Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
To się im opłaciło :)
Autor Wiadomość
Michal87sc 
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wysłany: 2012-05-15, 19:27   

Ja ost miedzy dwoma tirami nawet yeeahahh na S1

http://www.michaljeczak.flog.pl

https://www.facebook.com/...54797774?ref=hl

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2012-05-15, 19:37   

Ice man napisał/a:
no i wyszło wszyscy na forum świeci kazdy 50 jezdzi :> ralf napisł prawde po co kupuje sie sportowy motocykl ze niema mozliwosci wyszalec sie zgodnie z prawem na torach lub innych opcjach to trzeba kombinowac niestety ;)
jak nie ma mozliwości to nie kupuj a jak chcesz sie wyszaleć to idz do baru podejdz no najwiekszego karka powiedz ze odbyłeś stosunek płciowy z jego laską i bedziesz miał odrobinę szaleństwa w zyciu

a tak serio takie tłumaczenie to moze za przeproszeniem tylko....................... powiedzieć To że nie ma gdzie to Cie do niczego nie uprawnia i do niczego nie usprawiedliwia i nie chodzi tu o świetość tylko o to ze im bardziej szalejesz tym bardziej uważaj i szalej w miejscach gdzie to jest bezpieczniejsze

akurat nie chodzi o tych 3 bo wielka sensacja wytarczy dts przez katowice sie przepchac i to normalka i okej do poki nie powodują zagrożenia dla innych i tyle niech lecą nawet 350 z górki tylko jak coś sie stanie to niech maja do siebie pretensje bo akurat przelatywanie tak jak tych trzech zaprezentowało zwłaszcza przez skrzyżowanie to przegięcie.

Lodziasz szalejesz to z głową a nie tira i zlewej i z prawej bo któregoś zwaz zmiecie i bedzie po zabawie a bedzie płacz i stawianie swieczek

Ice man 

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
Wysłany: 2012-05-15, 19:44   

po pijaku mam lepsze misje jak sparingi z karkami :> co do predkosci to czy duzo czy mało to kazdy sobie oceni ale przelatywanie miedzy tirami to troche juz nagiecie ale jak mówie jak jest droga i warunki to watpie zeby którys z moich poprzedników jechał według limitów chyba ze lata na 125ccm
michas zapewne przy 5km/h bo wiecej nie jezdzisz bo ci szkoda tego wynalazka :P
Ostatnio zmieniony przez Ice man 2012-05-15, 19:46, w całości zmieniany 1 raz  

Kamień 

Motocykl: Honda VFR 1200F
Imię: Sylwester
Wysłany: 2012-05-15, 20:51   

RadekCB1 napisał/a:
Kamień napisał/a:
Abaddon napisał/a:
Debile :angry

Pierwszy głos rozsądku, już myślałem, że łamanie ( nie naginanie ) przepisów to norma

Wez mi wytlumac czym rozni sie naginanie prepisow od icch lamania?
Bo przekroczenie predkosci o 1km/h to juz jest zlamanie przepisow.

Według obecnych przepisów przekroczenie o 1 kilometr jest przekroczeniem, ale nie karanym, bo jest 10 km/h tolerancji ( więc można mówić o naginaniu ). Nie powiem, że nie łamie przepisów, bo ze świecą szukać takich, ale co innego odkręcić na pustej autostradzie i narażać siebie tylko i wyłącznie, niż powodować zagrożenie w ten sposób.

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-05-15, 21:37   

Ice man napisał/a:
no i wyszło wszyscy na forum świeci kazdy 50 jezdzi :> ralf napisł prawde po co kupuje sie sportowy motocykl ze niema mozliwosci wyszalec sie zgodnie z prawem na torach lub innych opcjach to trzeba kombinowac niestety ;)

Jak na tor za daleko, można pogadać z dyrekcją lotniska w Pyrzowicach i wynająć pas startowy.
Nikt nie twierdzi, że jest święty, ale wyprzedzanie pasem awaryjnym i przekroczenie prędkości o ponad 120 km/h to lekka przesada!
Żaden z pracowników nie ustawił znaków ograniczających prędkość dlatego, że pokłócił się ze starą i wziął se nadgodziny w robocie... z jakiegoś powodu one tam stoją.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2012-05-15, 21:44   

Abaddon napisał/a:
Żaden z pracowników nie ustawił znaków ograniczających prędkość dlatego, że pokłócił się ze starą i wziął se nadgodziny w robocie... z jakiegoś powodu one tam stoją.
taaa ale swoja droga niektóre ograniczenia są kuriozalne albo wręcz służą łapaniu mandatów Znam parę takich pięknych ograniczeń

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2012-05-15, 21:48   

ja tez święty nie jestem i znam wielu z Was co jeszcze bardziej święci odemnie, wieć nie plećcie tu głupot o moralnych zachowaniach :D
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-05-15, 21:52   

magik napisał/a:
Abaddon napisał/a:
taaa ale swoja droga niektóre ograniczenia są kuriozalne albo wręcz służą łapaniu mandatów Znam parę takich pięknych ograniczeń

Zgadza się... zachowanie motocyklistów też było... kuriozalne...

ralfązo 

Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
Wysłany: 2012-05-15, 21:55   

Ice man napisał/a:
po pijaku mam lepsze misje jak sparingi z karkami :> co do predkosci to czy duzo czy mało to kazdy sobie oceni ale przelatywanie miedzy tirami to troche juz nagiecie ale jak mówie jak jest droga i warunki to watpie zeby którys z moich poprzedników jechał według limitów chyba ze lata na 125ccm
michas zapewne przy 5km/h bo wiecej nie jezdzisz bo ci szkoda tego wynalazka :P

jaka tam przesada niektórzy miedzy autami na a1 i 4-ce na gumie pod 180 przechodza

widze ze sami święto-ebliwi
Ostatnio zmieniony przez ralfązo 2012-05-15, 21:56, w całości zmieniany 1 raz  

Yogi 
Instruktorek

Motocykl: FirekBladek 929
Imię: Łukasz
Wysłany: 2012-05-15, 22:00   

ralfązo napisał/a:

Amen :D
Wyjazdy na tory wyścigowe Polska, Europa
Sosnowiec - Zagórze
Braci Mieroszewskich 124 teren Expo Silesia
www.oskvmax.pl
www.facebook.pl/oskvmax
Profil Facebook

street_angel 

Motocykl: xxx
Imię: xxx
Wysłany: 2012-05-15, 22:01   

Yogi napisał/a:
ja tez święty nie jestem i znam wielu z Was co jeszcze bardziej święci odemnie, wieć nie plećcie tu głupot o moralnych zachowaniach :D

ralfązo napisał/a:

polać im !!

tyle w temacie

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2012-05-15, 22:06   

Ja póki co nie daję się złapać :D

ralfązo 

Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
Wysłany: 2012-05-15, 22:18   

Abaddon napisał/a:
Ja póki co nie daję się złapać :D

bo masz XX-a i pyka 300sta nie gs-a hee

http://www.youtube.com/watch?v=3ty-7bTId5M

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2012-05-15, 22:22   

ta Ty zasłaniasz tablice wydrą i masz z głowy :P

mendelmax 

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
Wysłany: 2012-05-15, 23:12   

Ludzie, strach się bać... Że każdy czasem łamie przepisy to wiadomo, też święty nie jestem, ale tu kolesie przegięli gruuuubo i nie ma dla nich usprawiedliwienia. Wyszaleć się to można jadąc 50kph po mega ciasnych winklach, jazda 200kph w gęstym ruchu biorąc każdego z innej strony to już nie jest zabawa, ani nawet specjalny powód do dumy...

Odpowiedz do tematu