|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Pyrzowickie winkle - pytanie za 100pkt |
| Autor |
Wiadomość |
vardoger
ak Lucas

Motocykl: K1300R
Imię: Łukasz
Wiek: 41 Dołączył: 23 Cze 2012 Posty: 340 Skąd: Siemianowice Śląskie
|
Wysłany: 2014-10-15, 21:49
|
|
|
Michał dwa pasy przeleciałem przy wyjściu przez trasę w stronę Siewierza. Łuki są jednokierunkowe
mój wcześniejszy wpis zawiera błąd, powinno być:
fajna miejscówka, katowana średnio raz w tygodniu. nr 3 odpada, na 4 byłem zmuszony zmienić tor jazdy na zewnętrzną |
| Ostatnio zmieniony przez vardoger 2014-10-15, 21:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 38 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2014-10-22, 11:05
|
|
|
No... fajnie, nawet nie chce mi sie tego wszystkiego czytac.
Co do tych petelek to pare kolek zrobilem, praktycznie zawsze co tamtedy jede Bez problema mozna tam opony pozamykac, tylko po pewnym czasie zaczyna sie we lbie krecic, na dodatek troche z tym lipa bo opona zjechana po jednej stronie i mnie potem sciaga na lewo
Tak serio, to troche tam na ryzyku pojezdzilem, ale te szatkownice (bariery energochlonne czy jak im tam) dodaja respektu. Pierwszy przejazd to taki kontrolny, a potem juz mozna wiecej itd. |
| Ostatnio zmieniony przez ser-jones 2014-10-22, 11:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |