirami to troche juz nagiecie ale jak mówie jak jest droga i warunki to watpie zeby którys z moich poprzedników jechał według limitów chyba ze lata na 125ccm
michas zapewne przy 5km/h bo wiecej nie jezdzisz bo ci szkoda tego wynalazka |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
| Ostatnio zmieniony przez Ice man 2012-05-15, 19:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kamień

Motocykl: Honda VFR 1200F
Imię: Sylwester
|
Wysłany: 2012-05-15, 20:51
|
|
|
| RadekCB1 napisał/a: | | Kamień napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | Debile |
Pierwszy głos rozsądku, już myślałem, że łamanie ( nie naginanie ) przepisów to norma |
Wez mi wytlumac czym rozni sie naginanie prepisow od icch lamania?
Bo przekroczenie predkosci o 1km/h to juz jest zlamanie przepisow. |
Według obecnych przepisów przekroczenie o 1 kilometr jest przekroczeniem, ale nie karanym, bo jest 10 km/h tolerancji ( więc można mówić o naginaniu ). Nie powiem, że nie łamie przepisów, bo ze świecą szukać takich, ale co innego odkręcić na pustej autostradzie i narażać siebie tylko i wyłącznie, niż powodować zagrożenie w ten sposób. |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 21:37
|
|
|
| Ice man napisał/a: | no i wyszło wszyscy na forum świeci kazdy 50 jezdzi ralf napisł prawde po co kupuje sie sportowy motocykl ze niema mozliwosci wyszalec sie zgodnie z prawem na torach lub innych opcjach to trzeba kombinowac niestety |
Jak na tor za daleko, można pogadać z dyrekcją lotniska w Pyrzowicach i wynająć pas startowy.
Nikt nie twierdzi, że jest święty, ale wyprzedzanie pasem awaryjnym i przekroczenie prędkości o ponad 120 km/h to lekka przesada!
Żaden z pracowników nie ustawił znaków ograniczających prędkość dlatego, że pokłócił się ze starą i wziął se nadgodziny w robocie... z jakiegoś powodu one tam stoją. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 21:44
|
|
|
| Abaddon napisał/a: | | Żaden z pracowników nie ustawił znaków ograniczających prędkość dlatego, że pokłócił się ze starą i wziął se nadgodziny w robocie... z jakiegoś powodu one tam stoją. | taaa ale swoja droga niektóre ograniczenia są kuriozalne albo wręcz służą łapaniu mandatów Znam parę takich pięknych ograniczeń |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2012-05-15, 21:48
|
|
|
ja tez święty nie jestem i znam wielu z Was co jeszcze bardziej święci odemnie, wieć nie plećcie tu głupot o moralnych zachowaniach |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 21:52
|
|
|
| magik napisał/a: | | Abaddon napisał/a: | | Żaden z pracowników nie ustawił znaków ograniczających prędkość dlatego, że pokłócił się ze starą i wziął se nadgodziny w robocie... z jakiegoś powodu one tam stoją. | taaa ale swoja droga niektóre ograniczenia są kuriozalne albo wręcz służą łapaniu mandatów Znam parę takich pięknych ograniczeń |
Zgadza się... zachowanie motocyklistów też było... kuriozalne... |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2012-05-15, 21:55
|
|
|
| Ice man napisał/a: | po pijaku mam lepsze misje jak sparingi z karkami co do predkosci to czy duzo czy mało to kazdy sobie oceni ale przelatywanie miedzy tirami to troche juz nagiecie ale jak mówie jak jest droga i warunki to watpie zeby którys z moich poprzedników jechał według limitów chyba ze lata na 125ccm
michas zapewne przy 5km/h bo wiecej nie jezdzisz bo ci szkoda tego wynalazka |
jaka tam przesada niektórzy miedzy autami na a1 i 4-ce na gumie pod 180 przechodza
widze ze sami święto-ebliwi |
| Ostatnio zmieniony przez ralfązo 2012-05-15, 21:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Yogi
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2012-05-15, 22:00
|
|
|
| ralfązo napisał/a: |
widze ze sami święto-ebliwi |
Amen |
_________________ Motocyklowa Szkoła Vmax
Szkolenia z zakresu kat. AM, A1, A2, A
Doskonalenie Jazdy
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
 |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2012-05-15, 22:01
|
|
|
| Yogi napisał/a: | ja tez święty nie jestem i znam wielu z Was co jeszcze bardziej święci odemnie, wieć nie plećcie tu głupot o moralnych zachowaniach |
| ralfązo napisał/a: | | widze ze sami święto-ebliwi |
polać im
tyle w temacie |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 22:06
|
|
|
Ja póki co nie daję się złapać |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-15, 22:22
|
|
|
ta Ty zasłaniasz tablice wydrą i masz z głowy |
|
|
|
 |
mendelmax

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2012-05-15, 23:12
|
|
|
| Ludzie, strach się bać... Że każdy czasem łamie przepisy to wiadomo, też święty nie jestem, ale tu kolesie przegięli gruuuubo i nie ma dla nich usprawiedliwienia. Wyszaleć się to można jadąc 50kph po mega ciasnych winklach, jazda 200kph w gęstym ruchu biorąc każdego z innej strony to już nie jest zabawa, ani nawet specjalny powód do dumy... |
|
|
|
 |
|
|