|
Stacja kontroli pojazdów - niedziela ? |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-03-18, 14:03
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Miki72 napisał/a: | | mg1989sos napisał/a: | | ale słyszałem że tam się potrafią takich drobnostek czepiać że nie ma sensu nawet tam jechać ... |
plotki rozsiewane przez przybyszów zza Przemszy |
Słuchajcie no Mik72 , a znacie dowcip jak powstali Ślązacy ???????....................
No , właśnie. |
To nie dowcip to się stało na prawdę.
Siedziała małpa na drzewie. Baran pierdolnął rogami w drzewo aż małpa spadła. Baran ją wydupczył i tak powstali ślązacy. |
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-03-18, 16:44
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | ...Siedziała małpa na drzewie. Baran pierdolnął rogami w drzewo aż małpa spadła. Baran ją wydupczył i tak powstali ślązacy.... |
Całe szczęście ,że nie jest to forum śląskich motocyklistów..., i można klnąć do woli, ale nie martw się jeszcze nigdy nie zgłosiłem posta i tego też nie zgłoszę. |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-03-18, 17:39
|
|
|
| prezesartur napisał/a: |
Siedziała małpa na drzewie. Baran pierdolnął rogami w drzewo aż małpa spadła. Baran ją wydupczył i tak powstali ślązacy. |
zlokalizuj proszę na mapie to jakże ciekawe wydarzenie w naszej ewolucji. |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2012-03-18, 19:16
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | zlokalizuj proszę na mapie to jakże ciekawe wydarzenie w naszej ewolucji. |
ni do rady...mapy do Łaz dowiozą dopiero w kolejnej dekadzie |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-03-18, 20:40
|
|
|
I czego się tak bulwersujeta Dohtory Miody...
A teraz gibamy się wszyscy razem w rytm pozytywnej nuty http://www.youtube.com/wa...feature=related
Salam alejkum hanysy. |
| Ostatnio zmieniony przez prezesartur 2012-03-18, 20:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2012-03-18, 20:52
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Salam alejkum hanysy. |
No i z Wami tyż |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
| Ostatnio zmieniony przez Miki72 2012-03-18, 20:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Naplusiek

Motocykl: Kawasaki
Imię: Nataniel
|
Wysłany: 2012-03-19, 15:26
|
|
|
administrator jak masz jakies problemy techniczne z motocyklem to mozesz do mnie podjechac i ci sprawdze co bedziesz chcec
na stacji tylko kase z ciebie zedra |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|